Haklıyken haksız duruma düştüm

kesinlikle kamera kaydına baktır..ve herşeyi anlat..yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış.umarım haklı olduğun anlaşılır..

katiliyorum sana gercektwn biz ne ara bu hale geldik insanlik olarak herkeste bir ego patlamasi bi guc savasi onlar fil bizler cimen misali ezilen hep biz olduk beni ekmegimden etmesi ona ne kazandiracak.bilmiyorum ama ben Allahin izniyle kendiimi sizleeden aldigim guclede hakkiyla savunucam insallah

sen çkarsın bu mevzudan sapasağlam,gözünün içine baka baka yalan söyleyen arkadaşın battığı karanlıktan korksun bence.

Arkadaslar hepinize ayri ayri tesekkur ederim nasil derdimi paylastiysam sonucuda burdan bildiricem insallah lehime olur hersey gerci olsada yine benden intilam almak icin ordan oraya sürüyecek ama olsun ben Allahin adaletine güveniyorm

sende kendini savun ve şikayetçi ol o adamdan suçlandığını ve sana hakaret ettiklerini söyle kamera yok mu sanki orda kameralar izlenir herşey çözülür bu kadar büyütülücek birşey yapmamışsınız ki.

Kamera var ama onum derdi baska bu arada bugun merkezdeki yogunluk nedeniyle gorusme yarina kaldi

kamuda mı oldu tüm bunlar biz özelden yakınırken. sözleşmeli miydiniz? 657 ye tabi olsanız böyle atma falan söz konusu olmazdı sanırım bu sebepten ötürü

Bu arada beklerken kamera kayıtları silinmesinde!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…