• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım siz söyleyin lütfen

Eşin çok da atak biri değil. Kızdan hafif bir sinyal almış olabilir. Yeni gelmiş ya, onu çeken bir şeyler de olmuş olabilir. Başlamış aratmalara. Ya merak ya da hoşlantı, asla etik değil. Yalanını bile sürdürememiş, tutarlılıktan yoksun. Aynısını kadınlar yapsa ne olur? Anında mortingen şıtrayze. Haydar Dümenvari bir cevap oldu üzgünüm ama hem evde pastam dursun hem de dışarda sütlaç yiyeyim. Olduuuuu:ssz:

Son düzenleme:
evet o da kendini böyle savunyor.bir anlık bi merakla aradım ne var diyor.ama insan ilgisini çeken bişey olmasa neden başkasını merak edip araştırsın ki.hadi bi anlık merakla aradın.ne diye gidip kızın yanına oturuyorsun...ve tabi bi de en başta neden yalan söylüyorsun.yalan söylemesi zaten başlı başına bir sorun...

Ben de tam böyle bir şey yazacaktım. Aynı şekilde düşünüyoruz canım. İlgi var maalesef :50:

Dün akşam Özür diledi.ama asla söylemiyor neden o kızı aradığını.kızla servis beklerken konuşmuştuk biraz havadan sudan sonra bu merak etmiş kızın adını işyerinde personel listesine bakmış.oradaki isimleri nete yazıp adını bulmaya çalışmış.nette gördüğüm arama buymuş. Hiçbişey ilgisini falan çekmeyi. Sadece tanıştık adını sormadım diye merak etmiş.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

serviste yanına oturmamış. 3 lü koltuklar var pencere tarafında kapı tarafında da tekli koltuk.ben sadece pencere tarafını görebiliyorum. Kız pencere kenarına oturdu gördüm bu da arkada boş yerler vardı ama arkaya oturmadı. Kızın yanına değil kapı tarafındaki tekli koltuğa oturmuş. Ben o tarafı görmediğim için yanına oturdu zannetmiştim.

Bir tek şu koltuk mevzuatında haksızım çünkü tam görmedim arkadaki boşlara oturmayınca yanına oturdu sandım. Ama onun dışında hala sinirim geçmedi.güvenim kalmadı.çekip gitmek istiyorum.bana bir şans daha ver bir daha böyle birşey olmayacak diyor. İnanmıyorum yine yapacak ama belki bu sefer daha dikkatli olacak benden gizleyecek. Ailem çok üzülür sırf onları düşündüğüm için kalıyorum yoksa ona artık güvenmiyorum.

Son düzenleme:
Canım eşine normalde güvensizliğin var mı? Çünkü birini faceden aratması filan kuşku uyandıracak bir davranış değil ki. Ben de yeni kişiler tanıdığımda kız olsun erkek olsun aratırım,normal de buluyorum bu durumu. O kişilerden hoşlanmış da olmuyorum.Senin durumunda kızın yanında oturmasını kafaya takardım ama o da yanılmaymış diyorsun. Sorun yok ozaman:1:

Canım eşine normalde güvensizliğin var mı? Çünkü birini faceden aratması filan kuşku uyandıracak bir davranış değil ki. Ben de yeni kişiler tanıdığımda kız olsun erkek olsun aratırım,normal de buluyorum bu durumu. O kişilerden hoşlanmış da olmuyorum.Senin durumunda kızın yanında oturmasını kafaya takardım ama o da yanılmaymış diyorsun. Sorun yok ozaman:1:

Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık.güvensizlik sorunu hiç olmadı.ama bu arama olayını Yalanla kapatması beni şüphelendirdi. Bir de yalan söyleme huyu var. Çok kolay yalan söyler. Şimdiye kadar basit yalanlar söylerdi. Artık profesyonelleşiyo galiba yalan konusunda.

Şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadık.güvensizlik sorunu hiç olmadı.ama bu arama olayını Yalanla kapatması beni şüphelendirdi. Bir de yalan söyleme huyu var. Çok kolay yalan söyler. Şimdiye kadar basit yalanlar söylerdi. Artık profesyonelleşiyo galiba yalan konusunda.

canım ya çokk hoşsun profosyonelleşmesine izin verme sıkkk ipini bu arada da hiç olmadığın kadar bakımlı ve çekici ol başkalarınında seni netlerden araştırabileceği gerçeğinin farkına varsınnn ve adam olsunn

Canım benim eşimde bazen yalan söyler nefret ederim bu huyundan, ufacık konularda bile söyler.
Eşin kızacağını bildiği için ilk öyle bişe gelmiş aklına,zaten sonradan açıklamış. Çoğu erkek sonra da açıklamıyor öyle düşün.Bence bu olaydan şüphelendiğin tarzda bişe çıkmaz canım

Dün akşam Özür diledi.ama asla söylemiyor neden o kızı aradığını.kızla servis beklerken konuşmuştuk biraz havadan sudan sonra bu merak etmiş kızın adını işyerinde personel listesine bakmış.oradaki isimleri nete yazıp adını bulmaya çalışmış.nette gördüğüm arama buymuş. Hiçbişey ilgisini falan çekmeyi. Sadece tanıştık adını sormadım diye merak etmiş.

Meraktan birde personel listelerine bakip ismi mi aramis? Sonra orada ki bayan isimlerini facebook a yazip resimlerden kizi bulmaya calismis??

Özrü kabahatinden büyük!!!

Esinize çok dikkat edin derim artik daha temkinli davranacaktır bu yaptiklari siradan şeyler degil...

Meraktan birde personel listelerine bakip ismi mi aramis? Sonra orada ki bayan isimlerini facebook a yazip resimlerden kizi bulmaya calismis??

Özrü kabahatinden büyük!!!

Esinize çok dikkat edin derim artik daha temkinli davranacaktır bu yaptiklari siradan şeyler degil...

Evet listeden adını aramış sırf meraktan mış ama başka nedeni yokmuş. Var ya gebertmek istiyorum sinirimi alamıyorum bir türlü.

kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.

bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...

Cok haklisib canim bundan iki hafta once ben de buna benzer bir olay yasadim.esim hi bayani aratmis sizinki gibi sacma bi cevap verdu bana baska da ne aciklama ne bisey benim de esim ara sira ufak yalanlar soylerdi iyi bi evliligim oldug7n7 dusunurdum ama cok sinirlendim bi erkegin b8 kadini faceden atatmasi hic normal degil bana gore.su an annemlere geldim kafami dağıtmak icin artik onun hayat arkadasi olamam gibi geliyor

Annemler gidemem onlar duyarsa çok üzülürler. Ama ona olan sinirimde geçmiyor bir türlü.bende mutlu evkiliğim olduğunu düşünürdüm ama ben kendi hayal alemimde mutluymuşum.kendime acıyorum ne kadar safmışım

Zor ya. Gaza getirmek gibi olmasin ama bu yaptigi kabul edilemez. Yani siz bir erkegi bu kadar aratsaniz neler olur dusunun direk namus meselesi. Hem evli bir erkek neden boyle birsey yapsin ki.

Erkekler yalan konusunda gerçekten çok beceriksiz
kesinlikle eşinize tepki gösterin ciddi olduğunuzu anlasın

bencede onlemını al ınsan merak etmese arastırmaz yanı evlı bır erkek bır kızı neden merak etsın!!!! bence cık gıt ıs yerıne kocacım senı cok ozledım oglen bırlıkte yerız dıye dusunmustum de kızda gorsun yemege cıkınca getırırsın burnundan fıtıl fıtıl

çok üzüldüm :( kocan etkilenmiş ki bu kadar uğraşmış. Nası unutrsun normale dönersin inan bilmiyorum. eşin bişeyleri düzeltmeli

kızlar merhaba,
hemen konuya girmek istiyorum.4 yıllık evliyim.eşimle genelde iyi anlaşırız.öyle çok kavgalarımız falanda olmaz.ancak bugün çok kırıldım ona.
Ramazanın ilk günü eşimin telden internet geçmişine baktım.bi kız ismi vardı nette arattığı.eşim uyuyordu o sırada.uyanınca sordum kim diye.önce tanımıyorum hatırlamıyorum falan dedi.sonra hatırladım bizim işyerinde bi kız dedi.neden aradın dedim.işyerinde bi çocuk bu kızı beğenmiş,kızı araştırmış,eşimle aynı serviste olduğunu öğrenmiş gelip kızı eşime sormuş.eşimde kızın ismini bilmiyormuş kızı hatırlayamamış.kızı hatırlasın diye nete yazıp resmini aramışlar çocukla beraber.neyse ben bu hikayeye inanmadım ama ispat edemediğim için sesimi çıkarmadım.

Bu sabah eşim servise binerken bende izledim.kızla aynı yerden biniyorlar.kız geldi selamlaştılar.kız konuşmaya çalıştı eşim mesafeli davrandı.sonra servis geldi.kız servise bindi eşim de bindi ve başka boş yerler olmasına rağmen gidip kızın yanındaki koltuğa oturdu.bunu görünce ben çıldırdım.aradım kızdım.kendi savundu saçma sapan bi şekilde.derken daha önce anlattığı o çocuğun gelip kızı sorma hikayesinin yalan olduğunu itiraf etti.ben kızarım diye yalan söylemiş.kızı merak etmiş(bu arada bu kız yeni binmeye başladı servise,yeni taşınmış bu tarafa)ama öyle özel bir merak değilmiş.o yüzden netten aramış,yanına oturmuş ama kızla hiç konuşmamış falan filan.sana diyecek sözüm yok allah bildiği gibi yapsın dedim kapadım.ne yapayım nasıl davranayım bilmiyorum.hiç beklemezdim ondan böyle bir şey.şaşırdım kaldım.ağlıyorum sabahtan beri...

bence çok fazla üzerine gitme bu konuda. Ne kadar sıkarsan okadar çabuk kaybedersin. Teselliyi gider karşı tarafta bulur. Karşıdaki bayanında yapmak istediği bu muhtemelen. Allaha sığın sen tavır tafrada yapma inan herşey olacağına varıyor inan. Eşin de biraz allah korkusu varsa zaten bu yaptığı hatadan geri dönecektir.

bence çok fazla üzerine gitme bu konuda. Ne kadar sıkarsan okadar çabuk kaybedersin. Teselliyi gider karşı tarafta bulur. Karşıdaki bayanında yapmak istediği bu muhtemelen. Allaha sığın sen tavır tafrada yapma inan herşey olacağına varıyor inan. Eşin de biraz allah korkusu varsa zaten bu yaptığı hatadan geri dönecektir.

canım çok saol.şimdi telefonda anneme dayanamadım anlattım.o da çok şaşırdı.gerçekten eşim hiç böyle bir insan değil.ben değil kimse beklemez ondan böyle birşeyi.annemde üzerine gitme daha fazla karşı tarafa itersin dedi.dualar söyledi okumam için.insanın annesi gibi yok.inşallah hayırlısı olur.içim soğumuyor bir türlü.gururum incindi.

Back
X