Haksızlık değil mi ?

Toprak_06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
96
34
88
37
Direkt konuya giriyorum..
Bi şirkette on muhasebe elemani olarak çalışıyorum toplam 10 kişiyiz.pazar tatil diye girdim işe 8 ay oldu nerdeyse hemen hemen her pazar çalışıyorum.
Digerleride calisiyor ama onlar ptesi yada salı günü gec geliyolar mesai bitimine3 4 saat kala.

Ama bana sende dinlen vs diyen yok.konustigum halde böyle bi akil.verin ne yapmalıyım

Diğerleriyle anlaş kendine bir gun seç. Yöneticiye söylersen tabi ki kabul etmez digerleri de bu kararı verirken kendi kafasına göre almıştır kesin...

:) Eğer çok iş probşemin yoksa..yani burdan sıkıntı çıktığında gidip başka bi iş bulma imkanın varsa..doğruca git ve patron kimse onunla konuş..Eğer konuşmassan( muhasebecilik yapmış biri olarak söylüyorum) Bütün işi sana yıkar diğerleri..Sen afedersin(bu tabiri kendime kullanıyorum say) eşşek gibi çalışırsın 5 sene tatil yapmasın sana kimse..ya T Toprak_06 tatil yapmıyor..bu yoruluyor izin verelim demezler..Bütün işide sana yaptırırlar..Git Kendine özgüveni olan ama çok yüksek perdedende olmacayak bi şekilde durumu anlat..Sonuçta sende insansın elbetteki dinlenmeye ihtiyacın var..Elbette iş hayatın dışındada bir hayatın var sürekli çalışamazsın ki..Benim maaşımı bir iki geciktirdiler benim üst muhasebecim ayrımcılık yapıyordu yeniyim diye ..direk patrona çıktım..şikayet ettim..ha duymadımı o muhaeveci duydu :) ama banane ben hakkımı savunmasam kimsenin umrunda olmam

İş hayatı böyle malesef kimse sen dinlen çok çalıştın demez. Az çalışsan anından söylenir ama tersi olmaz.
O yüzden siz kendi hakkınızı talep edin, dinlenmeden çalışmak için robot olmanız gerekiyor ki onların bile devreleri yanar yani azıcık insaf:)

Iyi yapmissiniz.
Aslinda işim cok yogun degil..ama haftada bir gunde olsa uyumak istiyorum cokmu

fazla mesai parası alıyor musun ?
almıyorsan bir pazar gitme. nabız ölçersin. hör hör ederlerse en kısa sürede başka bir iş bul ve ayrıl oradan.
iligini kemigini sömürlerine izin verme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…