Arkadaşlar ben sözlüyüm,mayısta nişanım var ve temmuzda da düğünüm nasipse..
sözlüm çok iyi biri aslında,inançlı,akıllı,beni seven,sıkmayan,kötü alışkanlıkları da yok zaten..
biz ayrı şehirlerdeyiz yani hiç görüşemiyoruz 3haftada bir gelir beni görür yanımdayken cok güzel konuşuruz..her sabah beni o uyandırır vb...
ancak son bir haftadır her akşam 11e kadar falan dışarda...ve defalarca söyledim iletişim kuramıyoruz dedim bir hafta oldu..tüm gece bekliyorum ha geldi ha gelecek de anlatacagım diye bir şeyler ama yok ortada o gelince de evine benim uykum geliyor zaten cok yoğun bi işim var...beş gündür bunun kavgası yapılıyor ama hala bi şey degişmedi..
diyor ki biliyorsun zaten nerde ve kimlerleyim evet biliyorum ama ben paylaşım istiyorum diyorum zaten evlenicez diyor az kaldı..
napsam bilmiyorum şaştım kaldım anlamıyor beni..suçlu oluyorum karışıyor oluyorum ona...siz olsanız napardınız tatlı dille de anlattım anlamıyor hala..
bu gece konuşuruz erken gelir sandım ama nafile...
mesaj atmış gecikecegim hayatım canım vb seyler yazmış ben de cevapladım yeter artık dedim böyle olmaz vakit ayırmalıyız diye..aradı acmadım iki kez ne yapmalıyım sizce..