OFF .. çok kötü bi durun. okurken benim bile karnıma ağrılar girdi. eski sevgilini bi kaşık suda boğabilirim!
seni çok iyi anlıyorum aslında benkalbini söküp atamıyorsun,virüs gibi bütün bedenine işlemiş,unut desem utunulmaz ki o kadar yaşanmış şeyler var ama o seni unutmuş hayatına başka birisni sokacak kadar unutmuş.artık geriye dönmemin bir faydası yok,anca kendini yıpratıyorsun böyle yaparak.kendine daha fazla acı çektirme.kafanı başka şeylerle meşgül etmeye çalış,çalışıyorum diyorsun işene yoğunlaş,kursa falan git değişik aktivitelerle uğraş ama asla onu düşünmemeye çalış.farzet ki hayatına gitmedi hatta farzet ki öldü say yok say onu.canım benim ya çok üzüldüm gerçekten durumuna
evett beni terk ettği gibi 10 yıllık arkdaşlarınıda silmiş o kız için annesi ile tanıştırmış hemen ( fix yaptığı şey ) tel değiştirmişler kız onun hattını kullanıyomuş bizim planlarımız var diyo ya şeytan diyo git şunları kafafa kafaya ver öldür yaaaÜzülme diycem ama ben okurken üzüldüm.. Üzülmemeye çalış en azından... Biri için ne kadar çok ödün verirsen o kadar haksızlığa uğruyorsun işte... o yüzden hakettiğinden fazla kimseye değer vermeyeceksin..
evett beni terk ettği gibi 10 yıllık arkdaşlarınıda silmiş o kız için annesi ile tanıştırmış hemen ( fix yaptığı şey ) tel değiştirmişler kız onun hattını kullanıyomuş bizim planlarımız var diyo ya şeytan diyo git şunları kafafa kafaya ver öldür yaaa
öylemi sanıyorlar acaba ya ben hırsımdan deli ye döndüm şeref yoksunu insan yaadeğermi sence? o kızada aynı şeyi yapacak merak etme.. değmez canım bırak ne halleri varsa görsünler. sende sakin ol kendilerini iyice bişey sanmasınlar..
öylemi sanıyorlar acaba ya ben hırsımdan deli ye döndüm şeref yoksunu insan yaa
çok doğru işte bazen gözüm kararıyo sinirden hrstan iştesen üsteleyip irtibat koparmayınca adamada prim yaptırıosun kızda kendini bişey sanıodur. ne gerek var.. herkes layıgınla olsun işte. sende git kendi ayarında biriyle ol. hem davul dengi dengine...
çok doğru işte bazen gözüm kararıyo sinirden hrstan işte
Ben sana bişey söyliim mi? bolbol gülümse.. karşılaşsanda yüzünde sahte bile olsa bi gülümseme olsun... en büyük intikam o. Ona hayat sensizde devam ediyor hatta daha mutluyum sen bana layık diilmişsin görüntüsünü ver. Ben bunu yapmıstım bana ne dedi biliomusun zamanında biri "yüzündeki gülümseye sinir oluyorum"
Allahından bulsun pislik herif yaa.Çok üzüldüm bende.
Ama elbet belasını bulur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?