Haksız olan ben miyim ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi üvercinka1981
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
oh canım ne güzel olmuş halletmişsiniz gerçekten çok sevindim bir ömür boyu mutlu olun inşallah düğün ne zaman yakın mı bari?

Cnm erkekler hep aynı mı yaaaaa
Bende sevgilime diom eve erken gel ara die bak şimdi ne tel açıyo ne msn delirtcek beni
Sonra gelince benden bi ton laf yicek aramız bozulcak bunu bildiği halde yapıyo kötükedihüso :kızgın: :oklava: :mymeka:

arkadaslar dün akşam konuştuk ve bu akşam görevi olmasına ragmen eve erkenden geldi iki saattir konuşuyoruz..haklı oldugumu söyledi sadece yalnızlıktan bunaldığını belirtti ve benle olacagı günleri iple cektiğini söyledi ...teşekkürler umarım bi daha ynı sorunu yasamam..

cnm sorun çözülmüş çok sevindim :1hug:
bide bizim sorun hallolsa ii olcak :oklava:

oh canım ne güzel olmuş halletmişsiniz gerçekten çok sevindim bir ömür boyu mutlu olun inşallah düğün ne zaman yakın mı bari?

Temmuzda canım en mantıklısı da bu zaten daha fazla uzatmamak şart...:delphin:

canim sorunu halletiginize seviindim ama program yapin karsilikli mesela bazi aksamlar disari ciktiginda ertesi aksam seninle ilgilensin.. yani birebir sartlar koyun.. sunu yaparsan boyle yap gibilerinden.. ona fazla gelmeyecek ikinizi de mutlu edecek cinsten olsun.. yalnizliktan ve skntidan insanin kendisini disari atmasi normaldir.. son bekar gunleri bu onun cok fazla gorme :)

canım konuşup halletmenize sewindim allah tamamına erdirsin inş allah yardımcınız olsun

arkadaslar dün akşam konuştuk ve bu akşam görevi olmasına ragmen eve erkenden geldi iki saattir konuşuyoruz..haklı oldugumu söyledi sadece yalnızlıktan bunaldığını belirtti ve benle olacagı günleri iple cektiğini söyledi ...teşekkürler umarım bi daha ynı sorunu yasamam..

Sebebi anlaşıldı ... Demek ne kadar bunalmışsa artık her akşam arkadaşlarıyla unutmaya çalışmış özlemini... O da kendine göre çok haklı... Azıcık daha sabır , az kaldı bir araya gelmenize...a.s.

ERKEKELER HABER VERME
çağrı atma
mesaj çekme
olaylarını pek önemsemiyor
biliyor nasılsa deyip geçiştiriyor
bu hangi modelinde olursa olsun böyle :lepi:
bence bizim kendimizi üzmemeiz gerek
hayırlı olsun üvercinka bu arada
çok sevindim niaşnlanmana...

eğer güveniyorsan ona nerde olduğunu biliyorsan ve orda olduğundan da eminsen bence fazla üzerinde gitme.
evde yalnızmış bak yalnız yaşamak kola değil canım sık biraz daha dişini, sonra istesede yollamazsın sende

sıkıştırma bırak cnm ya sen yanında yoksun erkek adam evde sıkılır sen dışarda olduğu zaman arayamıyormusun

üvercinka nerelerdesin canım merak ettim nasıl gidyor yoluna girdi demi artık?

Arkadaşlar ben sözlüyüm,mayısta nişanım var ve temmuzda da düğünüm nasipse..
sözlüm çok iyi biri aslında,inançlı,akıllı,beni seven,sıkmayan,kötü alışkanlıkları da yok zaten..
biz ayrı şehirlerdeyiz yani hiç görüşemiyoruz 3haftada bir gelir beni görür yanımdayken cok güzel konuşuruz..her sabah beni o uyandırır vb...
ancak son bir haftadır her akşam 11e kadar falan dışarda...ve defalarca söyledim iletişim kuramıyoruz dedim bir hafta oldu..tüm gece bekliyorum ha geldi ha gelecek de anlatacagım diye bir şeyler ama yok ortada o gelince de evine benim uykum geliyor zaten cok yoğun bi işim var...beş gündür bunun kavgası yapılıyor ama hala bi şey degişmedi..
diyor ki biliyorsun zaten nerde ve kimlerleyim evet biliyorum ama ben paylaşım istiyorum diyorum zaten evlenicez diyor az kaldı..
napsam bilmiyorum şaştım kaldım anlamıyor beni..suçlu oluyorum karışıyor oluyorum ona...siz olsanız napardınız tatlı dille de anlattım anlamıyor hala..
bu gece konuşuruz erken gelir sandım ama nafile...

mesaj atmış gecikecegim hayatım canım vb seyler yazmış ben de cevapladım yeter artık dedim böyle olmaz vakit ayırmalıyız diye..aradı acmadım iki kez ne yapmalıyım sizce..

aynisini sen ona yap canim... bir insana once anlatirsin anlamaz,daha sonra ona ayni hareketi sen yaparsin...rahatsiz olursa kendini duzeltir,olmazsa bir gariplik vardir o iliskide...
evlenecegiz az kaldi diyor... evlenince de nasilsa hep beraberiz sen de paylasmaya doyamadin derler :kızgın:
tavrini evlenmeden koydun koydun,evlendikten sonra cok ugrasirsin...(beni biliyorsun)

Back
X