haksiz miyim ben ne yapiyim simdi?

dur tahmin edeyim
klavye bozuk?
Sanırım kafası bozuk.Acayip sinirli.Zira MORAL yerine morel yazmak isteyeceği aklımdan bile geçmedi ki o da modelin yazmış zaten.Ki o sadece ilk cümledeki idi.Hepsini irdelersem ben kafayı sıyırırım.Yorumlardan sıkıntıyı tahmin ediyorum sadece.

kötü bir şekilde değilde aa anne bu yemek neden burda yanlışlıkla mı koyduk falan diyebilirsin...ne bileyim ben pek kötü niyetli yapıldığını düşünmüyorum..

Ama sanmıyorum her zsmn esimi bekliolar. O gelmeden yemiolar.Açlıktan oliyim mi küçük bebek ne yapsın ya. kizim 16 aylık olucak 10 kilo fln düşüne bilio musunuz eşimin beni buna mecbur etmesi nasıl olsa açıkinca annemlere cikck diye düşünmesi zoruma gidio ya.

niye bekliyorsunuz ? neyi bekliyorsunuz ? ayirin mutfaginizi sizde kiskaniyorsa ? yemek yapmayi mi bilmiyorsunuz ? ayni evdemi oturuyorsunuz ? Erkekleri karistimayin o ise siz her aksam evinizde yapin yemeginizi esinizi de karistirmayin. Oyle sacmalik mi olur.

Kaynanam evde değildi kuranda idi ben bebegime yemk isitirken.evde değildi yanı.

Esim buzdolabini zarzor açtırdı. diyo ki acicam sen daha yukarı cikmican. mantığında ve dolabında sadece bebegmin sütü var. ve kvnin buzluguma koydukları var. benim buzdolabımda onun şeyleri ile dolu sanki derin dondurucu ya.

E işte o yemk azdı ve benm bebegime onu yedrcegimi bilio. sulu yemek çünkü.dolap boşken ora koyup ve üstünü ortmesi ne anlam veremedim.

Yani ben anlamadım emziriyorsunuz acıkıyorsunuz ama yemiyorsunuz.Neden?
2 yumurta kırıp yiyin .Kv sorarsa acıktım deyin nolcak.
Gerçi birlik yemeyi hiç anlamıyorum zaten.Ev ayrı ise neden birlik yeniyor?

Yemekler beraber yenince böyle sorunlar çıkıyor
Evlendiyseniz eviniz, barkınız, mutfağınız, BÜTÇEniz ayrı olmalı

Yoksa sadece bu değil, bunun gibi bir çok başka problem çıkar...

Normalde iyi insandır başka hiç kötü huyu yok ama böle yapması sinir edio beni.

Benim kayınvalidem de eve meyve alındığı zaman (özellikle muz) onu bir yerlere saklardı.
Ne kendisi yer ne başkalarına yedirirdi.
Sonra da çürür çöpe giderdi tamamı.

Bir sorun isterseniz.

Ay çok ilginç ya

Eve cips alıp, annesi görmesin diye saklayan ilkokul çocukları gibi

Anlaşılan önce bir önceki yemek yensin diye düşünmüş.. En son yapılan daha çok olan tencereyi saklamış.. Bence ortak yaşıyorsanız kızınıza taze yemeği yedirin ama siz daha önceki yemeklerden yemeğe çalışın. veya siz kendiniz yapın yemek o zaman saklayacağını sanmıyorum. Eski insanlar bu konularda anlayışsız olabiliyorlar..

Back
X