haksızlık ama bu

nvlpkr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2010
191
0
66
merhabalar kızlar hala kafam beynim alışmıyo bundan 1 ay önce 1.5 yıllık ilişkim bitti terk edildim sebebini anlayamamıştım hiç çok uğraştım çok çaba verdim en azından bir sebep varmı diye başka biri mi var dedim hayır yok kız mız istemiyorum kafamı dinlemek istiyorum dedi çıktı gitti hayatımdan.. ben çok emek verdim 1.5 yıl o lise mezunu idi biz tanıştığımızda ben 2 .üniversite mi bitiriyordum ben hiç sorun etmedim çünkü çok seviyordum ama o hep bende okulmak istiyorum yanımda ol bana destek ol dedi bende herzamn yanındayım üniversite okuman için herşeyi yapacğım dedim ve 1.5 yılık ilişkimizin 1 ylı o üniversiteyi kazansın diye çabalmakla uğraştım tercihlerini bile birlikte yaptık ve kazandığını öğrendiğim gün sevinç gözyaşlrı içinde aradım ve oldu aşkım oldu dedim senin sayende hayatım dedi hakkını ödeyemem dedi sonra okul açıldı ve biz 2 gün sonra ayrıldık sorunlarımız olmuştu ama aşılamayak seyler değildi ve 3 gün önce öğrendim ki 4 haftadır okuldan bir sevgilisi varmış yıkıldım buna mesaj attım allh kimsenin hakkını kimsede bırakmıyo diye sevgilisi aradı medeni medeni konuştu dedim şuan birlikteyseniz eğer benim sayemde mutlu olun dedim kapadım ama çok acıdı canım çok ta acıyo geçmiyo her ana ona olan kinim artıyo

iyilik yap denize at diye boşuna dememişler.kimsenin yaptığı kimsede kalmaz takmamaya çalış adam kendisine sevgili bulmuş seni unutmuş baksana.sen hala üzülüyorsun onun için.emek vermişsin ama ...Allah büyüktür canım,ilerde daha çok üzülmektense şimdiden böyle olması daha iyidir belki.kendini 5 para etmez birisi için boşuna hırpalama.silkelen ve kendine gel.hayat ondan ibaret değil bunu sende biliyorsun

biliyorum tabiki canım hayatımda herşey yolunda en çok istediğim şeyler oldu istanbulda işim var yalnız başıma yaşıyorum kendi ayaklrım üzerinde duruyom ama bu kafamın bir yerine oturdu löp diye

OFF .. çok kötü bi durun. okurken benim bile karnıma ağrılar girdi. eski sevgilini bi kaşık suda boğabilirim!

OFF .. çok kötü bi durun. okurken benim bile karnıma ağrılar girdi. eski sevgilini bi kaşık suda boğabilirim!

ben dua ediyorum bir yerde karşıma çıksınn bu böyle kalmayacak birgün onu bir şekilde ezeceğimm ALLLH çok büyük

seni çok iyi anlıyorum aslında benkalbini söküp atamıyorsun,virüs gibi bütün bedenine işlemiş,unut desem utunulmaz ki o kadar yaşanmış şeyler var ama o seni unutmuş hayatına başka birisni sokacak kadar unutmuş.artık geriye dönmemin bir faydası yok,anca kendini yıpratıyorsun böyle yaparak.kendine daha fazla acı çektirme.kafanı başka şeylerle meşgül etmeye çalış,çalışıyorum diyorsun işene yoğunlaş,kursa falan git değişik aktivitelerle uğraş ama asla onu düşünmemeye çalış.farzet ki hayatına gitmedi hatta farzet ki öldü say yok say onu.canım benim ya çok üzüldüm gerçekten durumuna

Üzülme diycem ama ben okurken üzüldüm.. Üzülmemeye çalış en azından... Biri için ne kadar çok ödün verirsen o kadar haksızlığa uğruyorsun işte... o yüzden hakettiğinden fazla kimseye değer vermeyeceksin..

sadee ezan vakitleri geliyo aklıma çünkü her ezan vakti ona hakkımı helal etmiyorum yoksa onun dışında düşünmüyorum özlemiyorum sevmiyorum belkide artık ama sadece ve sadece hazmedemiyorum yaşadıklarımı

evett beni terk ettği gibi 10 yıllık arkdaşlarınıda silmiş o kız için annesi ile tanıştırmış hemen ( fix yaptığı şey ) tel değiştirmişler kız onun hattını kullanıyomuş bizim planlarımız var diyo ya şeytan diyo git şunları kafafa kafaya ver öldür yaaa

değermi sence? o kızada aynı şeyi yapacak merak etme.. değmez canım bırak ne halleri varsa görsünler. sende sakin ol kendilerini iyice bişey sanmasınlar..

değermi sence? o kızada aynı şeyi yapacak merak etme.. değmez canım bırak ne halleri varsa görsünler. sende sakin ol kendilerini iyice bişey sanmasınlar..
öylemi sanıyorlar acaba ya ben hırsımdan deli ye döndüm şeref yoksunu insan yaa

öylemi sanıyorlar acaba ya ben hırsımdan deli ye döndüm şeref yoksunu insan yaa

sen üsteleyip irtibat koparmayınca adamada prim yaptırıosun kızda kendini bişey sanıodur. ne gerek var.. herkes layıgınla olsun işte. sende git kendi ayarında biriyle ol. hem davul dengi dengine...

sen üsteleyip irtibat koparmayınca adamada prim yaptırıosun kızda kendini bişey sanıodur. ne gerek var.. herkes layıgınla olsun işte. sende git kendi ayarında biriyle ol. hem davul dengi dengine...
çok doğru işte bazen gözüm kararıyo sinirden hrstan işte

Ben sana bişey söyliim mi? bolbol gülümse.. karşılaşsanda yüzünde sahte bile olsa bi gülümseme olsun... en büyük intikam o. Ona hayat sensizde devam ediyor hatta daha mutluyum sen bana layık diilmişsin görüntüsünü ver. Ben bunu yapmıstım bana ne dedi biliomusun zamanında biri "yüzündeki gülümseye sinir oluyorum"

hem erkekler zayıf bayanlardan hızla uzaklaşır.... inan içindeki öfke seni dahada güçlü yapacaktır. sadece doğru kullanmasını bil.. kendini küçük düşürme..

biz zor karşılaşırız onlar küçük kasabalrındaa boğulsunlar inşlhhh ben kocaman istanbulumda çok mutlu olacağım :)

Allahından bulsun pislik herif yaa.Çok üzüldüm bende.
Ama elbet belasını bulur

yaniii ne halleri varsa görsünler boşveeeer.. unutma önemli olan sensin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…