twişim içimden geçiriyordum en kısa zamanda twetyde yaşasınlohusa olsun bak nası hak vericek diye
yok yanı gerçekten çekilmez ben çok rahatsız olurdum şahsen istemezdımde sevmediğimden falan değil gerçekten rahat edemez zaten bırden 3 kılo bi bebek oluyor elınde tutmaya korktuğun normal doğumda olsa sezeryanda olsa bebekler memede 2 saate yakın kaldığı oluyor bu adam butun gunmu gezıcek akşama gelicek yıne sen çık emzırcemmi dicek ıkıde bır
canım herkesin görüşü, düşüncesi farklı, bana göre de önemseyen insan yengem rahat edemez ben gitmeyeyim der
, ben de biliyorum özen göstereceklerini, ne kadar özenli de olsa ev sonuçta babam kalsa sürekli rahat edemem
Kiz bebisim olsunda tek derdim bu olsa valla :)
sende haklisinda ne bileyim bunlar dert olarak gelmiyor bana,
Dedigim gibi kaynanada bilio bu durumlari bi plani vardir
Ayrica konu sahibi kendi odasinda olmicakmi kayinda salonda
Rahatlikla emzirir :) hem belkide annesinin kalacagi kadar kalmicaktir
Bebegi gorup gidecekte olabilir
Kiz bebisim olsunda tek derdim bu olsa valla :)
sende haklisinda ne bileyim bunlar dert olarak gelmiyor bana,
Dedigim gibi kaynanada bilio bu durumlari bi plani vardir
Ayrica konu sahibi kendi odasinda olmicakmi kayinda salonda
Rahatlikla emzirir :) hem belkide annesinin kalacagi kadar kalmicaktir
Bebegi gorup gidecekte olabilir
Muhtemelen uzaktalar, kaynınızda yeğenini görmeye gelecek haliyle siz de kalacak, gidip otelde mi kalsın? ya da gelmeyip yeğenini görmesin mi? eviniz müsait değilse, siz bir kaç gün yatacağınızdan ve sürekli emzirir durumda olacağınızdan uygun bir dille söylersiniz varsa bir akraba yanında kalır, ama eviniz misafir ağırlayacak durumda ise gelme demek olmaz. Zaten o da rahat edemez, sürekli etrafınızda olmaz evde fazla durmaz kanımca, belki de 1-2 güne döner.
inşallah hayırlısıla olsun canım en yakın zamanda amin
tabıkı oda amca oluyor annesını getirsin yeğenını görsün 1 gun 2 gun çekilir ama 3 hafta çekilmez zaten ben
kaynın asıl geliş amacının bebek olduğunu düşünmüyorum erkekler nekadar anlar sever yenı doğmuş bebeği
benım eşim kendı oğlumuzu bile ılk bır hafta kucağına alamadı incitirim dıye bu gezmeye geliyo belli
boşunada stres yaptırıyo yengesıne ama kvdenın düşünmesı gerke oda geçmiş o yollardan
inşallah kalmaz kaynınız düşündüğümüz gibi olmaz
Konu disina cikicam ama merak ettim, forumda bir kac kiside daha gordum. Bu el isareti nedir avatarinizdaki?
Konu disina cikicam ama merak ettim, forumda bir kac kiside daha gordum. Bu el isareti nedir avatarinizdaki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?