haklıyken haksız olmak...

ailem çok uzakta malesef, aile olarak onlar var burada

Allah evladınızı size bağışlasın, eltinizin oğlu halası aldığı için sevindiğinden gelip size söylüyor demekki , sizin evladınızda doğal olarak üzülüyor tabi, kaç yaşında oğlunuz. Oğlunuzun yanında eşinizin ailesi hakkında konuşmayın, evde konuşulanların evde kalması gerektiğini öğretmeye çalışın. Görüşmelerini en az seviyeye indirin. Oğlunuz istediği zaman karşı çıkarak değilde, dikkatini daha çok çekecek oyun, falan gibi oyalanacak şeylerle gitmesini engelleyin.

valla senin yerinde ben olsam aynı şeyi yapardım.ne kıskançlığı be !! onu düşünme sen yavrun çin kaygılanmışsın.oda çok doğal bende yapardım.benim dünyama ben kıyamaz iken halası olsun dıdısı olsun umrumda olmaz,yapıştırırım suratına lafı ...onların yaptığı ayıp ayrımcılık nasıl şeyy ya ne ayıp hala olarak yakıştırıyorsa kendine sizde onu ayakta alkışlayın....

6 yaşında oğlum...

sormayın, ben ona ayrım yaptığını söylerken üstüne bir de oğlum evde olup bitenleri anlatıyor diye, beni suçlamaya çalışıyor.

kızkardeşimle aynı şeyleri bin beter yaşadık. baba tarafına yaranamadık arkadaş. aradık, sorduk, gittik, geldik, el öptük, hediye aldık. ııh. hep bir dışlama, hazımsuzlık çünküüüü anneme gıcıklar. yavrucağı uzak tutun onlardan. kuzeni size gelip te bir şey gösterince de siz girin araya "aaa ne güzelmiş, bak iyi oldu gördüğümüz bizde alalım" filan deyin. bu adamlar latifeden anlamaz. hee hiç endişe etmeyin ne hala, ne amca, ne kuzen yokluğu bunalıma sokmaz çocuğunuzu. büyüyünce O sallamayacak zaten onları.

Ayrimcilik yapan Görümcenle görüsme mesafe koy ve gitme derim oglunada tembih et sir tutmasi icin.. bana öyle geldiki bilerek senin cocugundan laf aliyorlar oda yazik napsin cocuk iste anlatiyor o yüzden onun yaninda hic konusma bu mevzulari.. Ben senin yerinde olsam mesafe koyarim ama baya bir mesafe ve kuzenleride görüstürmem oglan size geliyorsa biz simdi cikicaz veya isimiz var fln biseyler uydurmalisin aksi taktirde senin ogluna zarar verir .. Bu durumda mesafeden baska hicbisey gelmiyor aklima.. ilerde sana sorarlarsa bu tavrinin sebebini sende acik acikkkkkkk söylersin herseyi.. üzüldüm okuyunca ALLAH sabir versin

elimde olsa inanın bi sn. kalmayacağım. etrafımızdaki herkes, kendi akrabaları da dahil söylüyorlar ayrım yaptıklarını, bu konuları daha önce çok kez konustum onlarla, ayrım yapıyosunuz üzülüyorum belki siz farkında değilsinizdir belki ben yanlış anlamışımdır ama ikisi de çocuk dedim kaç kez... ama hep aynı, ben çok önemli bişey olmadıktan sonra çok bi araya gelmiyorum, bu defa da insanlara olur olmaz konusuyorlar....

sormayın, ben ona ayrım yaptığını söylerken üstüne bir de oğlum evde olup bitenleri anlatıyor diye, beni suçlamaya çalışıyor.
boşverin suçlarsa suçlasın allah bilsin yeter.Bu arada sizin oğlunuz ile iletişime geçip evde yaşanan ne olursa olsun bunları sadece onlara değil kimseye anlatmaması gerktiğini açıklamalısınız.

boşverin suçlarsa suçlasın allah bilsin yeter.Bu arada sizin oğlunuz ile iletişime geçip evde yaşanan ne olursa olsun bunları sadece onlara değil kimseye anlatmaması gerktiğini açıklamalısınız.
evet canım, oğlumla konustum bu defalık kızmayacağım ama evde olanlar dışarıda anlatılmaz dedim. anne halam bana kızman için öyle demiş ben hiç bişey demedim diyor. muhtemelen çekindi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…