Haksızlık mı ediyorum ? Yorumlarınızı bekliyorum

Pazartesi günü için de ailenden izin al. Pazartesi gecesini başbaşa geçirin.
Salı akşamıni da onun ailesiyle geçirin. Son gece evinde ailesiyle olmak istemesi normal
Ama iş yemeğine gitcez diye izin alcam 2 akşam peş peşe alamam inanmazlar daha 1 akşam için izin alablir miyim onu bile bilmiyorum

Başbaşa planı pazartesi için yapın. Son akşam ailesiyle olmak istemesi normal. Üstelik onun için gelen akrabalar olacaktır. Usülen normal olan budur.
Hem akşam son araç 6 buçuktaysa sen o akşam nasıl 11 de evde olacaksın? Eğer seni o bırakacaksa bu planı 2 haftalık süreçte de yapabilirdiniz.
İş yemeğine gitcem diye ailemden izin almaya çalışcam daha sormadım bile o bile net değil yani

Ama iş yemeğine gitcez diye izin alcam 2 akşam peş peşe alamam inanmazlar daha 1 akşam için izin alablir miyim onu bile bilmiyorum
O zaman sorun sende. Bir şekilde almalısın. Çocuk ne yapsın.

Ben cizreye gidicem de sevgilim 2 gün üst üste izin alamam dicek. Gerçekten izin almak isteyen allem eder kallem eder alır.

Ben peki bana ne olacak işte benim herkesten ne farkım kalıyo o akşam o eşiyle dostuyla erkeklerle bi kösede sohbet ederken ben annesi komşularıyla bi köşede napıcam, böyle mi vedalaşcam
Hem izin alamiyorum diye mizmizlanan sensin. Hem çocuğu suçlayan sensin.

Valla sevgilin haklı. Yerden göğe kadar.

Bu kadar zor bir göreve gitsem mizmizlanan birini hiç cekemezdim. Benim derdim bana yetiyor derdim.

Ben giderken ne fedakarliklarla yanıma gelen kız kiymetli olurdu benim nezdimde. Sürekli şikayet eden değil

• Beğen
Reactions: KV_
Ben peki bana ne olacak işte benim herkesten ne farkım kalıyo o akşam o eşiyle dostuyla erkeklerle bi kösede sohbet ederken ben annesi komşularıyla bi köşede napıcam, böyle mi vedalaşcam

o zaman bi gün önceden vedalaşın. yani çocuk napsın. annesş var babası var, siz onlardan üstün müsünüz?

• Beğen
Reactions: KV_
Hem izin alamiyorum diye mizmizlanan sensin. Hem çocuğu suçlayan sensin.

Valla sevgilin haklı. Yerden göğe kadar.

Bu kadar zor bir göreve gitsem mizmizlanan birini hiç cekemezdim. Benim derdim bana yetiyor derdim.

Ben giderken ne fedakarliklarla yanıma gelen kız kiymetli olurdu benim nezdimde. Sürekli şikayet eden değil

Hayatım o kadar zor ki iş yerimden izin alamıyorum ailemden izin alamıyorum iki arada bi derede kaldım gercekten.
Evdekilerden salı akşamı için izin alıp evine gitcem galiba

o zaman bi gün önceden vedalaşın. yani çocuk napsın. annesş var babası var, siz onlardan üstün müsünüz?
Estağfurullah, değilim tabi ama o tutturdu salı akşamı bütün sevdikilerimi yanımda görmek istiyorum diye. Hatta çarşamba günü için işten izin al ankaraya gidelim hep birlikte beni geçirmeye gel ailemle birlikte diyo

siz evden izin alamıyosanız bu sevgilinizin suçu değil. durup durup son gün için plan yapmasaydınız daha öncede iş çıkışı bişeyler yapsaydınız.
sadece kendi açınızdan bakıyosunuz olaya.

Back
X