tabiki bana verdiği parayı geri vericem zaten hepsini vermediParasini verirseniz girmessiniz herhalde
Ee dha ne bekletiyosunuz paranizin kalaninida vermemis gecin evinize oturuntabiki bana verdiği parayı geri vericem zaten hepsini vermedi
yok kalamam öyle samimiyetim yokAynı evde kalın dört ay...
olduğumuz yerde terör olayları arttı o yüzden evimi istiyorum yoksa istemezdimTayinim çıksa da geri almam demişsiniz. Eğer evi geri vermek istemezse haklıdır.
Ve su durumda evi alan kişi ben olsam evi vermek istemezdim
o evden alacağınız parayla başka bir ev düşünün. Satın alan kimse evi geri vermek istemezse ikna etmekten başka yapabileceğiniz şey yok korkarım.olduğumuz yerde terör olayları arttı o yüzden evimi istiyorum yoksa istemezdim
nabız yokladım güzellikle ama diyoki istersen eşyanı al ev bende kalsın.bende dedimki o zaman sen başka ev bul madem eşya ihtiyacın yokKul hakkını bîlmem ama evet diğer kişi haklı
Tayinim çıkmasa da evi veririm demişsiniz
O da buna güvenip sizin eve çıkmış bu arada da başka ev imkanlarını kaybetmiş siz vermeseydiniz başka yer ayarlardı belki
Paranin hepsini vermediğini mağdur olduğunuzu anlatın bir nabız yoklayın ama karşı taraf da vermek istemeyebilir alternatif yer arayın
Karşı taraf evi sizden satın almış geri vermek zorunda değil. Tapusunu verdiniz mi?nabız yokladım güzellikle ama diyoki istersen eşyanı al ev bende kalsın.bende dedimki o zaman sen başka ev bul madem eşya ihtiyacın yok
tapu falan yok kiracıyız kontrat sözleşme falan da yokKarşı taraf evi sizden satın almış geri vermek zorunda değil. Tapusunu verdiniz mi?
sözleşme vs yapılmadı evimi esyalı olarak kiraya verdim. şimdi vazgeçtim o kişinin hakkına girmiş olmam değil miEvinizi satip kapora aldiysaniz eger, o kisi kul hakkina girmez. Sozlesme yapildiysa zaten geri dönüşu hic yapmaz.
Söz ağızdan bir kere çıkar. Bide tayinim çıkmasa da almam demişsiniz. Ben alanın yerinde olsam hayatta vermem.tayinim çıkar diye eşyalı evimi birine devrettim. eşya paramın bi kısmını ödedi fakat benim tayinim çıkmadı. evimi geri almak istiyorum fakat ona tayinim çıksada almam demiştim. tayinimin çıkacağından emindim. o da evi geri vermek istemiyo artık benim diyo. onun kalacak başka yerleri var ama benim yok mağdur durumdayım. onun 4 ay sonra tayini çıkacak ama benim daha ne zaman çıkacağı belli değil. sizce kul hakkına mı girerim alsam ?
not: bana verdiği parayı geri vericem.
tayinim çıkar diye eşyalı evimi birine devrettim. eşya paramın bi kısmını ödedi fakat benim tayinim çıkmadı. evimi geri almak istiyorum fakat ona tayinim çıksada almam demiştim. tayinimin çıkacağından emindim. o da evi geri vermek istemiyo artık benim diyo. onun kalacak başka yerleri var ama benim yok mağdur durumdayım. onun 4 ay sonra tayini çıkacak ama benim daha ne zaman çıkacağı belli değil. sizce kul hakkına mı girerim alsam ?
not: bana verdiği parayı geri vericem.
Siz de mi kiraciydiniz?tapu falan yok kiracıyız kontrat sözleşme falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?