canım ızın vermese bıle karsındakı kısı ne kdr bagıırırsa bagırsın sen sakın ol kı adam ınansın sana ayrıca kamera yokmu bu olayı aydınlatacakAynen böyle dicem ama elim ayagim titriyoe haksizliga gelemiyorum umarim.kendimi ifade etmeme izin verirler
Aslinda bu konu buyutulecek bir sey degildi sonucta ne oldigu belli art niyet olsa söylemeyebilirdim sadece ugrasmak istiyor insanlarla diktatörlük yapiyorBelediyelerde para işine bakan çalışanların durumu sıkıntılı. Ama özel inceleme dışında olduğu için bu durum çözümlenebilir. Yani ustlerinin insafına kalmış. Sen olduğu gibi anlat. Ve kendini savunmakdan ziyade hatalı olduğun yonleri kabul ettiğini dile getir ki aklanasın. Allah yardımcın olsun
Olmazmi tam tpemizde varcanım ızın vermese bıle karsındakı kısı ne kdr bagıırırsa bagırsın sen sakın ol kı adam ınansın sana ayrıca kamera yokmu bu olayı aydınlatacak
kesinlikle talep et ve asla ezik durma dik dur ben kendimden eminim kameraya bakılmasını istiyorum diye diret yok derlese siz kendinize güvenmiyormusunuz dersinEvet kamera var Allahtan ama onu konu bile etmiyor gidincede talep edocem tekrar
Var ama kimse bu korkudan kilini kipirdatmaz anca arkasindan destek olurlarSizin sadece yardım etmek için kasada bulunduğunuzu gören bir arkadasiniz yok mu? Eğer varsa rica edin şahitlik yapsinlar.
İsrar edicem canim insallah hakliligim ortaya cikar ve bidaha asla is arkadasligina guvenmicemkesinlikle talep et ve asla ezik durma dik dur ben kendimden eminim kameraya bakılmasını istiyorum diye diret yok derlese siz kendinize güvenmiyormusunuz dersin
İsrar edicem canim insallah hakliligim ortaya cikar ve bidaha asla is arkadasligina guvenmicemkesinlikle talep et ve asla ezik durma dik dur ben kendimden eminim kameraya bakılmasını istiyorum diye diret yok derlese siz kendinize güvenmiyormusunuz dersin
Kesinlikle icimdeki herseyi bu isyerinde yitiriyorum zaten dusük tehlikesi atlattim bir hafta once sigarayi birakmistim sinirden sigara iciyorum ne yapacagimi sasirdim borcum olmasa asla eyvallah etmezdimEvveett merhametten maraz dogdugunu bir kere daha kanitladik. Insan boyle boyle kaybediyor iste manevi degerlerini.Ne olursa olsun sakin kalabilmelisin. Hem hakliligini mudafa etmek icin hem de bebegin icin. Hak elbette cok kolay ortaya cikar ama bebegini dusun. Dusuk bile yapabilirsin uzme yipratma kendini sakin
İnsallah canim o arkadastagelecek gerci gozunun icine baka baka yalan soyleyebilen biri ama ben kendimi savunucam kamera herseyi anlatir zatenCanını sıkma canım, haklılığın ortaya çıkacaktır, eminim Allah büyük.
Ama öncelikle sen sakin ol. Müdürünün sakin olduğu bir anda konuşmak istediğini söyle. Durumdan ötürü çok üzgün olduğunu söyleyerek olayı tane tane anlat. İnsan evladı sonuçta, dinleyecektir. Hatta o kötü kalpli arkadaşını da çağırmasını ve yüzleştirmesini talep et. Ama her şeyden önce asla sesini yükseltme, sinirlenme. Zor ama sakin kalmaya çalış. Arkadaşına nasılsa kamera kayıtlarının inceleneceğini er ya da geç durumun ortaya çıkacağını söyleyebilirsin.
Oldu ki her şey aleyhine gelişti, kamera kayıtlarını incelemeden seni işten çıkardılar. İşe dönüş davası açarsın, bu davaların hemen hemen hepsi işçi lehine sonuçlanır. Mahkeme kamera kayıtlarını mutlaka inceler.
Haklisi iste ictim bir tane bende pisman oldum ama gorsen bir Allahin kulu gelmedi yanima arkandayiz diye ki yillarca beraber calistik anca bosver diyolar tek basima kafayi yicemSaka mi yapiyorsun ciddi ciddi sigara mi iciyorsun. Velev ki en kotusu olsun isini kaybetmis ol. Bebegini kaybetmekten daha mi degerli daha mi onemli.
Sadece beni de degil personel azaltmaya calisiyorlar sanirimSanki seni isden atmak istiyor gibime geldi ...
Sen üzülme sakin ol sadece. Ne olursa olsun.
Herseyin bir hayiri vardir
güvenlik kamerası yok mu kasaya bakan,,e muhakkak vardır...hareketlerini ve ifadeni destekleyen sen paraları alırken arkadaşının fişleri kestiğini gösteren bu durumda kasa başında duran o olduğundan es geçtiği parçalarda rahatça görülür.Konu su arkadasim kasaya bakiyordu bu esnada basi kalabaliklasti bende ona yardim olsun diye onden odemeleri aldim onada sadece urunleri kesmek kalmisti fakat kesmemis daha dogrusu unuttmus ve sayim yapildi fazla cikti neden olabilir dusunurken aklima onden aldiklarimi kestinmi diye sormak geldi oda hatirlamadigini soyledi bende bunu muhasebeci bayanlara soyledim bundan dolayi olabilir diye demez olaydim adim fis kesmiyora cikti ki ven kasada degildim o kasada oturan kizda kendini hakli cikarabilmek icin beni kullaniyor muhasebeci bayanlarda gidip mudure benim onlara fis kesmedigimi söyledigimi anlatyr
Kamera var zaten es gectigi seylerde belli abartili bir rakam ortada yok ama tavirlaritepkileri cok abartiligüvenlik kamerası yok mu kasaya bakan,,e muhakkak vardır...hareketlerini ve ifadeni destekleyen sen paraları alırken arkadaşının fişleri kestiğini gösteren bu durumda kasa başında duran o olduğundan es geçtiği parçalarda rahatça görülür.
sırf bu yüzden sokakta adam ölüyorda insanlar tinercidir diye yaklaşmıyor..insanlığın pisliği hepimizi çamura batırıyor..sende baskınlaş,efendiliğimi koruyayım dedikçe üstüme geldiniz de..seni bastırmaya çalıştıklarında kesin sesinizi madem savunma hakkı bana verildi ben konuşlacağım de..her şeyden önce kamera kayıtlarını kesinlikle izlemenizi istiyorum ,ben insaniyet namına yardıma gittim,ben yardım ediyoruım diye işini savsaklayan arkadaşım,burda benim gözümün içine baka baka beni harcamaya kalkıyor yazıklar olsun..hamile halimle yalan mı söyledyeceğim de.Kamera var zaten es gectigi seylerde belli abartili bir rakam ortada yok ama tavirlaritepkileri cok abartili
Konu su arkadasim kasaya bakiyordu bu esnada basi kalabaliklasti bende ona yardim olsun diye onden odemeleri aldim onada sadece urunleri kesmek kalmisti fakat kesmemis daha dogrusu unuttmus ve sayim yapildi fazla cikti neden olabilir dusunurken aklima onden aldiklarimi kestinmi diye sormak geldi oda hatirlamadigini soyledi bende bunu muhasebeci bayanlara soyledim bundan dolayi olabilir diye demez olaydim adim fis kesmiyora cikti ki ven kasada degildim o kasada oturan kizda kendini hakli cikarabilmek icin beni kullaniyor muhasebeci bayanlarda gidip mudure benim onlara fis kesmedigimi söyledigimi anlatyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?