haksız mıyım???

Hadi biz kızlar yanar döneriz, yapımız gereği kendimizi güvende hissetmek istediğimizden kızınca ya da tedirgin olunca düşünmek için köşemize çekiliyoruz; ama bir erkeğin böyle çelişkiler yaşaması hiç hoş değil. Sevgili olsanız anlarım -ki sevgiliyken de yapmış böyle bir şeyi- nişan yapılmış ve iş ciddiye binmişken sırf bu sebepten bitsin falan demesi bencillik. Böyle bir insanla çıktığın yolun sonunu getirmen zor gibi görünüyor.

Daha öncede dediğim gibi, ya evliliğe hazır değil. Yada başka bir heyecan var. Ve yaşadıklarına göre hata veriyor.
Aslında sana sormak lazım. Sen bu duruma daha ne kadar katlanabilirsin.
Bu olay bencilliğe girer. Oldu. Hem bitirelim diyecek sende kabul edeceksin. Hadi ailelere söyleyelim. Yok ya pişman olursam diyecek. Hep yine sen bekleyen taraf olacaksın.
Dikkatini çekerim ya pişman OlurSAK değil. OlurSAM.

Bu ne yahu evliligin zor geleceğini anlamak icin nisanlanmaniz mi gerekiyormus. Bu bildigin yariyolda birakmak. Arkani don ters yöne yurumeye basla bir an once. Ararsa da suren doldu gec kaldin dersin. Alismis ayrilinca arayip ikna etmene hic ugrasma.

Ohoooo siz bunun keyfini mi bekliyorsunuz birde? Daha ne istedigini bilmeyen bir kisilik seni yarin obur gun cocugunla ortada birakir. Bence ona mesaj at ve deki ben annemlere anlatiyorum artik bilsinler de. Kardeside abisini ne zannediyorsa bulunmaz hint kumasimi?

evlenmek istemiyo kafasi karisik ama seni kaybetmekde istemiyo.bu evliligi istememesinin senle yada sana aci cektirmek.sıkinti cikarmak gibi bi niyeti yok emin ol sadece evliligi sorumlulugu kaldiramayacagindan korkuyodur

haklı bulmadım seni...
evlilikte bi ilişkinin yürümeside iki kişilik kararlar...
baskıya gerek yok...

Yapım gereği sabırsız bir kişiyim bu huyundam nefret ediyorum. Ama 3 gün geçmiş ee bir karar verdinmi dediğimde 3 günde sürebilir bu 13 günde diyor çıldırdım . Ya 5 yıldır hayatindayim. 5 yıldır artık biseylerin oturması gerekmiyor mu hersey çok güzel giderken bir anda bunu yapması sessiz kalmami engelliyor çünkü zoruma gidiyor

Şimdi eski konularıma baktımda hep bu dertten muzdaribim ben kendisinden emin olmayan öküz biriyle didinip durmusum 5 senede 6 7 defa hep aynı şekilde ayrılmak istemiş ama yanlış anlamayın ben yalvarip yakarip dönmesini saglamadim tamam bitsin dediğimde yine kendisi döndü bana

Sevgili olmaman,nişanlı olman bir adamın üstüne bu kadar düşmeyi mi gerektirir.Asıl senin bi oturup düşünmen lazım,gel gitleri olan adamla evlenilir mi diye.Senden kaçıyor,evlenmeye niyeti yok.Ne diye üsteliyorsun.Kendin söyle ailene,yolla yüzüğü gitsin.Kendi düşünsün.Nişanlın kardeşi sana üstüne düşme bekle diyor.Pes yani.

cnm böyle bir insanla evlilik hayatı olmaz.
ben müneccim değilim ewt ama evli biri olarak söylüyorum bunu. seni kurup kaçıyor. tek başına kalıyorsun e bu da haliyle çok zor
yarın öbür gün evlilikte bir problem çıkınca kaçıp gider bana zaman ver diye o zaman sen ne yapacaksın. tek başına kalıp düşünmek ne kadar zor. belki de ben olmaz bu evlilik dedim ama sen anlamadın der sıyrılır. bence çok düşün bir karar ver evlilik çok ciddi bir konu..

Şuan şehir dışındayım bu olanlardan uzaklaşmak için bir kaç günlüğüne kaçtım. Dönüşte ailemle konuşup bitirecegim sanırım en başta yapmam gereken buydu

Şuan şehir dışındayım bu olanlardan uzaklaşmak için bir kaç günlüğüne kaçtım. Dönüşte ailemle konuşup bitirecegim sanırım en başta yapmam gereken buydu

Üzme tatlı canını çok fazla. 4 sene gezmiş, 1 sene nişanlı kalmışsınız; yeni mi anlamış evliliğin ona göre olmadığını, seni üzebileceğini?

Bu seninki, gezme tozmadansa , asıl kendini çok seviyor. Emin ol, hep önce ben diyen bir insandan asla hayr gelmez.
Ona yıllarını verip, üzerine çocuk doğursaydın da birgün durucak, acaba başka bir hayatım olsa daha mı mutlu olurum diye sorgulayacaktı. Şimdi defolsun gitsin, sen de önüne bak. Adam gibi bir adam çıkacaktır elbette karşına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…