Haksız mıyım?

Bende fazla açık sözlüyüm ondan bana normal geliyo olabilir

Sen sorsana madem bi evlenirsem diyosun, bi 2-3 yıl diyosun, bi de toplum içinde ne evliliği ya diyosun
Bunlar bana çelişkili geliyo gibi sorabilirsin..

biz biliyoruz yetmez mi der kesin
büyük konuşmak istemiyorum ama aramayacağım kesinlikle. eğer ararsa açık açık konuşucam

canım bence senin kendine güvenememen onun evlenmeyi düşünmemesinden sen onu kaybetmek istemediğin için bilinçaltına yapamam diyekodluyorsun.neden güvenmeyesin gayette güzel yaparsın.:32::32::32:

zaten ben de kendime pek güvenmiyorum ki evlilik konusunda. hele çocuk olayı benim için çok çok sonra olur(ama çocukları çok seviyorum) ama niyetim belli yani laf olsun diye birlikte değilim onunla

büyük konuşmak istemiyorum ama aramayacağım kesinlikle. eğer ararsa açık açık konuşucam

Bence de arama
Fazla havaya girmiş, bu olayı kast etmiyorum bana göre bunda bişey yok ama
Evlenirsemler filan, onlar hiç hoş değil
Sanki lütfedecek

Sen ararsan yine havaya girecek
Arama, ararsa da ciddi ciddi konuş
Canım cicimlerine kanma hemen

birde canım sen burada bizim gazımıza gelip ani bir karar verme.ben elimden geldiğince samimi düşüncelerimi paylaştım.sen etraflıca düşün öyle bir karar ver ve uygula:53::55:

canım bence senin kendine güvenememen onun evlenmeyi düşünmemesinden sen onu kaybetmek istemediğin için bilinçaltına yapamam diyekodluyorsun.neden güvenmeyesin gayette güzel yaparsın.:32::32::32:

evliliği idare edememekten değil mutsuz olup ömür boyu öyle yaşamaktan ve sıkılmaktan korkuyorum sadece

Valla zaten her konuda alttan alan sizmişsiniz, dahası evlenme muhabbeti kimi zaman buz gibi bir tonla yapılmış. Bu şartlar altında "oluur:)" cavabı kızılacak değil çok şükür denilecek şirinlikte bir cevap olmuş. Ayrıca alttan alınma olmayan normal bir ilikşide bile niye sadece "oluuur:)" yazdı diye arıza çıkarmak alltan aldığını söyleyen bir insanın tavrı değildir. Bu bildiğin kız tribidir.

Yeterli cevap bence .
Olur:) yazmış adam ne yazsın ki .
" Aşkım düşünsene yumuk yumuk elli bebeklerimiz oluyormuş " falan gibi bir cevap bekliyordunuz sanırım.

teşekkür ederim kızlar..
zaten öyle ya da böyle ama ben aramayacağım umarım bu kararlılığımı sürdürebilirim.
lütfen allahım :26:

Yeterli cevap bence .
" Aşkım düşünsene yumuk yumuk elli bebeklerimiz oluyormuş " falan gibi bir cevap bekliyordunuz sanırım.

Olur aşkım gibi bişey demesi lazımmış
Kendisi sevgi sözcüğü kullanılmayınca kızıyomuş ama bu sefer kendi kullanmamış

Bende anlamamıştım da öyle öğrendim :6:

Yeterli cevap bence .

hayır ama en azından "olur aşkım" deseydi..herkese tek tek aynı cevabı veriyorum ama okumamışsınızdır diye söylüyorum bizzat kendiside bana aynı fotoğrafları yollar ben daha ılımlı yaklaşırım hevesini kırmam. bu tepkimin nedeni bardağın son damlasıydı

Olur aşkım gibi bişey demesi lazımmış
Kendisi sevgi sözcüğü kullanılmayınca kızıyomuş ama bu sefer kendi kullanmamış

Bende anlamamıştım da öyle öğrendim :6:

vurguladığım şey soğukluğu.. telefonda şakalaşsaydı oluurr diyerek nazlansaydı daha ılımlı olurdum tabi :)

aslında yazdığı mesajına bu kadar tepki vermen birikimden kaynaklanıyo bence yoksa bu kadar bozulacak bişey yazmamış :) bazı erkekler bu tarz şeyler üzerine konuşmaktan hoşlanmazlar anladığım kadarıyla senin erkek arkadaşında böyle biri.Bence ilk fırsatta onunla konuşmalısın farkında olmadan hem kendini hem ilişkini yıpratıyosun. Dilerim senin için hayırlısı olur

Bence sen asiri derecede beklentili birisin sevgiline karsi.
Fotograf meselesinde ben sandim ki ters bir cevap verecek. Adam olur demis, gulucuk koymus, ona bile kac gun surat yapmissin. Adami kafanda oyle bir kaliba sokmussun ki sana verecegi cevaplar bile senin kafanda hazir, farkli birsey deyince sorun cikiyor. Terslemese bile senin bekledigini demedi diye suclu oluyor. Diger konularda da boyleysen sorundan kurtulamazsiniz zaten. Bu kadar beklentili olma bence.

"Beklentinin zehri" yazisini sana da oneririm. Arama motoruna yazinca cikiyor, illa ki birseyler ogrenirsin, cok guzel yazi.

aslında yazdığı mesajına bu kadar tepki vermen birikimden kaynaklanıyo bence yoksa bu kadar bozulacak bişey yazmamış :) bazı erkekler bu tarz şeyler üzerine konuşmaktan hoşlanmazlar anladığım kadarıyla senin erkek arkadaşında böyle biri.Bence ilk fırsatta onunla konuşmalısın farkında olmadan hem kendini hem ilişkini yıpratıyosun. Dilerim senin için hayırlısı olur

aynen öyle.. ararsa konuşacağım açık açık aramazsa bilemiyorum:)
teşekkür ederim :16:

Bence sen asiri derecede beklentili birisin sevgiline karsi.
Fotograf meselesinde ben sandim ki ters bir cevap verecek. Adam olur demis, gulucuk koymus, ona bile kac gun surat yapmissin. Adami kafanda oyle bir kaliba sokmussun ki sana verecegi cevaplar bile senin kafanda hazir, farkli birsey deyince sorun cikiyor. Terslemese bile senin bekledigini demedi diye suclu oluyor. Diger konularda da boyleysen sorundan kurtulamazsiniz zaten. Bu kadar beklentili olma bence.

"Beklentinin zehri" yazisini sana da oneririm. Arama motoruna yazinca cikiyor, illa ki birseyler ogrenirsin, cok guzel yazi.

söylediklerinizde haklı olabilirsiniz ama diğer msjlarımdaki açıklamalarımı okursanız beni daha iyi anlarsınız sanırım

Kızlaar msj geldi ondan ama başka bir şey için.
Ben ona İngilizce kitapları göndermiştim kavga etmeden önceki gün tabi anca gitti..
msj atmış "kitaplar geldi çok teşekkür ederim çok güzeller" demiş..

Back
X