- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısın ama keskin sirke küpüne zarar. Sakin olmalısın. Böyle fevri çıkışlar yaparsan Haklıyken haksız duruma düşersin, yaşın genç muhtemelen ondan tecrübesizsin ama burda çoğu kadın senin yaşadığın şeyleri yaşıyor. Benim gözlemlediğim kayınvalide dünyanın iyisi de olsa fazla yüz göz olmayacaksın ve politik davranacaksın, mesafeni koruyacaksın.benden sana abla tavsiyesi bu olur . Çataçat kavga edersen, görümcene küfür edersen bir yere varamazsın , ancak kendini yıpratırsın. Onlar eşinin ailesi, istese de atamaz. Sende sakin ol, onlara karşı da hiç açık verme, eşinle ilgili hiçbir sorununu yansıtma. Uzaktan merhaba merhaba. Hiç yüzgöz olma ne gerek var. Sen eşinle mutlu olmaya bakYani bazıları illa diyo ki anlat anlatayım o zaman soyleyin kim haksız. 19 yasimda essekligimden dolayi kaçtım evlendim dugin olduktan 3 gum sonra kayinvalide aslinda seni istemiyodum baskasini istiyodum dedi malligimdan sesim cikmadi. Bi süre sonra esimle ufak bi tartismamiz oldu esime dedi ki kaynanam bu senin altinlarini alip kacacak bende demedim ki sizin 3. 5 bileziginiz icin mi rezil ettim kendimi sesimi cikarmadim yine. Sirf ninem diyarbakırlı diye dakka da bir yok kurtler soyle yok boyle diye laf carpmalar sesimi cikarmadim. Bana senin cocugum olirsa kürt cinsi olur dedi sustum!demedim ki senin cinsinden olacak ne kürt cinsi diye. Aldiklari 3 5 bilezigi arkamdan laf ettiler sesimi cikarmadim. Annem ikinci evliligini yaptigi icin bu konuda bana carpmadiklari laf kalmadi ses etmedim. Gorumcelerim sacma sapan nedenlerden dolayi yuvami yikmaya calisti ses etmedim. Gorumcemin esi benim esime neden odandan cikmiyosun dedi sesimi çıkarmadım sustum. Kaynanam iftiralar atti yine sustum ama hep esimle arami bozdum onin kalbini yine de kirmak istemedim. Kac kere arkami döndüğümde dusman gibi baktigini gördüm ama bozmadim hic. Esimin yaninda farkli baska zaman farkli oldu bana karsi demedim neden boylesin. Heo arkamdan is cevirdiker insan yerine koymadılar gelin yerine hic koymadilar. Düşük yaptim heberleri oldugu halde aramadilar bile beni.Sirf benden nefret ettikleri icin ogullarinin gelecegine dair en ufak bisey bile düşünmüyorlar.Beni uzmek icin yapmadıkları oyunlar kalmadi hangisini anlatayim ki sonucta ben oğullarına güvenip gittim pesimden cahilligimden ve bazi seylerden kacmak icin ama hersey daha beter oldu.Neler yaptilar neler sinirlerim bozuldu yazamiyorum nefret etmekte haksiz mıyım esime kirilmakta haksiz miyim bilio bilmeden konuşmak cok kolay oluyo tabi simdi bazilari dicek ki haketmissin kacmasaydin ama iste yasanmadan bilinmiyo hiçbirşey. Ama herkesi herseyi anladım o yuzden simdi sadece geleceğimi kurtarmaya bakiyorum aklim basima gedli biraz gec oldu ama en azindan anladim kimin ne olduğunu
Ne diyosun sen ben kendi yuzune nasil bakiyon filan derdi seni mi gerdi
Yani bazıları illa diyo ki anlat anlatayım o zaman soyleyin kim haksız. 19 yasimda essekligimden dolayi kaçtım evlendim dugin olduktan 3 gum sonra kayinvalide aslinda seni istemiyodum baskasini istiyodum dedi malligimdan sesim cikmadi. Bi süre sonra esimle ufak bi tartismamiz oldu esime dedi ki kaynanam bu senin altinlarini alip kacacak bende demedim ki sizin 3. 5 bileziginiz icin mi rezil ettim kendimi sesimi cikarmadim yine. Sirf ninem diyarbakırlı diye dakka da bir yok kurtler soyle yok boyle diye laf carpmalar sesimi cikarmadim. Bana senin cocugum olirsa kürt cinsi olur dedi sustum!demedim ki senin cinsinden olacak ne kürt cinsi diye. Aldiklari 3 5 bilezigi arkamdan laf ettiler sesimi cikarmadim. Annem ikinci evliligini yaptigi icin bu konuda bana carpmadiklari laf kalmadi ses etmedim. Gorumcelerim sacma sapan nedenlerden dolayi yuvami yikmaya calisti ses etmedim. Gorumcemin esi benim esime neden odandan cikmiyosun dedi sesimi çıkarmadım sustum. Kaynanam iftiralar atti yine sustum ama hep esimle arami bozdum onin kalbini yine de kirmak istemedim. Kac kere arkami döndüğümde dusman gibi baktigini gördüm ama bozmadim hic. Esimin yaninda farkli baska zaman farkli oldu bana karsi demedim neden boylesin. Heo arkamdan is cevirdiker insan yerine koymadılar gelin yerine hic koymadilar. Düşük yaptim heberleri oldugu halde aramadilar bile beni.Sirf benden nefret ettikleri icin ogullarinin gelecegine dair en ufak bisey bile düşünmüyorlar.Beni uzmek icin yapmadıkları oyunlar kalmadi hangisini anlatayim ki sonucta ben oğullarına güvenip gittim pesimden cahilligimden ve bazi seylerden kacmak icin ama hersey daha beter oldu.Neler yaptilar neler sinirlerim bozuldu yazamiyorum nefret etmekte haksiz mıyım esime kirilmakta haksiz miyim bilio bilmeden konuşmak cok kolay oluyo tabi simdi bazilari dicek ki haketmissin kacmasaydin ama iste yasanmadan bilinmiyo hiçbirşey. Ama herkesi herseyi anladım o yuzden simdi sadece geleceğimi kurtarmaya bakiyorum aklim basima gedli biraz gec oldu ama en azindan anladim kimin ne olduğunu
Yani bazıları illa diyo ki anlat anlatayım o zaman soyleyin kim haksız. 19 yasimda essekligimden dolayi kaçtım evlendim dugin olduktan 3 gum sonra kayinvalide aslinda seni istemiyodum baskasini istiyodum dedi malligimdan sesim cikmadi. Bi süre sonra esimle ufak bi tartismamiz oldu esime dedi ki kaynanam bu senin altinlarini alip kacacak bende demedim ki sizin 3. 5 bileziginiz icin mi rezil ettim kendimi sesimi cikarmadim yine. Sirf ninem diyarbakırlı diye dakka da bir yok kurtler soyle yok boyle diye laf carpmalar sesimi cikarmadim. Bana senin cocugum olirsa kürt cinsi olur dedi sustum!demedim ki senin cinsinden olacak ne kürt cinsi diye. Aldiklari 3 5 bilezigi arkamdan laf ettiler sesimi cikarmadim. Annem ikinci evliligini yaptigi icin bu konuda bana carpmadiklari laf kalmadi ses etmedim. Gorumcelerim sacma sapan nedenlerden dolayi yuvami yikmaya calisti ses etmedim. Gorumcemin esi benim esime neden odandan cikmiyosun dedi sesimi çıkarmadım sustum. Kaynanam iftiralar atti yine sustum ama hep esimle arami bozdum onin kalbini yine de kirmak istemedim. Kac kere arkami döndüğümde dusman gibi baktigini gördüm ama bozmadim hic. Esimin yaninda farkli baska zaman farkli oldu bana karsi demedim neden boylesin. Heo arkamdan is cevirdiker insan yerine koymadılar gelin yerine hic koymadilar. Düşük yaptim heberleri oldugu halde aramadilar bile beni.Sirf benden nefret ettikleri icin ogullarinin gelecegine dair en ufak bisey bile düşünmüyorlar.Beni uzmek icin yapmadıkları oyunlar kalmadi hangisini anlatayim ki sonucta ben oğullarına güvenip gittim pesimden cahilligimden ve bazi seylerden kacmak icin ama hersey daha beter oldu.Neler yaptilar neler sinirlerim bozuldu yazamiyorum nefret etmekte haksiz mıyım esime kirilmakta haksiz miyim bilio bilmeden konuşmak cok kolay oluyo tabi simdi bazilari dicek ki haketmissin kacmasaydin ama iste yasanmadan bilinmiyo hiçbirşey. Ama herkesi herseyi anladım o yuzden simdi sadece geleceğimi kurtarmaya bakiyorum aklim basima gedli biraz gec oldu ama en azindan anladim kimin ne olduğunu