• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım?

Cok haklisiniz, gitmemek en dogrusu ama erkekler bunu anlamaz malesef, gelsen nolur otursan nolur falan diyip dururlar, onlarin bunu anlayacak dusunceleri yok. O yuzden onun bu dusunceleri degismiycek, en iyisi resmiyete bindirin, israr edin, en.azindan bi yuzuk takin, sevgilinle tatli dille konus ikna et bu yuzuk meselesine. Bi de daha sevgiliyken boyle buzdolabi, soguksun, senle isimiz var diyen adam..

4,5 senedir birliktesiniz hiç olmazsa beraberliğin adını koysanızda ona göre hareket etseniz... Tabi sizinde bu yönde isteğiniz varsa.. Siz en doğrusunu tercih ediyorsunuz bana görede..

bence sonuna dek haklısın bir ismini koysun o halde sürekli böyle yanında heryere götürmek istiyorsa ben olsam bende gitmem yani...

Sanırım oda ailesi arasında kalıyor. İlişkini ciddiye alıyorsan malesef orta yolu bulman gerekiyor.

Sanırım oda ailesi arasında kalıyor. İlişkini ciddiye alıyorsan malesef orta yolu bulman gerekiyor.

orta yolu bulamıyoruz gitmicem arttık senin akraba ziyaretlerine dedim bu hafta sonu mesela davetliydim yine o benim adıma hemen geliriz demiş.bende gelmicem artk bi bahane bul dedim..dünden beri konuşmuyoruz çocuk gibi küstü bana..benim hakkımdaki düşünceleri değişmiş artık.aman ya ne olursa olsun konuşmazsa konuşmasın

Kesinlikle çok haklısınız. En doğrusunu yapıyorsunuz.
Asıl evlendikten sonra nişanlınız bu kadar baskıcı olacak mı , arada kalmakla mı suçlayacak sizi bunu düşünsün.

Haklisin tabi ki. Ailem rahatsiz oluyor de annenin uzerine at gitsin tabi annene de soyle durumu. Ailesinin yaninda o da varken soyle bence bunu. Gelip gidiyorum ama ailem rahatsiz oluyor bu durumdan. Sizinle olmaktan mutluyum ama yakisik almiyor bu durumda vs gibi..

Sahi ailen ne diyor bu duruma? Gelmemi istiyorsan bir yuzuk takalim boyle olmuyor de ailesiyle en azindan annesiyle de konus

anneme söyledim de bu durumu oda izin verdim diye abartmış evet öyle heryere gitmen yakışıksız dedi.bende sevgilime söyledim annemde artık istemiyo dedim aranızda ciddi bişey yok söz yok nişan yok ne öle heryerde dedi dedim...tamam bidaha annemler seni çağırırsa annesi izin vermiyomuş artık derim artık ne kadar yerlerse dedi.....kurduğu cümleler beni uyuz ediyo soğutuyo

Sevgilimle tartıştık dün gece.Biz 4 buçuk senedir birlikteyiz ailesiyle tanıştım oda benim annemle tanıştı.Ama sadece sevgiliyiz ve erkek arkadaşım beni ailesiyle ilgili her ortama her özel güne sokmak istiyo..ben çok fazla onun ailesinin ortamına girmek istemiyorum o beni suçluyo...sen evlenincede böyle olursan beni arada bırakırsan seninle işimiz zor o evlilikten hayır gelmez fazla sürmez fln bisürü şey diyo.Ya ben neden gitmek istemiyorum,çünkü; henüz hiçbişey değilim tamam 4 buçuk senedir o aile beni tanıyo ama ortada fol fos yokken her ortam da ot gibi bitmek istemiyorum utanıyorum çekiniyorum sıkılıyorum çok daralıyorum.Zaten yapım gereği aşırı utangaçım...Sevgilimde bana dün bıktım senin şu soğuk nevale halinden sanki ailem senin üstüne çıkacak nezaman seni onların yanına götürmeye kalksam bi bahane buluyosun seni tanıyamıyorum ne ilginç bi insansın diyo.Evet soğuk bi kızım ama gitmeme nedenim kendimi orda iyi hissetmemem.Hani gelin ata binmiş yaa nasip demiş ya öyle heryerde ailedenmiş gibi rahat rahat onlarla takılamam ben.Haksız mıyım sizce bişey söyleyin bana.Yoruldum sevgilimin beni suçlamasından

Seni istemeye gelmiş olsalar yanlarında bulunman belki olur da isteme olmadıysa kızın onların yanında bulunması rahatsız edici olabilir. Herkes yapamaz bunu. Durumun gayet normal. Seni istemedilerse daha öyle söyle.

Back
X