haksızlık mı ediyorum?

belinay24

sen varsan heryer huzur
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2015
365
163
23
tayinim çıkar diye eşyalı evimi birine devrettim. eşya paramın bi kısmını ödedi fakat benim tayinim çıkmadı. evimi geri almak istiyorum fakat ona tayinim çıksada almam demiştim. tayinimin çıkacağından emindim. o da evi geri vermek istemiyo artık benim diyo. onun kalacak başka yerleri var ama benim yok mağdur durumdayım. onun 4 ay sonra tayini çıkacak ama benim daha ne zaman çıkacağı belli değil. sizce kul hakkına mı girerim alsam ?
not: bana verdiği parayı geri vericem.

Son düzenleme:
Tayinim çıksa da geri almam demişsiniz. Eğer evi geri vermek istemezse haklıdır.
Ve su durumda evi alan kişi ben olsam evi vermek istemezdim
olduğumuz yerde terör olayları arttı o yüzden evimi istiyorum yoksa istemezdim

olduğumuz yerde terör olayları arttı o yüzden evimi istiyorum yoksa istemezdim
o evden alacağınız parayla başka bir ev düşünün. Satın alan kimse evi geri vermek istemezse ikna etmekten başka yapabileceğiniz şey yok korkarım.

Kul hakkını bîlmem ama evet diğer kişi haklı

Tayinim çıkmasa da evi veririm demişsiniz

O da buna güvenip sizin eve çıkmış bu arada da başka ev imkanlarını kaybetmiş siz vermeseydiniz başka yer ayarlardı belki

Paranin hepsini vermediğini mağdur olduğunuzu anlatın bir nabız yoklayın ama karşı taraf da vermek istemeyebilir alternatif yer arayın

nabız yokladım güzellikle ama diyoki istersen eşyanı al ev bende kalsın.bende dedimki o zaman sen başka ev bul madem eşya ihtiyacın yok

nabız yokladım güzellikle ama diyoki istersen eşyanı al ev bende kalsın.bende dedimki o zaman sen başka ev bul madem eşya ihtiyacın yok
Karşı taraf evi sizden satın almış geri vermek zorunda değil. Tapusunu verdiniz mi?

size guvenıp eve cıkmıs bu yuzden yaptıgınız yanlıs olur
ama bı konusun bakalım ...

Evinizi satip kapora aldiysaniz eger, o kisi kul hakkina girmez. Sozlesme yapildiysa zaten geri dönüşu hic yapmaz.

Evinizi satip kapora aldiysaniz eger, o kisi kul hakkina girmez. Sozlesme yapildiysa zaten geri dönüşu hic yapmaz.
sözleşme vs yapılmadı evimi esyalı olarak kiraya verdim. şimdi vazgeçtim o kişinin hakkına girmiş olmam değil mi

Himmm. Demek kira.

Oncelikle ben emlak alaninda calistim. Bunu belirteyim.

Kira veren olarak siz evi vermissiniz, sözlü bile olsa. Haliyle onlarda yerlesmis.

Kontrat yok olsa bile onu cikartmaniz bence haksizlik olur. Ama cikartma hakkina sahipsiniz.

Valla bu kiralama işi seninle, kiraci arasındaki vicdan olayina kaldi.

Söz ağızdan bir kere çıkar. Bide tayinim çıkmasa da almam demişsiniz. Ben alanın yerinde olsam hayatta vermem.

Taraflar anlasip devretme islemi tamamlanmis. Paranin bi kismi verilmis sanirim..
Bi avukata danisin. Devrettiginiz kisi hakli olarak isyan edecektir ama.sizin ne gibi bir hakkiniz oldugunu ogrenirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…