Haksızlık Değil mi ?

Cloudydreams

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2017
455
225
53
31
Merhaba öncelikle
4 yıldır aynı yerde çalısıyorum ve calısmaya başladığımda ctesi günleri çalısmıyordum.
İş ortamı ve iş arkadaşlığı hatta patronu çok iyi olan bir yer ama nedense denge bir türlü tutmuyor.
Ctesi yardım amaçlı birkaçkez gelmem sonucunda üstüme yapıstı kaldı ve sonradan ctesi gelmemeyi istememe rağmen mümkün olmadı iş saatlerim uzadı geç çıktım yani yapmam gerekeni yapıp çıktım.
Yeni bir çalısma arkadasımız geldi, hiçbir zaman kötü niyetli yaklaşmadım. Resmi tatillerde calısıyorduk ve izin vermiyordu şimdi bu arkadaş resmi tatilde gelmeyecek %90 üstüne ctesi de kursa gidebilirim diyerek yolunu yaptı ve patron olumlu baktı ben öyle birşey olamaz diyerek tepkimi koydum ama çok mutsuzum. Fazla iyimser olmakla mı hata yaptım ? İnsanları kırmayarak işleri görülsün diyerek mi? Kendime yediremiyorum şuanda bu durumu olmicak olsada olumlu bakmış olmasına bile tahammül edemiyorum ne yapmalıyım sizce

C Cloudydreams merhaba..
Kendinizden ne kadar ödun verirseniz, ne kadar iyi niyetli yaklaşırsanız; işler de yakanıza o derece yapışır. Bugün üstünüze vazife olmadığı halde yardım olsun diye yaparsınız; yarin yapmazsanız suçlanırsınız. Yani iş hayatinda iyi niyet kullanmayacaksınız. Profesyonel yaklasacaksıniz. Emin olun patronların size ihtiyacı olmadığında, gözünüzün yaşina bile bakmadan çıkaracaklar. Iş hayatının acı gerçeği bunlar..

Back
X