haksız mıyım?

Ben olsam cocuk prob. Bile bahsetmezdim sonucta sizin ozeliniz.

Tabi sende haklisin paylasiyim demis empati beklemissin. İnsanlari zor anlarimizda bize verdikleri tepkilerden taniyoruz zaten. Sende bundan sonra ona gore davranirsin. Bence ne kadar kirildigini soyle ve iliskine devam et. Malum omur boyu hayatinda olacak senin. Zaten istedigin kadar uzul uykusuz kal. O bunu bilmezse ne onemi var. Kendini uzecegine ona hislerini anlat ki bir daha yapmasin.

Rahim tersligi cok sorun degil kadinlarin cogunda var. Allah yardimcin olsun arkadasim. Kendini olmayacak kisiler icin uzme. Seni guclu ve mutlu olman gereken bir surec bekliyor. Anne olucaksin sen.

kaynanan kırıcı konuşmuş haklısın ama bebek tedavisi görüyorsun moralinin yüksek olması gerek.bence kaynananla küslük yapıp evinde huzursuz olma.kimseyi umursama kim ne derse desin boşver tedavi sürecini de kimseyle paylaşma.umarım en kısa zamanda anne olursun canım:31:

15 yillik evlilik hayatimda ogrendigim birsey varsa o da kaynanayla gorumceyle asla asladertlesmemek gerektigidir kizlar, sakin haaa. Eninde sonunda evirip cevir seni suclu cikarirlar

hay ALLAH'ım siz ne bilge bi insansınız alnınızdan ellerinizden öpesim geldi nede doğru bir kelimedir bu...

ben 2 senelik evliyim ve bebeğim olmuyor.çapada tedavi görüyorum.ve benim bu 2 evliliğim.eşimin ilk evliliğinden1kızı var.
geçenlerde çay içerken kaynanama oğlundan sperm testi istedi doktor dedim.ve bana kaynanam döndü benim oğlumun yarısı kadar kızı var
senin çoçuğun olmuyor sen git doktra dedi ve ben kalakaldım sofranın başinda.başımdan kaynar sular döküldü.keşke ölseydim orada.
benki istanbulda gitmediğm doktor kalmadı.doktora bile tek gidiyorum istanbulu bilmediğim halde.geçen pazarda evlerine gittiler.ve dün eşim bana annemi ara nasılmış sor dedi
ben anneni aramam bana sen üstü kapalı sen kısırsın diyen biri ile konuşmam dedim.eşimde arada kaldı ne zorluklar çekidim kızlar anlatsam donar kalırsınz.
neyse ben şimdi haklımıyım haksızmıyım?
aramalımıyım sizce eşimlede konuşmuyorumne yapacağimı şaşırdım
yardım lütfen!!!
nasıl kesin yorum yapabiliyorki senin çocuğun olmuyor diye doktorlar bile yapamazken,niye insanları üzmeye bayılırlar anlamış değilim..çocuk sanki her istenilen anda olan bişeymi,vücudunda buna göre bir programı var..üzmeyin kendinizi böle saçma konuşmaları kafanıza takmayın...inşallah en kısa zamanda mutlu haberi alırsınız

valla arkadaş böle konuları gerçektende kimseyle paylaşmıycaksın heleki erkek ailesiyle...benim eşimin halası ewlendiğimizin 2.günü eee çcuğuda hemen yapın artık dedi:53:ben daha dün ewlendik artık derken hala dedim kaldım öle:53:10.ayımız bitti 10 gün sonra görümcemin düğünü var buraya gelcekler veeeee bana hep bir ağızdan bebekte bebek hanide bebek diycekler konuşmamı hazırladım....
aaaa size sölemedilermi kısırmışım ya ben çocuğumuz olmayacakmış bizim siz daha doğurgan birini bulursanız getiriverin artık bi kuma diycem:52:erkek anneleri söz konusu oğulları oldumu aslan kesilirler oğlun kolumu cimlikledi bak morardı desen hödd orda dur bakim gelin uyku sersemi kolunu dolaba çarptında oğluma b.k atıyosun derler:52:takmıycaksın gerekirse böle konularda muhattapda olmıycaksın....

Son düzenleme:
ben 2 senelik evliyim ve bebeğim olmuyor.çapada tedavi görüyorum.ve benim bu 2 evliliğim.eşimin ilk evliliğinden1kızı var.
geçenlerde çay içerken
KAYNANAMA OGLUNDAN SPERM TESTİ İSTEDİ DOKTOR DEDİM
ve bana kaynanam döndü benim oğlumun yarısı kadar kızı var
senin çoçuğun olmuyor sen git doktra dedi ve ben kalakaldım sofranın başinda.başımdan kaynar sular döküldü.keşke ölseydim orada.
benki istanbulda gitmediğm doktor kalmadı.doktora bile tek gidiyorum istanbulu bilmediğim halde.geçen pazarda evlerine gittiler.ve dün eşim bana annemi ara nasılmış sor dedi
ben anneni aramam bana sen üstü kapalı sen kısırsın diyen biri ile konuşmam dedim.eşimde arada kaldı ne zorluklar çekidim kızlar anlatsam donar kalırsınz.
neyse ben şimdi haklımıyım haksızmıyım?
aramalımıyım sizce eşimlede konuşmuyorumne yapacağimı şaşırdım
yardım lütfen!!!

sizce bunu bu sekilde soylemeniz dogru mu yoksa ayip mi?gerci her sekilde bunu konusmak biraz ayip cok ileri goruslu bir anneyle daha kibarca belki... kim kalkip oglunun spermleri hakkinda konusurki...

once bi kendinizi elestirin. sanki esinizi kucuk dusurmek icin annesine soyluyormussunuz gibi olmus.

kvde bi bakima hakli bilir bilmez o yasta kadin sonucta oglunun bi kizi siz de ustune hakaret gibi oglundan sperm testi istedi doktor demissiniz.. sanli birazcik siz kasinmissiniz gibi geldi bana ama...

konu bu kadarsa ayip sizin, cumleniz kirici ve asaglayici ayrica kaba ve saygisiz olmus .

Son düzenleme:
validenin sperm testini bilmesi gerekmiyordu..
kadında kendince oğlunu savunmuş..e eşinin kızı da olduğuna göre..
valide gözünden oğlunda sorun yok..

bende sorunun olduğunu eşim söylemiş zaten kaynanama.sadece ben recepden sperm tahlili istedi dedim.
ya anlamadiğim nokta şu arkadaşım ben tek basıma doktora giderkn iyi oluyorum eşimden tahlil istedi
doktr diyincemi kotü oldum.sorunun bende olduğu öğrenince mahvoldum.tüm ümidim bitti.
ALLAH kızını analı babalı büyümeyi nasip etsin darısı bana ve tüm isteyenler
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Ama oğlundan tes istediler demek başka Recepten istediler demek çok başka.
İnşallah çok beklemeden verir Allah size hayılr ve sağlıklı bir bebek.
Bu arada kızımdan sonra bir de oğlum oldu :)
Ama ne yazık ki analı babalı da büyüyemeyecekler. Çünkü babalarıyla ayrıldık.

Ama oğlundan tes istediler demek başka Recepten istediler demek çok başka.
İnşallah çok beklemeden verir Allah size hayılr ve sağlıklı bir bebek.
Bu arada kızımdan sonra bir de oğlum oldu :)
Ama ne yazık ki analı babalı da büyüyemeyecekler. Çünkü babalarıyla ayrıldık.

doğru söylüyosun bence orada bende hata hala kızıyorum kendime sana sorulmayan eyi niye angut gibi anlatıyn
çok sevindim bir oğlunda olduğuna bende bi erkek evlat istiyorum ama önce hayırlısı.ama erkek olursa ismi bile hazır
adın ömercik olacak ama ALLAH nasip ederse.yinede evlarlarına ALLAHsenin yanından ayırmasım ebru...
sağol beni kırmadan anlattığın için.

valla arkadaş böle konuları gerçektende kimseyle paylaşmıycaksın heleki erkek ailesiyle...benim eşimin halası ewlendiğimizin 2.günü eee çcuğuda hemen yapın artık dedi:53:ben daha dün ewlendik artık derken hala dedim kaldım öle:53:10.ayımız bitti 10 gün sonra görümcemin düğünü var buraya gelcekler veeeee bana hep bir ağızdan bebekte bebek hanide bebek diycekler konuşmamı hazırladım....
aaaa size sölemedilermi kısırmışım ya ben çocuğumuz olmayacakmış bizim siz daha doğurgan birini bulursanız getiriverin artık bi kuma diycem:52:erkek anneleri söz konusu oğulları oldumu aslan kesilirler oğlun kolumu cimlikledi bak morardı desen hödd orda dur bakim gelin uyku sersemi kolunu dolaba çarptında oğluma b.k atıyosun derler:52:takmıycaksın gerekirse böle konularda muhattapda olmıycaksın....

senin gibi olabiyseydim keşke
pat diye içimdekileri söyleseydim..
:1::1::1::1::1::1::1:

Back
X