• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

haksız mıyım

Bazı kadınlar daha anlayışlıdır özellikle sevgiliyken hayata fazla müdahale edilmesini
saçma bulurlar. Bazı kadınlar fazla sahiplenici ve serttir.
Sevgilisi bile olsa kısıtlar, kısıtlanmayı da göze alarak tabi ki.

Şahsen ben sevgilimin gece dışarıda olmasını istemem ama o da beni bu yönde kısıtlarsa anlarım onu.

Ama şimdi özgürlüğüne çok düşkün bir bayanın buna ses etmeye hakkı yoktur.
O bunu benim için uygun görmediğinden ben bunu yapmıyorum.Dikkat ediyorum.
Ve ben butun bunlara dikkat ettiğim için ondan da bekleme hakkını kendimde buluyorun açıkcası.
Tavır yapmadım,sert çıkmadım sadece ufak bir trip attım ve bunu da kendimde hak görüyorum.

Ben gezmesin,eğlenmesin demiyorum.Çünkü saygılı biriyim.Ve sorumluluk olarak görüyorum bunu.Sonuç olarak ben onun gece evde durmasını diliyorum.Nasıl ki ben sorumluluk duyup gece çıkmıyorsam..Bunu yapmak için de resmiyete gerek duymuyorum.
Birbirimizi hayatımıza almışsak sorumluluklarımız olmalı diye düşünüyorum.

nasıl bir sorumluluktan bahsediyorsunuz?
sizde çıkın imkanınız varsa.. bazı kızlar kendileri çıkamadığı için sevgilileride çıkmasın istiyor.. eğer sizin imkanınız yok diye (ailenizden izin alamıyor vs vs gibi) çıkamıyorsanız onun özgürlüğünü neden kısıtlamaya çalışıyorsunuz..

evli olsanız gece evde olması gibi bir sorumluluk beklemek hakkınız elbet.. ama bu durumda ne sorumluluğu bekliyorsunuz ben anlayamadım..

Ve ben butun bunlara dikkat ettiğim için ondan da bekleme hakkını kendimde buluyorun açıkcası.
Tavır yapmadım,sert çıkmadım sadece ufak bir trip attım ve bunu da kendimde hak görüyorum.

O sana uygun görmüyorum gitme, gece evinde ol diyorsa senin de bunu demeye hakkın var elbette.
Sorun değil demeseydin o zaman ben yerinde olsam hoşlanmıyorum, ben uygun görmüyorum.
Yine de yaparsan sen bilirsin tabi deseydin bence.

O sadece erkek arkadaşın, nişanlın değil, eşin deil. Çocuğun hiç değil bırak gezsin arkadaşları ile vakit geçirsin. Esir değil bu adamlar ya. Kendi arkadaşları ile de vakit geçirsin değil mi.
Gezmek için sadece geceye ihtiyac duyulmuyor.Ben sadece gece gezmesini hos bulmuyorum.Bundan neresini esir görmek olarak algıladınız bilemiyorum ama benim yaptığım şey kısıtlamak değil.
Aksine bundan mutsuz da olsam karşı gelmedim.Saygı duydum ona

bunu da kendimde hak görüyorum demişsiniz. O zaman niye "haksız mıyım" diye konu açtınız? Zaten haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz.

O sana uygun görmüyorum gitme, gece evinde ol diyorsa senin de bunu demeye hakkın var elbette.
Sorun değil demeseydin o zaman ben yerinde olsam hoşlanmıyorum, ben uygun görmüyorum.
Yine de yaparsan sen bilirsin tabi deseydin bence.
Bunu biliyor ekstra olarak söyleme gereksinimi duymadım.Yoksa gece geç saatlere kadar kalmayı hoş bulmadığımı kendisi de biliyor

hem haksız mıyım diye soruyorsunuz aksi yorumlarda da kendinizin haklı olduğunuzu iddia ediyorsunuz..
madem haklı olduğunuzu düşünüyorsunuz neden konu açtınız ki..

Sonuna kadar haksızsın! Güvenmiyorsan eğer ayrılırsın, sen böyle yaparak ilişkine zarar veriyorsun. Bir müddet sonra sevgilin senin bu yersiz takıntılarından sıkılabilir.

Ayrıca sabah çıkması daha güvensiz. Bekar erkeklerin gece dışarıda kendi aralarında takılması çok bilindik bir şey ailesinde erkek kardeşi abisi vs. olanlar bilir. Gider oyun oynarlar, parkta otururlar. Sevgilinin arabası, gece hayatı vs. yoksa tabi. Fakat sabah öyle mi ? Ya sana arkadaşlarımlayım diyip, başka bir kızın evindeyse? Sonuçta o kız gece sokağa çıkamaz ama sabah çok güvenli şekilde çıkabilir yada annesi babası çalışıyorsa sevgilinizi eve alabilir. Nasıl yani şimdi sabah çıkması size daha mı güven veriyor. :21:

nasıl bir sorumluluktan bahsediyorsunuz?
sizde çıkın imkanınız varsa.. bazı kızlar kendileri çıkamadığı için sevgilileride çıkmasın istiyor.. eğer sizin imkanınız yok diye (ailenizden izin alamıyor vs vs gibi) çıkamıyorsanız onun özgürlüğünü neden kısıtlamaya çalışıyorsunuz..

evli olsanız gece evde olması gibi bir sorumluluk beklemek hakkınız elbet.. ama bu durumda ne sorumluluğu bekliyorsunuz ben anlayamadım..
Kişilik farkı.Ben bunu sorumluluk olarak görüyorum. Yaptığım şey eğer hayır duramazsın,eve gec gibi birşey olsa tamam özgürlük kısıtlama derim ama adama sadece sorun değil demişim ne özgürlüğü kısıtlamaktan bahsediyorsunuz anlayamadım

Arada bir olan gezmeye tozmaya hiç sesimi cıkarmam ben isterse sabaha karşı gelsin ama sürekli olmicak güvenim sonsuz çünkü hem eşime hem de eşimin arkadaş çevresine güvenirim.. Erkekleri Cok fazla kısıtlamaya calışırsanız yaptığından yine vazgeçmez ama bu sefer yalan söylerler

Sonuna kadar haksızsın! Güvenmiyorsan eğer ayrılırsın, sen böyle yaparak ilişkine zarar veriyorsun. Bir müddet sonra sevgilin senin bu yersiz takıntılarından sıkılabilir.

Ayrıca sabah çıkması daha güvensiz. Bekar erkeklerin gece dışarıda kendi aralarında takılması çok bilindik bir şey ailesinde erkek kardeşi abisi vs. olanlar bilir. Gider oyun oynarlar, parkta otururlar. Sevgilinin arabası, gece hayatı vs. yoksa tabi. Fakat sabah öyle mi ? Ya sana arkadaşlarımlayım diyip, başka bir kızın evindeyse? Sonuçta o kız gece sokağa çıkamaz ama sabah çok güvenli şekilde çıkabilir yada annesi babası çalışıyorsa sevgilinizi eve alabilir. Nasıl yani şimdi sabah çıkması size daha mı güven veriyor. :21:
Anlatamıyorum sanırım.
Ben bu adama guvenmesem zaten birlikte olmam,ayrılırım.
Sadece gece evde durmasını istiyorum.Bu beni daha iyi hissettiriyor.Size göre haksızım olabilir.Zaten buraya fikir danışmaya geldim.Teşekkür ederim yorumunuz için

Boynuna tasma da tak istersen.
Erkek arkadasin o senin. Birak da saat kacta eve girecegine kendi karar versin. Kendi akli fikri iradesi yetersiz de mi sen karar veriyorsun?

Eşiniz bile değil sadece erkek arkadaşınız diye yorum yapanlar olmuş.

Sadece bir örnek vereceğim.
Üniversiteden bütün arkadaşlar (aynı yıl mezunları) arada bir toplanıyoruz. Bazılarımız şehir dışından geliyor. Genelde gece bir yerde toplanıyoruz. Geçen sefer dağılmamız saat 1 buçuktu. Eve varmak 2-3.
Gelenlerden bazıları eşsiz gelmişti. Eşleri evde çocukları ile kalmıştı veya bizim mezunlar grubundan olmadığı için yabancılık hissetmek istemeyip gelmediler.

Bu durumda evlilerin de mezunlar toplantısına gelmesi uygunsuz mu kaçtı? Yani ne var ki bunda?

Haaaaa siz derseniz ki o benim gece çıkmama izin vermez kesinlikle, o zaman bu çifte standarttır. Ama bunun çözümü de sizin onu kısıtlamanız değil, kendi HAKkınızı savunmanız ve geri almanızdır. Sizi kısıtlamasına izin vermeyin.

Bunu biliyor ekstra olarak söyleme gereksinimi duymadım.Yoksa gece geç saatlere kadar kalmayı hoş bulmadığımı kendisi de biliyor

Oooo bile bile yapıyorsa hiç bir şey deme boşa.
İki gün sonra bu gece arkadaşımda kalcam de ve kal.
Sorun etmesine izin bile verme yani.

Kişilik farkı.Ben bunu sorumluluk olarak görüyorum. Yaptığım şey eğer hayır duramazsın,eve gec gibi birşey olsa tamam özgürlük kısıtlama derim ama adama sadece sorun değil demişim ne özgürlüğü kısıtlamaktan bahsediyorsunuz anlayamadım

dilinizin söylediği değil kalbinizden geçen kısıtlamadan bahsediyorum..

tekrar söylüyorum hala yapılan yorumlara karşı bir atak içerisinde bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz..

tamam işte fikrimizi söyledik ama siz bizi ikna etmeye çalışıyorsunuz..
Hayır sizi ikna etmek değil amacım
Burdaki yorumlar sanki ben özgürlüğünü kısıtlamaya çalışırmışım gibi.Benim çocuğa dediğim tek şey peki sorun değil.Ama burda dönen yorumlara bak sanki tasma taktım çekiştiriyorum

Bundan sonra kocamı hava kararmadan sokağa salmıcam:KK45::KK70:

İyi geceler herkese.
Bir konuda fikirlerinizi merak ediyorum.Erkek arkadaşım şuan dışarıda akşam 10 gibi arkadaşlarıyla yemek yemek için çıktı.Daha sonra pes cafeye geçtiler.Oyun oynamak için.
Şimdi bana diyor ki oyun oynayacağız biraz geç gidebilirim eve.Yani en az 3te evde olacak demek bu.
Bende soğuk bir şekilde sorun değil dedim.
Siz böyle durumlar karşısında nasıl davranıyorsunuz benim tavrım ne olmalı?
Not; Çıktığı zaman ara sıra bu şekilde geç saatlere kadar duruyor.Güveniyorum ama gece o saatte dışarıda olması da rahatsız ediyor beni.
Siz böyle durumları nasıl değerlendiriyorsunuz?
şuan erkek arkadaşım arkadaşıyla peste :) . seninki saat vermiş. benimki söylemedi ne zaman döneeceğini, benim de sormak aklıma gelmedi.. ki umrumda da değil erkek arkadaşı sonuçta..

Back
X