• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksız olan kim size göre?

açılmayan ve geri dönülmeyen üst üste oldu mu açıkçası bende çok gıcık oluyorum
kardeşim dediğim yakın arkadaşımın sık yaptığı bişeydir yavaş yavaş sabrım taşıyor bakalım ne zaman taşacağım

bunu üstüste yaptıysanız özenmediyseniz arkadaşınız haklı
ama gerçekten bir seferlik oldu ise siz haklısınız arkadaşınız bahane etmiş
Şimdi sorun çözüldü bir takım yanlış anlasilmalar olmuş, onun da morali bozukmus

Üff ne garip arkadaşlık ilişkileri bunlar :S bence ikiniz de haksızsınız öpüşün barışın.

Ne kadar olgunca bir yorum. Teşekkür ederim. Bu forumdaki bazı kadınların yaptıkları ehh ergen diye igneleyip ergence davranmak maalesef.
Üniversitede, lisede okurken o kadar saçma sapan sebeplerle küstüğümüz arkadaşlarım var ki, o yüzden büyütmeyin diyorum. Şimdi aynı şeyleri yaşasak eminim aramız bozulmazdı.
Şu an size büyük gelen dert biraz daha olgunlaşınca saçma geliyor, burda da böyle cevaplar gelmesi o yüzden.

Haklı haksız yok ikinizde çocukluk etmişsiniz... Keşke törenden önce dank etmiş olsaydı bişeyler... Koca gün boyunca aramamak bana garip geliyor insanın elbet fırsatı olur... O da çocukluk etmiş kardeş gibi gördüğü birinin önemli gününe gitmemekle...

Üniversitede, lisede okurken o kadar saçma sapan sebeplerle küstüğümüz arkadaşlarım var ki, o yüzden büyütmeyin diyorum. Şimdi aynı şeyleri yaşasak eminim aramız bozulmazdı.
Şu an size büyük gelen dert biraz daha olgunlaşınca saçma geliyor, burda da böyle cevaplar gelmesi o yüzden.
Yok farkındayım küçük bir olay. Fakat yanlış anlasilmalar oldu biraz tatsızlık oldu. Sanki buraya "yaa birbirimize hakaret ettik arkadaşlığımız bitti napcm benn'' yazmışım gibi tepkiler geldi. Ilginç yahu.

ben seni haklı buldum
mezuniyet bu bu akdar basit bir meseleden gelmemezlik nedir

Bence ofkelenmek yerine eleştirileri yapici bir sekilde değerlendirin, konunuzu okudugumda sizin liseden mezun oldugunuzu yasin 17 falan oldugunu dusundum , sonra yasinizi okuyunca sasirdim
Elestirilwre verdiginiz ofkeli tepkiler de anlamsiz , karsidan dusunce tarziniz ergence duruyor bunu hakatet olarak algilamayin , degerlendirin ve bakis acinizi degistirin derim ben

İkinizde takıldığı şey saçma bence. Evet arkadaşınız telefon açılmadı diye gelmemesi baş saçmalık ama sizin de ona aşk olsun neden gelmedin yerine Canım mezuniyette göremedim seni umarım bir sorun yoktu gibi bir mesajla yaklaşmanız lazımdı bence belki kötü bişey oldu. Aşk olsun aç koynunu kuş dolsunn bu tarz mesajlar bana geldiğinde kızıyorum çünkü ben ve gerçekten biri bana aşk olsun şunu neden şu şekilde yapmadın gibi bi mesaj gelince bende sinirimde aç koynunu kuş dolsun diyorum :D bir sor bakalım belki öldüm :D

Back
X