• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksiz miyim :(

Milenam_m

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2017
63
20
3
29
Gecen bayram eaimin ailesine gittik annemlere yakin oldugumuz icin once annemlere kahvaltiya gitmistik sonra koye geçtik kaynanam sofra kurayim mi dedi esimde tokum deyince niyeeee ne yediniz ki o kadar toksunuz deyip dalga gecer gibi hareketler yaoti neyse gorumcem arkamdam kesecekmis gibi bakti ses etmedim
Bunlar kendini doldurmuslardi anali kizli bi konuda esimin uzerine gittiler sirf benim yuzumden gorumcem ustume yuruyunce bende onun uzerine yurudum ama arya girdiler neyse eve geldik esim ben artik onlari anladim faln dedi tabi bundan once yine bisuru seyler var kaynanam ve gorumcekerim beni istemiyorlar. Neyse ben buna mesaj attim herseye burnunu sokma diye sonra bu bana bi mesaj atmis yok enistem ..... Senin agzina si...n ......nun kizi bisuru agza alinmicak sey neyse kisa kesiyorum ben bu bayram esime dedim ki git anneni gor gel bu da o kadar olayin uzerine ve o kiza ragmen onun orda oldugunu bana soylemeyerek oraya gitti. Gitmemesi gerekirdi bence dicekti ki esim yoksa bende yokum ama demedi ustelik te kendisi bana trip atiyo
Kafayi yicem soracaginiz bisy olursa sorun cevaplarim cunku dogru duzgun yazamadim ve nasil davranmaliyim boguluyorum resmen :(

Anlatmak istedigim beni istememelerine ragmen yuzume karsi bunu bana soylemelerine ragmen esimin oraya gitmesi. Diyebilirdi ki esim yoksa bende yokum ama o bekar bi insanmış gibi kalkip gitti

Şaka mısın sen konuşma gitme ama eşine karışlamazsın. Ayrıca mesaj atmak nedir ya görümcenden aşağı kalmamışsın

Sen istersen gitme, ama eşin bunca yıllık annesini atamaz bence. Eşine karışma gitsin, senin gitmemene laf etmiyorsa sorun yok.

Siz eşisiniz ancak onlar da anne ve kız kardeşleri, tabi ki gidecek.
Gitmemesini beklemeniz saçma, kavga etseler de küsseler de et tırnaktan ayrılmaz.

Görümceniz eniştesine mi şikayet ediyor ne alaka anlayamadım ben.

Sen git demişsin oda bayram niyetiyle gitmiş demekki

Yani pek bir sey anlatmamissiniz. Ne yediniz olayini sizin abarttiginizi dusunuyorum. Gorumceye mesaja gelince de siz yolu acmissinuz, oda yurumus. Sen her seye burnunu sokma ne demek? Eminim ki onun laflarindan sonra sizin ettikleriniz de vardir.

Esinizden de aikesini silmesini beklemeyin bosuna. Karsilikli yaotiginiz saygisizligin hesabini neden esiniz odesin ki? Gitsin gorsun ailesini.

Enişte ne alaka, ne ayıp.

Yazılan mesaj affedilmeyecek bir mesaj. Eşiniz tepkisini kesinlikle koymalı.
Bu küfür size değil ona edilmiştir.

Vuuuuhuuuuuu
Ne acayip aile ilişkileri.
Görümce üstünüze yürüyor, siz onun üstüne.
Burnunu sokmalar, küfürlü mesajlar...
Nasıl birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz?
Hatta nasıl kendi yüzünüze bakıyorsunuz?

Vuuuuhuuuuuu
Ne acayip aile ilişkileri.
Görümce üstünüze yürüyor, siz onun üstüne.
Burnunu sokmalar, küfürlü mesajlar...
Nasıl birbirinizin yüzüne bakıyorsunuz?
Hatta nasıl kendi yüzünüze bakıyorsunuz?
Ne diyosun sen ben kendi yuzune nasil bakiyon filan derdi seni mi gerdi

haksızsın:KK14:
hem git diyorsun,hem neden gidiyor diyorsun:kızgın:

Yani bazıları illa diyo ki anlat anlatayım o zaman soyleyin kim haksız. 19 yasimda essekligimden dolayi kaçtım evlendim dugin olduktan 3 gum sonra kayinvalide aslinda seni istemiyodum baskasini istiyodum dedi malligimdan sesim cikmadi. Bi süre sonra esimle ufak bi tartismamiz oldu esime dedi ki kaynanam bu senin altinlarini alip kacacak bende demedim ki sizin 3. 5 bileziginiz icin mi rezil ettim kendimi sesimi cikarmadim yine. Sirf ninem diyarbakırlı diye dakka da bir yok kurtler soyle yok boyle diye laf carpmalar sesimi cikarmadim. Bana senin cocugum olirsa kürt cinsi olur dedi sustum!demedim ki senin cinsinden olacak ne kürt cinsi diye. Aldiklari 3 5 bilezigi arkamdan laf ettiler sesimi cikarmadim. Annem ikinci evliligini yaptigi icin bu konuda bana carpmadiklari laf kalmadi ses etmedim. Gorumcelerim sacma sapan nedenlerden dolayi yuvami yikmaya calisti ses etmedim. Gorumcemin esi benim esime neden odandan cikmiyosun dedi sesimi çıkarmadım sustum. Kaynanam iftiralar atti yine sustum ama hep esimle arami bozdum onin kalbini yine de kirmak istemedim. Kac kere arkami döndüğümde dusman gibi baktigini gördüm ama bozmadim hic. Esimin yaninda farkli baska zaman farkli oldu bana karsi demedim neden boylesin. Heo arkamdan is cevirdiker insan yerine koymadılar gelin yerine hic koymadilar. Düşük yaptim heberleri oldugu halde aramadilar bile beni.Sirf benden nefret ettikleri icin ogullarinin gelecegine dair en ufak bisey bile düşünmüyorlar.Beni uzmek icin yapmadıkları oyunlar kalmadi hangisini anlatayim ki sonucta ben oğullarına güvenip gittim pesimden cahilligimden ve bazi seylerden kacmak icin ama hersey daha beter oldu.Neler yaptilar neler sinirlerim bozuldu yazamiyorum nefret etmekte haksiz mıyım esime kirilmakta haksiz miyim bilio bilmeden konuşmak cok kolay oluyo tabi simdi bazilari dicek ki haketmissin kacmasaydin ama iste yasanmadan bilinmiyo hiçbirşey. Ama herkesi herseyi anladım o yuzden simdi sadece geleceğimi kurtarmaya bakiyorum aklim basima gedli biraz gec oldu ama en azindan anladim kimin ne olduğunu

Back
X