İyi geceler herkese.Kafaya takmaktan uyuyamadım.Bugün çalıştığım yerde birisi bana büyük bir terbiyesizlik yaptı.Haddini bildirdim ama konuştuğu kelime o kadar terbiyesizceydi ki saatlerce kendime gelemedim.İş tartışmaya dönünce iş arkadaşlarım da konuya dahil oldu, herkes aynı şekilde benim kadar sinirlendi.Eşimi sinirle arayıp ağlayarak anlattığımda(benden duyması daha iyi olur diye anlattım) bir dakika deyip o kişiyi aramış.Ve kibar kibar sakince konuşmuş, karşıdaki kişi de özür dilemiş.
Akşam eve gelince ya böyle bir durumda tabi ki kavga et demiyorum asla istemem de nasıl bu kadar sakin kalabildin.Cidden söyler misin ben sinirden saatlerce sakinleşemedim yaptığı çok büyük terbiyesizlik dedim ve resmen suçlu oldum.Sadece senin beklediğin tepkiyi verememişim dedi ve konuşmuyoruz şu anda.İnsan eşine karşı bu denli terbiyesizce hakaret eden birine bu denli kibar olur mu gerçekten ben anlam veremedim.Abartıyorsam bilmek istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.
Akşam eve gelince ya böyle bir durumda tabi ki kavga et demiyorum asla istemem de nasıl bu kadar sakin kalabildin.Cidden söyler misin ben sinirden saatlerce sakinleşemedim yaptığı çok büyük terbiyesizlik dedim ve resmen suçlu oldum.Sadece senin beklediğin tepkiyi verememişim dedi ve konuşmuyoruz şu anda.İnsan eşine karşı bu denli terbiyesizce hakaret eden birine bu denli kibar olur mu gerçekten ben anlam veremedim.Abartıyorsam bilmek istiyorum.Şimdiden çok teşekkür ederim.