- Konu Sahibi eSmerimSin
-
Çok berbat bir durum. Baştan ne kadar süreyle kalacağını nasıl söylemez eşin? O da mı bilmiyordu yoksa biliyordu da sen kabul etmezsin diye mi söylemedi?
valla bence haklisin kisa sureligine gelicem diyip de kendi evi gibi kullanmasi kotu olmus
yanlis hatirlamiyorsam sen de psikolojik olarak zor bir donemdeydin
ama kadinin gidecegi yoksa bence esine daha fazla baski yapip bunaltma derim
ayrica ne akrabasi oluyormus ki kuzeninin sevgilisi sonucta?
belki de kuzeni rica etmistir o da kabul etmistir yurtdisini bilemiyorum belki normaldir orada boyle seyler
Elin kadini gelip evime bir bucuk ay yerlesecek.. hm..
Gercek kuzen degil, iletisim yollari kapali ingilizce veya almancasi yok, bi tek esinle konusabiliodur. Ben kiskanirim arkadas. Hem de emri vaki yapilmis. Esin hala bekar mantiginda sanirim sana sormadan boyle kararlar aldigina gore
Eğer baştan bilseydin yapacak bir şey yoktu ama hiç habersiz bu kadar uzun süreli bir misafiri kabul etmek zorunda değilsin. Ev müsait olsa hadi eşin kuzenine karşı mahçup olmasın diye sabredebilirdin ama bu nedir yani? Dayanılacak bir şey değil. Bence eşine çok rahatsız olduğunu açıkça söyle. Çözümü o bulnak zorunda. Gerçi o da önceden bu kadar uzun zaman için kuzenine söz vermişse tamam demişse hatta eşim de kabul etti demişse şimdi gitsin de diyemez. Zor bir durum.
acikca söyledim, daha ne yapayim=( hem kizdi evden mi kovayim diye hemde dalga gecti nasil bir türksün sen, hic misafir pervez degilsin dedi .. saka mi bu yaa..ben ne kadar rahat edemiyorsam yasadigim yerde, ayni sekilde oda rahatsiz ama birsey demiyor birde üstüne koruyor
acikca söyledim, daha ne yapayim=( hem kizdi evden mi kovayim diye hemde dalga gecti nasil bir türksün sen, hic misafir pervez degilsin dedi .. saka mi bu yaa..ben ne kadar rahat edemiyorsam yasadigim yerde, ayni sekilde oda rahatsiz ama birsey demiyor birde üstüne koruyor
kadına surat yapsan,rahatsız olduğunu tavırlarınla belli etsen tınlamaz mı...
belli ediyorum, ondan hoslanmadigimi biliyor, o da benden pek hoslanmiyor ve gidecegi baska yer yoksa dönsün evine, parayi bana mi kazaniyor? banane?
ben istenmedigim yerde bir dakika durmam, bu tinlamiyor pek fazla..
dün söylemesi ayip mario 3ümüze kebab yaptirmis ekmek arasi, bu kadin tiksiniyormus gibi yapti sonra zorla yiyecekmis gibi, aldim elinden onuda yedim, ikiside bana bakti kaldi
cok sinirliyim coooooook.. bu kadin gitmezse ben gidicem ama benimde yerim yok gidecek..soruun orda!
kizlar suan gercekten cok sinirliyim ve cok kötü kavga ettim mario ile.. (esimle)
esim macaristanli ama biz baska bir avrupa ülkesinde yasiyoruz, neyse marionun erkek kuzenin sevgilisi cok kisa süreligine bizimle kalacakti, emri vakti yapildi bende kabul etmek zorunda kaldim ama sandim ki bir kac gün.. persembeden beri bizimle kaliyor ama bugün ögrendigime göer plan eylül sonuna kadarmis, para kazanmak icin bizim yasadigimiz sehire geldi, garsonluk yapiyor
bozuntuya vermek istemedim ama cok sinirlendim marioda napim evden mi atayim o benim akrabam diyor.. nasil akraba oluyorsa, nikah yok birsey yok.. kuzenin sevgilisi..
benim kizdigim sey, saten evde heryer heryerde, tasiniyoruz, telas icindeyiz, dogru düzgün düzen orturtamadik, genel olarak hersey birbirine karismis sekilde, saten dokunsalar aglamakli bir moddayim aylardir simdi bu antipatik kadin eksikti..
hayir biraz sempatik olsa neyse.. misafir gibide degil.. oturma odasina yatiyor mecburen, baska oda yok ve erkenden perdeleri kapatiyor, ses etmeyin diyor yarin erkenden ise gidecekmis,.. biraktigi sey orda kaliyor..25 yasinda bir kadin ama temizlikten bir haber.. almancasi yok, inglizcesi cat pat..iletisimde kopuk..napcammmm ben cok bunaldim...kendi yasadigim yerde huzurum yok resmen..
ben marioyu cok anlayisli biliyordum ama cok hayalkirikligina ugradim.. oda napayim misafir, herzaman gelmiyor, evden mi atalim diyor=(
ev tasinirken ben bu kadinla mi ugrascam, para kazancam diye bana mi sordu??!
ceksin, gitsin, istemiyorum .. napabilirim =(
fevri hareket etme. kadının elinden ekmek alınıp yenir mi, haklıyken haksız konuma düşeceksin... zaten stresliydin hep, bu da üstüne tuz biber olmuş. eşinle konuş kuzenini arasın, bizimkiler pek anlaşamıyor desin...
canım sen o evin hanımısın istemediğin biriyle yaşamak zorunda değilsin ev sonuçta özel ve mahrem bir konu ve nikahlı bile değiller sadece sevgililer mümkünse kadına bunu atarlanmadan anlat ille de eşinden bekleme yani ben olsam öyle yapardım gerçekten akraba olsa sonuna kadar başımın üstünde yeri var ama senin dediğin gibi olsa aynen böyle davranırdım çünkü kendi benliğine saygısı olan bir insan başkasının kendine danışmadan kendi adına kararlar almasına izin vermez ve kızmakta da sonuna kadar haklısın
niye yenmesin, madem tiksiniyor mis gibi yemekten bende aldim elinden actim paketinden yedim oda bakti
niye burun kiviriyorki, hem saten otelde calisiyor, garson..orda karnini doyurmustur..
mario ile konustum kac kere... oda pek hoslanmiyor ama pisiriklik ediyor.. ben dicem git diye az kaldi.. go home dicemeger o güzelce göndermezse.. saten heryer heryerde..saten satasacak yer ariyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?