Haksız mıyım? :/

Akil tutulmasi yasiyorum resmen.

Bazi kadinlar kendine neden gereginden fazla anlam yukluyor anlamiyorum. Adam akrabalarini goremeyecek mi? Sevgilisisiniz diye hayatini size mi endeksleyecek?

Saka gibisiniz.

Tatlım ınsanın sevgılısı demek es adayı demek ve ben kcamın hayatında annesı babası ve kardeslerınden snra gelmek ısterım 10 gın duracagına 5 gun dursun dıdısının dıdısını da grmeyıversın akraba kımmış ya taaa memlekete gıdıyrsa 2ncı 3uncu dereceden akrabasdır ana babası degıl yanı

Ayrıca akıl tutulması yasadıgın cok bellı kendını gerı plana atmaya calıyrsun bu arada sen kendıne deger vermezsen karsındakı sana hıc deger vermez

Erkek arkadaşımın okulu biraz değişik mayıs başında 2 haftalık bi tatili var. O tatilin de 10 gününü memleketinde geçirecekmiş annesiyle memlekete gidiyor. Benim de mayısın 3. Haftası finallerim başlıyor. Haftada 1 kez görüşebiliyoruz zaten normalde, tatilde bi kısmını bana ayırır diye düşünmüştüm. 10 gün orda kalacak, kalan 5 günde de muhtemelen ben finaller için çalışıyor olucam görüşemiycez doğru düzgün, seneye işe başlıycak yıllık izni olmayacakmış o yüzden memleketteki akrabalarını falan görmek için gidiyormuş ama yani 5-6 gün de kalabilirdi 10 gün mü kalması lazım, onun tatilinde bi şeyler yaparız diye düşünmüştüm bozuldum bu sebeple. ona da belli ettim, böyle düşünmekle anlayışsızlık mı ediyorum?
Çokta haksız değilsin. Bu arada profil fotosundaki sen misin ? Sensen nasıl foto o ya.

Akil tutulmasi yasiyorum resmen.

Bazi kadinlar kendine neden gereginden fazla anlam yukluyor anlamiyorum. Adam akrabalarini goremeyecek mi? Sevgilisisiniz diye hayatini size mi endeksleyecek?

Saka gibisiniz.

Ayrıca benım degerımın geregını sız neye gre bıctınızde, kendıme geregınden fazla deger verdıgımı cıkardınız ?

Önce 5 günü birlikte geçirin sonraki 10 günü o memleketinde geçirsin sende o ara finallerin için ders çalış.
Yani sana ayıracağı 5 günlük süreyi başa çekin ikiniz içinde uygun olur.

Tatlım ınsanın sevgılısı demek es adayı demek ve ben kcamın hayatında annesı babası ve kardeslerınden snra gelmek ısterım 10 gın duracagına 5 gun dursun dıdısının dıdısını da grmeyıversın akraba kımmış ya taaa memlekete gıdıyrsa 2ncı 3uncu dereceden akrabasdır ana babası degıl yanı

Ayrıca akıl tutulması yasadıgın cok bellı kendını gerı plana atmaya calıyrsun bu arada sen kendıne deger vermezsen karsındakı sana hıc deger vermez

Cumleleriniz buram buram kapris kokuyor. Sevgili olmak demek karsi tarafin hayatina hakim olmak degildir. Saygi demektir, anlayis demektir, hosgoru demektir. Haftanin bir gunu zaten gorusurlerken adamin 10 gunlugune akrabalarini gormeye gitmek istemesinde ne var? Velev ki didinin didisi olsun bu insanlar... Ne haddinize?

Yerimi cok iyi bilirim, haddimi de ayni sekilde. Acaba siz aynada kendisini aslan goren kedigillerden misiniz? Ahhh, dunyanin kendi etraflarinda donmedigine inanmak istemeyen kadinlar...

Cumleleriniz buram buram kapris kokuyor. Sevgili olmak demek karsi tarafin hayatina hakim olmak degildir. Saygi demektir, anlayis demektir, hosgoru demektir. Haftanin bir gunu zaten gorusurlerken adamin 10 gunlugune akrabalarini gormeye gitmek istemesinde ne var? Velev ki didinin didisi olsun bu insanlar... Ne haddinize?

Yerimi cok iyi bilirim, haddimi de ayni sekilde. Acaba siz aynada kendisini aslan goren kedigillerden misiniz? Ahhh, dunyanin kendi etraflarinda donmedigine inanmak istemeyen kadinlar...

Anlasılan sen buraya polemıge geldın ama sruma cevap vermemıssın ? Yerımı ve haddımı bılırım dıyrsun ama senın cumlelerınde ukalalık kokuyor . Aslan mı kedımı oldgumu sen bılemezsın ancak kedı olsaydım agzımın payını almıs haddımı bılıyr olrdum... Kaprıs demıssın ben sevdgm kadar sevılmek verdgm deger kadar almak ısterım. Ben esımı 10 gun grmeyı tercıh ederım aynısını da beklerım bunda yanlıs bısı yok bu yazsmadakı tek yanlıs herkesın sızın gıbı olmasını beklemenız bu arada ben konu sahıbı degılım kendısıne sor bakalım belkı haftanın bır gunu grusmek yetmıyrdur ? Daha da benle muhattap olma lutfen sana cevap vermeyecegım cunku yazdıklarımı bıle algılayamıyrsun sana hayatta basarılar

Haftada bir görüşüyoruz demişsin. Tatili varmış annesi ısrar etmiştir gidiyorlardır. Sonuçta sizin isteğinize göre plan yapamaz ki. Gönül ister her gün sevgilimle olayım ama durumlar böyleyken sorunda yapmazdım ben. Sevgilin geldiğinde 5 gün izinli olcakmış o ara buluşun sabahtan akşama kadar ders çalışsak değilsindir herhalde. 1-2 saatlik görüşebilirsiniz.

Back
X