haksızlık ama bu

En iyi tarafı da evlenmeden, ortak hayat kurmadan sizi yarı yolda bırakabileceğini görmüş olmanız sanırım... Aksi halde daha uzun süre beraber olacaktınız ve kendinizi daha fazla kullanılmış hissedecektiniz... Allah nasıl da kuruyor dengeleri, yanlışını gördüğümüz insanı kendimiz silemiyoruz da ileride daha büyük acılar çekmeyelim diye bıçak gibi kesip alıyor hayatımızdan onu... Biz isyan ederken aslında ödüllendirilmiş oluyoruz... Siz aradaki dengesizlikleri hoş görerek devam ettirmeye çalışmışsınız ilişkinizi ama "O" size eğitim, kültür, yaşam tarzı, bağlılık anlayışı daha uygun bir başkasını seçmiş demek ki... Anlık sıkıntılar büyük güzelliklere ve şükre götürüyor sonrasında insanı... Elbette bu sözler şu an çok da anlamlı gelmiyor ama onu alıp yerine gönlünüze göre olanı, daha iyisini verdiğinde siz de böyle bakabileceksiniz...

eden bulur merak etme sen.sana yaşattıklarını o kızada yaşatıcak emin ol bundan...

Eğer erkekler birden bire çıkıp gidiyorsa hayatından sebebi kesinlikle 3 cü kişilerdir.tecrübeyle sabit :)

çok üzüldüm canım çok emeğin hakkın var üzerinde Allahh yanına bırakmaz haketmeyen birisi için çok uğraşmşsın Allah yardımcın olsun ve inş.çabucak atlatrsın ona olan sevgini daha iyilerine layıksın eminim... 3 kuruşluk insana 5 kuruşluk değer verirsen seni 1 kuruşa satar bu çok dgru bi sözdür bundan snra daha temknli olursun özellklede erkekler konusunda

nankör işte cok sinirlendim okurken canım boşver takma o kaybetmiş bu erkeklerin cogu azcık yukselince kendilerini birşey sanıyorlar yada ceplerine azcık fazla para girerse kendilerine anlamsız bir guven gelıyor yazık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…