Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim en iyi yaptığım şey, sakinlik ve yok saymaktır. Aynen hayatıma devam ederim, ha bir duvar ha o insanlar farketmez.Biri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.![]()
Gider o kişiyle konuşur derdini sorarımBiri sizi yanlış anladığında, tanımadan yargıladığında, hiç hak etmediğiniz laflar işittiğinizde, söylediklerinizi bambaşka yerlere çektiğinde, arkanızdan dedikodular iftiralar dönerse, hak ettiğiniz değer verilmezse, saygı duyulmazsa... kısaca haksız bir muameleye maruz kaldığınız zaman ne yaparsınız ? Nasıl bir tepki verirsiniz ? Bu sizi üzer mi ? Ben böyle durumlarda o kadar üzülüyorum ki... Kafaya takmamak mı gerekir ? Ne yapmalı ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.![]()