• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım

martenzit

Üye
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
880
472
23
31
İyi geceler herkese.
Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Erkek arkadaşım şuan dışarıda akşam 10 gibi arkadaşlarıyla yemek yemek için çıktı.Daha sonra pes cafeye geçtiler.Oyun oynamak için.
Şimdi bana diyor ki oyun oynayacağız biraz geç gidebilirim eve.Yani en az 3te evde olacak demek bu.
Bende soğuk bir şekilde sorun değil dedim.
Siz böyle durumlar karşısında nasıl davranıyorsunuz benim tavrım ne olmalı?
Not; Çıktığı zaman ara sıra bu şekilde geç saatlere kadar duruyor.Güveniyorum ama gece o saatte dışarıda olması da rahatsız ediyor beni.
Siz böyle durumları nasıl değerlendiriyorsunuz?

Gece 3 te kapıda yatar..
Evli adamın o saatte dışarıda işi olamaz.

İyi geceler herkese.
Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Erkek arkadaşım şuan dışarıda akşam 10 gibi arkadaşlarıyla yemek yemek için çıktı.Daha sonra pes cafeye geçtiler.Oyun oynamak için.
Şimdi bana diyor ki oyun oynayacağız biraz geç gidebilirim eve.Yani en az 3te evde olacak demek bu.
Not; Çıktığı zaman ara sıra bu şekilde geç saatlere kadar duruyor.Güveniyorum ama gece o saatte dışarıda olması da rahatsız ediyor beni.
ne var bunda birde nişanlın eşin filan olsa demek ki neler olacak

İyi geceler herkese.

Gece o saatte dışarıda olması sizi neden rahatsız ediyor? Güvensiz bir bölge mi? Daha önce orada saldırı, şiddet vs bir olay mı oldu? Beraber olduğu kişiler sabıkalı mı?

Daha aranızda bir resmiyet olmadam böyle sorunlar çıkarman tripler atman onun tarafından hoş karşılanmayabilir.

bekar adam şimdi gezmeyecekte ne zaman gezecek ki

Erkek arkadasım cocugum olmadıgı icin, yetiskin bir birey oldugu icin ve gece dısarıda oldugunda haliyle istismara ugramayacagı icin herhangi bir tavırda bulunmuyorum. bu saatte dısarda ne isin var, niye arkadaslarınla bulustun diye carladıgınız an kendisinde her dısarı cıkısınızı sorgulama hakkı bulacak. Haber vermek arkadan is cevirmemek kaydıyla istedigini yapsın ozetle

Gece o saatte dışarıda olması sizi neden rahatsız ediyor? Güvensiz bir bölge mi? Daha önce orada saldırı, şiddet vs bir olay mı oldu? Beraber olduğu kişiler sabıkalı mı?
Bilmiyorum gece dışarıda olması bana güven vermiyor. Hani sabah çıksın aksama kadar kalsın sorun değil ama gece evde olsun istiyorum.Bunu ona yansıtmıyorum sadece biraz trip attım bu kadar

Bence rahat bırak o saatte ne olabilir ki ?
Yorma o güzel kafani yat iyi sekerimmm:KK15:

Bilmiyorum gece dışarıda olması bana güven vermiyor. Hani sabah çıksın aksama kadar kalsın sorun değil ama gece evde olsun istiyorum.Bunu ona yansıtmıyorum sadece biraz trip attım bu kadar

Bu tripler ilişkinizi ve sizi yer bitirir, benden söylemesi.
Sebepsiz yere neden evde olmasını istiyorsunuz?

Sizin de arkadaşlarınız olabilirdi, gece sizi davet edebilirlerdi. siz de saat 1'de, 2'de veya 3'te evinize dönebilirdiniz.

Ben sadece sorun değil dedim bu size neden bu kadar fazla geldi ki?

Bazı kadınlar daha anlayışlıdır özellikle sevgiliyken hayata fazla müdahale edilmesini
saçma bulurlar. Bazı kadınlar fazla sahiplenici ve serttir.
Sevgilisi bile olsa kısıtlar, kısıtlanmayı da göze alarak tabi ki.

Şahsen ben sevgilimin gece dışarıda olmasını istemem ama o da beni bu yönde kısıtlarsa anlarım onu.

Ama şimdi özgürlüğüne çok düşkün bir bayanın buna ses etmeye hakkı yoktur.

şimdi bunun oraya gitme şunu giyme diye kısıtlayan erkek arkadaşlardan ne farkı var sadece cinsiyet farklı

Daha aranızda bir resmiyet olmadam böyle sorunlar çıkarman tripler atman onun tarafından hoş karşılanmayabilir.

bekar adam şimdi gezmeyecekte ne zaman gezecek ki
Ben gezmesin,eğlenmesin demiyorum.Çünkü saygılı biriyim.Ve sorumluluk olarak görüyorum bunu.Sonuç olarak ben onun gece evde durmasını diliyorum.Nasıl ki ben sorumluluk duyup gece çıkmıyorsam..Bunu yapmak için de resmiyete gerek duymuyorum.
Birbirimizi hayatımıza almışsak sorumluluklarımız olmalı diye düşünüyorum.

O sadece erkek arkadaşın, nişanlın değil, eşin deil. Çocuğun hiç değil bırak gezsin arkadaşları ile vakit geçirsin. Esir değil bu adamlar ya. Kendi arkadaşları ile de vakit geçirsin değil mi.

Back
X