haksiz miyim?

ben bozmamaya calisiyorum, ilimli olmumlu artik olcam, yaklascam diyorum ama hep birseyler cikiyor..

ayrica 2tane kebabi mideye indirdikten sonra mario uzun süredir böyle isathli yemek yemedin, cok hosuma gitti yemek yemen dedi ..yani tuhaf durum karsilanmadi neyse ama yazdiklarimi dikkatime alcam..tesekkürler asli ablacim ..

eveeeeeeeeeeet..aynen öyleee... 100/100 hak veriyorum yorumuna..saten biliyordum hakli oldugumu bir kez daha anladim!!

Sen her zaman her konuda yumuşakbaşlı, mantıklı, makul, ılımlı olmaya çalış, o zaman kimse sana kabahat bulamaz. Bu misafir konusunda da haklısın ayrıca, ama dediğim gibi bu işi en az polemikle, hasarla çözebilirsen ne mutlu sana. rica ederim, her zaman yanındayım biliyorsun.

bence siz de onu rahatsız edin..biraz yüzsüz olur onlar utanmaları falan pek olmaz ama eşinizle gece biraz ses yapın..yatak odasından biraz fazla ses gelsin mesela , o da anlar heralde evli çiftin evinde fazla kalınmayacağını..:26:

ya da bilemiyorum gece çalışmanız gereksin ,ışıkların kapanmaması gereksin akşamları,çalışyo musunuz bilmiyorum ama eve iş getirin falan..

bu gibi hamlelerle belki evden kaçırabilirsiniz..

aha ben duvara yazıyorum - iki hafta geçmeden - evde büyük bir kavga çıkacak

sonucu :

1- kız evden ayrılacak (iş arkadaşının yanında kalacak ) .
2- senin tansiyonun tavana fırlayacak .
3- senin esinle aranızda bir tatsızlık çıkacak ( ama korkma geçicidir ) .

marionun annesinde neden kalmıyomuş

kalamiyordu cünkü annesi macaristanda ve buraya gelirse saten oda bizimle kaliyor..baska ev yok..

ama burasi onunda evi..istedigi kadar kalsin..ama o kadinin evi degildi ve saten gitti cokkkk sükürr!!

birdaha istemem böyle huzursuzluk cok berbat bisey..

Bende böyle bir şey yaşadım.. Ama gelen çocukluk arkadaşımdı..
Figüranlık yapacakmış ondan İstanbul'a gelmiş.. Tanıdık bir ben varım tabii..
İlk seferde 10 gün kalıp gitmişti..
Neyse..
İkinci defa da geldi.. Figüranlık bilmem ne.. Emri vaki yapıldı tabii..
Biletler alınmış ve sadece eşimi aramış! Benim arkadaşım sözde ama bnm haberim yok geleceğinden eşim söledi bana..
Bende sinirle aradım.. İşte arıcaktım bilmem ne!
Zaten o ara eşimle de aramız kopuktu tam üstüne gelmişti yani..
Bende çalışıyordum o aralar.. Akşam 10 buçukta eve geliyorum.. Eşimde 7 de evde olur hergün..
Ben sanıyorum ki yine 1 hafta kalıp gidicek.. Birde öğrendim ki 3 ay falan bizle kalacakmış!
Yine bana söylemedi tabi eşimle konuşmuş!
Çok gergin zamanlarımdı.. Bende senin gibi ailemi yok sayarak evlendim yani kaçtım..
Hem onun gerginliği, hem eşimle aramız bozuk hem de bu çok açık saçık giyinen laubali bi kız..
Dayanamadım en son iş yerindeyken aradım kovdum ben bunu evden.. Akşam da kavga ettik birbirimize girdik..
Hem eşimle kavga ediyorum hem onla.. Allahım ne günlerdi yaa..

Düşüncesiz insanlar ya.. Tamam misafir gelebilir evime yatılı olabilir.. En fazla 1 hafta kalabilir ama.. Öyle aylarca kalmak nedir yahu?..

Son düzenleme:
benim anlamadığım sizin arkadaşınız neden sizi değilde eşinizi arıyor garip :26:

benim anlamadığım sizin arkadaşınız neden sizi değilde eşinizi arıyor garip :26:

ah bi bilsem.. gıcık olmuştum.. ama o kadar olay yaşanmadan onu ilk aradığımda keşke bi bahane uydursaymışım gelmemesi için diyorum.. çünkü yaşadıklarımız hiç normal şeyler değildi.. kafam gidikti baya :)
onu kovduktan sonra eşimi gözleme aldım tabi. kız arıyo mu konuşuyolar mı diye.. uzun bi süre şüpheyle yaşadım ama neyse ki korktuğum olmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…