• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız mıyım acaba?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bence de kutlamanı gerektirecek bir durum yok ortada.
Daha flört dönemindeyken bu tip şeyleri ben de benimsemiyorum ayrıca bu işler zorla olmaz.
ıçinden gelirse kutlarsın gelmezse kutlamazsın, budur.

Bana sorarsan muhtemelen müstakbel kayınvaliden seni beğenmedi ve erkek arkadaşın senin, onun gözündeki değerini yükseltme çabasında, bu yüzden baskı yapıyor, başka da bir izahı yok bu durumun bence.

bence erkek arkadasın aramızdaki gerginliği fark etmiş olabilir ve aranizi yapmaya çalışıyor olabilir..bence aramanız bu acıdan iyi olabilirdi..ben olsam arardim ve aramida iyi tutmak için elimden geleni yapardım..snr erkeklere kızıyoruz annesi yüzünden kavga ettik vs diye..anneler gunünde aramissiniz ztn dogum gunünde aramazsanız annesi daha da kurulabilir size..o zmn aradı şimdi niye aramiyo diye..ya en bastan hiç aramiycaktiniz ya da şimdide aramanız gerekir..

kutla canim nolucak

hem kaynana adayinin hosuna gider bi bakmisin buzlar eriyivermis opuyorumnanaktan

Offff zor bu işler bea.
Ama ben olsaydım annesinin doğumgününü kutlardım. Sonuçta eşimiz, dostumuz, arkadasımızın doğumgünlerini kutlamıyor muyuz, böyle düşün.Yani sevgilinin annesi olmasını bir kenara bırak ve tanıştırıldığın, tanıdığın birinin doğumgününü kutlamak olarak düşün. Sen iyiniyetle bak bu seferlik.
Sevgilinin bu kadar üstüne gitmesi elbetteki çok yanlış.Yani kutlayacağın varsa da, onun zorlaması aklına başka şeyleri getiriyor. Mecburiyet, ödün vermek gibi. Ama sen üstüne düşeni yap bence.Sonra yapmadın diye suçlayacak seni. Sevgiline bu kozu verme.
ilerde annesiyle başka konudan problem çıkarsa, o yönde değerlendirmeni yaparsın.

kutla canım ne olacak
belki kadın ilgi bekliyodur :)
kayınvalideyle arayı ii tutmak lazım

kutlasaymıssın sevgilinin gönlü olurdu
canım
ama zorlada güsellik olmazz istemiyorsan
istemiosundur nişanlın deil sözlün deil sonucta

bencede gereksiz...

daha hiçbişey yokken aramak sormak bu tarz şeylerden hoşlanmıyorum....

ben olsam bende aramazdım....

cnm bence de senin dediğin gibi daha erken ama ben olsam erkek arkadaşımın hatrına kutlardım demek ki erkek arkadaşın annesiyle aran iyi olsun istiyo tabii bu senin tercihin ama kutlasaydın daha iyi olurdu bence a.s.

Back
X