Haksız mıyım

Siz biraz birbirinize laf atismali imali gonderme yapmissiniz.Yada birbinize iliskinizi surdurme yukunu tasima sorumlulugu atmaca.Seven insan farkli ulkelerde de olsa unutmaz,sevgi ve saygi her problemin ustunden gelir :KK36:o yuzden seviyorsan ara,degeri yok ise yeni yollar sizi bekler arkadasim:temizlik:

Siz biraz birbirinize laf atismali imali gonderme yapmissiniz.Yada birbinize iliskinizi surdurme yukunu tasima sorumlulugu atmaca.Seven insan farkli ulkelerde de olsa unutmaz,sevgi ve saygi her problemin ustunden gelir :KK36:o yuzden seviyorsan ara,degeri yok ise yeni yollar sizi bekler arkadasim:temizlik:
Yani ne biliyim bence de öyle o yüzden inşallah demesine anlam veremedim sanki olma ihtimali var da inşallah bakalım der gibi

Hayır öyle değil elbette ben yatıcam iyi geceler yanlış anlıyosun seni seviyorum öyle demedim falan dedi de aynen mesajı kopyalamadım tabi.
O zaman yaşayın ve görün. Çok da onyargili olmamak lazım bir laf söyledi diye.
Ama temkinli olun.
Seviyorsanız emek vermekten de gocunmayin böyle bir durum peydah oldu diye.
Sonra soğuk davranislariniz sizi mutsuz sona götürür.
Kolay gelsin çünkü zor olabilir .

Inanin evlililerde de buna benzer dialoglar cok geciyor biz kadinlar duymak istedigimiz cevaplari alamadigimizda ofke ile tepkiler verebiliyoruz cogu zaman :63:.Amma velakin erkekler bizler gibi ince dusunceli degil ve bir cok konuda problemler bundan cikiyor .Sen duymak istedigini beklersin o ise kendince dogru cvp verir ,sonrasi sen oyle dedin ben boyle demek istemistim diye surer gider.iliski durumunuzu bilmemekle beraber problem sadece bu ise uzuluyor ve onu dusunuyorsan ki oyle bu saatte bu konu hakkinda kendini rahatlatmaya calisiyorsun arkadasim her gun suprizlerle dolu sevdiginin elini ya simsiki tut ,yada gonlun yok ise yolunuz acik olsun.:KK64:

Kötüyü çekmeyin. Size saçmalama hayatta olmaz öyle bir şey diyip yapabilme ihtimali de vardır. O yüzden eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin.

Back
X