haksız mıyım?

eşinizin sperm testinden annesine ne ki bu özel birşey neden söylüyorsunuz?

kayınvalıdenizde patavatsızmış...öyle laf denmez...hı mı deyip geçiştirmesi lazımken pat diye böyle birşey demiş

ama ben olsam gelinimle oğlumun spermleri hakkında bir sohbet yapmak istemezdim...

yani diyeceğim ikinizde lüzumsuz konuşmuşsunuz...

Son düzenleme:
kayınvalıdenız talıhsız bır cevap vermıs
ama sız de kayınvalıdınıze 'oglundan sperm testı ıstedı doktor '' derken ,
sankı ''ben de hıc bır sorun yok sorun oglun da '' der gıbı olmus .
bu sızın ozelınız kımse bılmek zorun da degıl .
keske soylemeseydınız .tedavı surecın de oldugunuz ıcın
herkes gergın olur bu surecte .

''oğlundan sperm testi istedi doktor'' bence çok kaba bir şekilde söylemişsin imada bulunur gibi.Oda alınmış ve oyüzden öyle tepki vermiş.Eğer sen daha farklı bir biçimde söyleseydin o şekilde cvp vermezdi.

oğlundan sperm testi istedi dr demeni garipsedim. şikayet eder gibi, bana sanki sorun ben de değil diye kendini savunmaya çalışmışsın gibi geldi. o da doğal olarak oğlunu savunmaya geçmiş.

Kaynanan sana takıntılı belli ki hiçbişeyini anlatma tatlım ona, kadın oğlun lafına bile takılmış işin iş valla.
Allah tez zamanda bi bebek versin size inş.

Böyle günlük yaşamın içinde geçen diyaloglardan bu kadar etkileniyomusunuz gerçekten
Yada konu olsun diyemi yazıyosunuz anlamıyorum...

Kadıncağız ne anlar o kadar terimden oğlunu savunmaya geçmiş
Sen git kendine baktır diye..
Abartıcak bişey yok yani..Annecim oğlundan diye değil bendendir belki kontrol için doktorun ikimizede bakması lazımmış dersin
olur biter..
İnsanlar sinirden bi çok şey konuşabilir..Herkese öcü gibi yaklaşmayın..

ben kayınvalidenin yada senin üslubuna değilde
yazının altında bahsettiğin "aramalı mıyım?"
sorusuna cevaben; evet ara diyorum...
talihsiz sözler söylenmiş olsa da sonuçta
bir büyük olarak görüp sadece halini
hatrını sorman yeter sanırım..çay muhabbeti
kadar derin konulara inmemeye özen göstermen
gereken biri, anladığım kadarıyla..:ssz:

bastan boyle anlatmadin ki nasil anlatiysan ona gore yorumladik,
ilk anlattigindaki gibiyse yanlis anlamistir kadin,
hem diger arkadaslara katiliyorum neden anlatma geregi duydunuz ki:26:

evet anlatamadım herhalde.ben de polikistik over var rahimim ters ve yumurtalarım çatlamıyor
eşim annesine söylemiş doktora gidiyoruz diye.yarın sabah randevum var demiş.banada
sorunca bende öyle dedim.bendemi suç konuşmalımıyım kalbim kırıldı.2 gece gözüme uyku
girmedi.anladığınizi umuyorum
:43::43::43::43::43::43::43:

Böyle günlük yaşamın içinde geçen diyaloglardan bu kadar etkileniyomusunuz gerçekten
Yada konu olsun diyemi yazıyosunuz anlamıyorum...

Kadıncağız ne anlar o kadar terimden oğlunu savunmaya geçmiş
Sen git kendine baktır diye..
Abartıcak bişey yok yani..Annecim oğlundan diye değil bendendir belki kontrol için doktorun ikimizede bakması lazımmış dersin
olur biter..
İnsanlar sinirden bi çok şey konuşabilir..Herkese öcü gibi yaklaşmayın..
ben kimseye öcü gibi yaklaşmıyorum.evet biraz takıntılıyım her insan gibi.
ben abarttığımıda düşünmüyorm.ya ben anlatamadım ya siz anlamadınız
sonuçta olayı eşim anlatmış bana senin çoçuğun olmuyor mu demesi gerekirdi.
evet ben ağzımın payını aldım.şimdi ben mi suçluyum:18::18::18::18::18:

bende 1 yıldır tedavi görüyorum ama ne benim aileme nede eşimin ailesine asla tedavi ile ilgili bilgi vermedik. biliyorlar tabi tedavi olduğumuzu. arada sorarlarsa "herzamanki gibi", yada "iyi gidiyor" derim başkada bişey demem. bu arada ilk tedaviye başladığımız zaman eşimin spermlerinde problem vardı onu bile söylemedim kimseye. bizim özelimizden kime ne.....

bence uzatılacak bir durum değil duygusal bir anına geldi herhalde ara bişey olmamış gibi takılın

bunları kendine dert etme 2 gece uykusuz kalarak kendine eziyet etmişsin kayınvalide horul horul uyumuştur

boşver ara takma kafana...

evet anlatamadım herhalde.ben de polikistik over var rahimim ters ve yumurtalarım çatlamıyor
eşim annesine söylemiş doktora gidiyoruz diye.yarın sabah randevum var demiş.banada
sorunca bende öyle dedim.bendemi suç konuşmalımıyım kalbim kırıldı.2 gece gözüme uyku

canim anliyorum seni ama simdi sen direk konuya hani esinden icin oglun muayneye gidecek dedinse oda imada bulundugunu filan dusunmustur,
belliki karsilikli bir yanlis anlasilma olmus bence huzurunu bozma bak zaten stresli bir donemdesin iyice strese girme konus kaynananla...
INSALLAH ALLAH GONLUNUZE GORE VERIR SAGLIKLI HAYIRLI EVLATLAR NASIP EDER SIZE(AMIN):nazar:

Bende pko hastasıydım. Zar zor bir evlat sahibi oldum. Sonra sürqriz bir şekilde geldi ikincisi hep bahsederim.
Ama hiçbir zaman bunun için kendimi suçlamadım.
Allahın takdiri dedim. Bu bir hastalık.
Ve o kadar çok çocuk isteyen ben, demek ki benim çocuğum olmayacak deyip razı olduğum ay hamileydim. Ve kaç tane düşüğe rağmen şu anda şeker bir kız annesiyim.
Lütfen rahat olun.
Bastırdığınız bir suçluluk duygusu hissetmiştim daha önce de yazdım size.
Sanki bende sorun yok mesajı vermek istemişsiniz kayınvalidenize.
İçinizdeki kırgınlık ve o kötü his, size istemediğiniz bir cümle kurdurtmuş.

Benim ilk eşimin ikinci evliliği Allah bağışlasın eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bende evlendikten 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ama kısmet olmadı.2 yıl bebeğim olmadı ne eşim nede ben hiç bişeyden şüphelenmedik tabi en sonunda kendi adıma başladık testlere yok herşey noırmal eşimin sperm testinde eşimde ciddi anlamda sayı ve morfolofi sorunları olduğunu tüp bebek dışınd a hamile kalmamın mucize olacağını öğrendik şükürler olsun 5. denemede kızıma hamileyim. uzun old anlattım ama demek istediğim öncesinde çocuğu olması asla bir kriter değil
ben eşimin ailesine asla hiç bir şey anlatmadım hatta çok sıkıştırdıklarında kanda pıhtılaşma sorunum varmış demiştim. ne bileyim rencide olur gibi hisetmiştim açıkçası bana kalırsa hiç karıştırma aileleri bu işe tedavi oluyoruz deyip geç kırılmışsın haklısın belki ama oda anne olşarak sanırım istemeden cvp vermiş sana bence ara ne eşini nede kendini bu yeterince stesli dönemde daha fazla strese sokma sonrasındada kimseye hiç bir şey anlatma hakkında hayırlısı olsun..

Bende pko hastasıydım. Zar zor bir evlat sahibi oldum. Sonra sürqriz bir şekilde geldi ikincisi hep bahsederim.
Ama hiçbir zaman bunun için kendimi suçlamadım.
Allahın takdiri dedim. Bu bir hastalık.
Ve o kadar çok çocuk isteyen ben, demek ki benim çocuğum olmayacak deyip razı olduğum ay hamileydim. Ve kaç tane düşüğe rağmen şu anda şeker bir kız annesiyim.
Lütfen rahat olun.
Bastırdığınız bir suçluluk duygusu hissetmiştim daha önce de yazdım size.
Sanki bende sorun yok mesajı vermek istemişsiniz kayınvalidenize.
İçinizdeki kırgınlık ve o kötü his, size istemediğiniz bir cümle kurdurtmuş.

bende sorunun olduğunu eşim söylemiş zaten kaynanama.sadece ben recepden sperm tahlili istedi dedim.
ya anlamadiğim nokta şu arkadaşım ben tek basıma doktora giderkn iyi oluyorum eşimden tahlil istedi
doktr diyincemi kotü oldum.sorunun bende olduğu öğrenince mahvoldum.tüm ümidim bitti.
ALLAH kızını analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenler
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Son düzenleme:
Benim ilk eşimin ikinci evliliği Allah bağışlasın eşimin ilk evliliğinden 1 kızı var bende evlendikten 6 ay sonra normal yollarla hamile kaldım ama kısmet olmadı.2 yıl bebeğim olmadı ne eşim nede ben hiç bişeyden şüphelenmedik tabi en sonunda kendi adıma başladık testlere yok herşey noırmal eşimin sperm testinde eşimde ciddi anlamda sayı ve morfolofi sorunları olduğunu tüp bebek dışınd a hamile kalmamın mucize olacağını öğrendik şükürler olsun 5. denemede kızıma hamileyim. uzun old anlattım ama demek istediğim öncesinde çocuğu olması asla bir kriter değil
ben eşimin ailesine asla hiç bir şey anlatmadım hatta çok sıkıştırdıklarında kanda pıhtılaşma sorunum varmış demiştim. ne bileyim rencide olur gibi hisetmiştim açıkçası bana kalırsa hiç karıştırma aileleri bu işe tedavi oluyoruz deyip geç kırılmışsın haklısın belki ama oda anne olşarak sanırım istemeden cvp vermiş sana bence ara ne eşini nede kendini bu yeterince stesli dönemde daha fazla strese sokma sonrasındada kimseye hiç bir şey anlatma hakkında hayırlısı olsun..

çok teşekkür ederim anladığn için.
ve bende senin gibi anlatmıyacağm kimseye haklısın sağol:40:

Ben kayinvalideniz yada sizin konustuklarinizla degil konusamadiklarinizla ilgilenecegim birazcik siz konusu tedavi yuzunden hakli olarak gerilmis ve hassas olabilirsiniz karsinizdaki kisi de esinizin annesi. Belki siz yada o kucuk bir espri yada dokunusla yumusatabilirdi ama olmamis bence bu saatten sonra iki tarafin devam ettirecegi kusluk en cok sizi etkiler insallah kisa surede hayirlisiyla bebeginize kavusursunuz:)

Umarım kısa zamanda yavrunuzu kucağınıza alırsınız. Ailelere tedavi sürecinizi söyleyebilirsiniz ama şu tahlili istedi bu tahlili istedi gibi şeyleri söylemeye gerek yok. Siz öyle deyince kayınvalidenizin de ağzından bir anda o sözler dökülmüştür diye düşünüyorum.

derdimi paylaştığız için çok teşekkür ederim kızlar kimseye anlatamadım kafayı oynatacaktım az kaldı
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

derdimi paylaştığız için çok teşekkür ederim kızlar kimseye anlatamadım kafayı oynatacaktım az kaldı
:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:
sıkma canını anlıyorum seni cidden ama şundan emin ol eğer eşini gerçekten sseviyosan sorunun kimde olduğu önemli değil ben hata edip kendi aileme söylemiştim çok pişman oldum onların bile eşime bakış açıları değişti hepsini tersledim yine söylüyorum sorunun kimde olduğu hiç önemli değil sadece kimseye hiç bir şey anlatma sorun neymiş dediklerinde hiç bişey bulamadılar tedavi oluyoruz de o kadar çok çift varki sebepsiz yere çocukları olmayan. sorun bendeymişte deme kimseni ağzına laf verme en kısa zamanda kavuşursun inş kuzucuğuna..
bu arada eşinle birbirinize en büyük desteksiniz sakın birbirinizi kırmayın her şey düzelecek lütfen üzülme:))

Son düzenleme:
Back
X