• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAKLIYKEN HAKSIZ DURUMA DÜŞMEM

Bunları uydurduğunuzu düşünüyorum, bir savunma argümanı geliştirmeye çalışmak yerine, yardım alın
hayır, söyleyen adama gittim ve sordum, evet söylemiş olabilirim ne var bunda dedi,.
burası istanbul değil, küçük bir kasaba...

Bunları uydurduğunuzu düşünüyorum, bir savunma argümanı geliştirmeye çalışmak yerine, yardım alın
arkadaşım kız kardeşimin psikiyatrı facemde ekli ve doçent kendisi, hocama sordum.cevap bekliyorum.olayı face e de yazmıştım, görmüştür.

Arkadaşlar konuyu facemde kayıtlı kız kardeşimin tedavisi yürüten doçent psikiyatra sordum, olay günü face me yazmıştım, yani aktif bir mobbing bence, psikolojik psikolojik diyorsunuz ya, ben tabi bir hocadan fikir almaya da açığım...Varsa giderim bir tedaviye, çok sıkıntı değil ama benim tedavilik bir durumum yok, sadece yaşananları hazmedemiyorum

Facebook'a bana fare dediler, şimdi de fare resmi koydular diye mi yazdın?
Sen facebook'a bu tür şeyler yazılmaması gerektiğini, tatildeki müdürün böyle eften püften müzik açma ile ilgili olaylarla aranmaması gerektiğini, saat 11'den sonra insanların aranmaması gerektiğini akıl edemiyor musun?

Facebook'a bana fare dediler, şimdi de fare resmi koydular diye mi yazdın?
Sen facebook'a bu tür şeyler yazılmaması gerektiğini, tatildeki müdürün böyle eften püften müzik açma ile ilgili olaylarla aranmaması gerektiğini, saat 11'den sonra insanların aranmaması gerektiğini akıl edemiyor musun?
yazdım, aile dostumuz, kız kardeşim nedeniyle kendisi tedavisini yapıyor, çok iyi bir insan.O hiçbişi yazmadı.sanırım olaylara taraf olmak istemiyor

yazdım, aile dostumuz, kız kardeşim nedeniyle kendisi tedavisini yapıyor, çok iyi bir insan.O hiçbişi yazmadı.sanırım olaylara taraf olmak istemiyor

Olaylara taraf olmamak istemesinden ziyade, saçma bulmuş olabilir tavrınızı.
Zira facebookta herkese bana fare dediler diye ağlamak saçma

Arkadaşım sen ne dediğim dedik bir tipmişsin
Verilen önerileri hesaba dahi almayıp
aynı şeyleri yazıp yazıp duruyorsun
18 kişi 1 müdür ve onlara karşı 1 sen
Burda bir tuhaflık yokmu sence ?

Olaylara taraf olmamak istemesinden ziyade, saçma bulmuş olabilir tavrınızı.
Zira facebookta herkese bana fare dediler diye ağlamak saçma
psikiyatr hocam cevap yazmadı, daha geçen gün gönderimi beğenmişti hocam oysaki, netten benim anlattığım şeylere, olayları bilmeden yaşamadan tedavi al ya da alma demek saçma, ortada mobbing denen bir gerçeklik var, bir gruğb tarafından kişiye yapılabilir, öyleyse biz de psikiyatr hocamız gibi bence kimseye tedaviyle ilgili yorum yapmayalım.doğru değil

tedavi tedavi diyorsunuz da uzaylılar getirdi demiyorum, bariz beni mutsuz etmek için hizmetli personelin koyduğu bir kağıt bu, adamın geçmişinde de hapiste yatmış, o yaptı, neredeyse eminim ama üstlenenler farklı.Ama şöyle bir gerçek var, o bu şu kim olursa olsun benim masama böyle şeyler KONULAMAZ.daha önce yapılanalar var, ben hamileyken bunlardan ne çektim biliiyor musunuz.ve artık yeter...

Buraya neden yazıyorsun S Sabir_tasi
Zerre kadar tavsiye alıp uyguladığını görmedim
Müdür doğru yapıyor yani elinde kanıt bile yokken idam mı etsin onları ne yapsın
Gece 11'de müdür mü aranır
Sağlığınızdan olduysanız işi bırakın
Şuncacık dert için krizlere girdiniz
Müdüre yapışmışsınız bana yardım et diye onlar da haliyle size gittikçe daha da gıcık oluyor
Kendinizi acındırmayı bırakın artık biraz güçlü durun

olay o değil, fareye gelinceye kadar birçok şey oldu, laf sokma, dışlama, yeni gelenlerin acayip tavırları, ailem hakkındaki dedikodular bunların hiçbirini ispatlayamıyordum ki salağın birisi çok tşk ediyorumona, masama bırakmış, yılan, fare vs diye laf sokuluyordu zaten.

Psikologa gidip terapi almanizi tavsiye edrrim. Insanlarin size davranislarnizi siz belirlersiniz bir yerde de. Fazla takintili siniz. Ya istifa edin ya olayi kapatin bazen duymazdan gormezden gelin.

bu sadece bize söylenilen kısım, söylenilmeyen çok kısım olduğuna inanıyorum, insanız olabilir, kocamla karakolluk olduk, bunun dedikodusu aşırı yapıldım, benim arkam dönüktü, aniden döndüm ve eliyle yanındakine sus işareti yaptığını gördüm gülerek, sonra da karakolluk olduğumuzu ima eden şeyler söyledi, gülündü, çirkin değil mi, orada renkten remge girdim, bana sötlüyorsunuz desem olmaz ama bana söylediler, bunların bir bedeli olmıcak mı

Canim benim milletin agzi torba degil ki buzesin. Herseyi derler ederler. Umursamazlarda. Sen takmiyacaksin

Back
X