Haksızlık mı yapıyorum yanlismi dusunuyorum

elossum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2023
239
98
28
32
Kızlar benim 1 yıldır tanıdığım bir kız arkadaşım var bu süre zarfında birbirimizde yemiş içmişligimiz çoktur cokta severdim kendisini birşey olsa gel desem gelir gel dese giderdim ama şu 2 aydır tüp bebek tedavisiyle uğraşıyorum ve bu konuyu o dahil birkaç kişi biliyor tedaviye başlıyana kadar hiç bir sıkıntımız yoktu asıl konu ben tedaviye başladım oda o ara sevgilisinden ayrıldı uzun süreli ilişkileri vardı psikolojisi bozuldu benimde tedavi kaynaklı sıkıntılarım vardı yaşayan bilir çok zor bir surec bende iyi değilim bu süreçte onun yanında olmaya çalıştım ama o beni hiç aramadı nasılsın demedi birseye ihtiyacin varmı demedi hiç birşeye ihtiyacım yok ama bir sadece nasılsın kelimesini haketmedimmi bende kizdim ve sessizce arkadasligimi bitirdim haksızmiyim sizce

Ya herkesin yaşam biçimi farklıdır .. psikolojisi bozuldu diyorsun gerçekten iyi hissetmiyor demek ki sende zor bi süreçten geçiyorsun sanırım alıp verme dengesi bozulmuş olabilir
O yüzden haklısınız veya haksızınız diyemem zaman verin kendinize ve ona

11 Haziran 2023 konunuzdan :

9 Mart 2023 konunuzda :

Üyeliği birden fazla kişi ortak mı kullanıyorsunuz ? Sizin çocuğunuz var mı, yok mu?

Evet iyi değil biliyorum ama bende iyi değilim düşün ki yumurta toplama günü ben yazdım ona nasılsın diye ama bana o şekilde gelmediği için çok kırıldım ve dediğim gibi o ve birkaç kişi biliyor tedavimi yanımda olmasını çok isterdim arkadaşlık bu degilmi

Şuan kardeş olsun diye tüp bebek tedavisindeyim
Hakkınızda hayırlısı olsun. Bu tip konuları daha mahrem görüp; sormak ve konuşmaktan hoşlanmıyor olabilir.

5 yaşında bir çocuğunuz olduğu için bu konuyla ilgili destek beklediğinizi veya bekleyebileceğinizi düşünmemişte olabilir.

İkinizde hassas bir dönemdesiniz anlaşılan..o yüzden biraz zamana bırakın.. güzel dostluklar kolay bitmemeli.. sonrası büyük pişmanlık olur..

zaten çocuğunuz varmış 2. için uğraşıyorsunuz ve arkadaşınız kötü bir dönemden geçiyor neyini sorsun ki tüp bebeğin ben anlamadım. siz bir mutluluğa vesile olsun diye tedaviye başlamışsınız o ise bir bitiş yaşamış kafası götürmüyor olabilir

Amin canım inşallah mahrem değil aslında onun için çünkü en başından herşeyi bilen soran sorgulayan ve birbirimize gerçekten herşeyi açıkçası söyleyen kisilerdik 5 yaşında cocugumun olması destek beklemiycek anlamına gelmiyor ki her tedavinin bı etkisi oluyor insanda bı arkadaşım nasılsin iyimisin demek zor olmamalı maddi bı beklentim yok olamazda ama manevi desteğe ihtiyacım vardi hala var bunu bekledim sadece ş

Bugün gördüm çok hoşuma gitti
Sayfalarca açıklama yerine geçer bence

Ben cocugum olmadan once 2.cocuk icin tup bebek yapanlari hic anlamazdim delimi bunlar varya iste 1 tane zorlari ne derdim.Bekar birinin de sizi anlamasini beklemeyin dunyalariniz cok farkli.Siz kendi sorununuzu cok onemli goruyorsunuzdur o da kendi derdine dusmustur

Doğrudur haklısın biliyorum iyide değil ama 2 aydan bahsediyorum ben tüm tedavi evrelerimi geçirdim hastanede yattım ama o durumda bile arkadaşım nasılsin birşeye ihtiyacın varmı demekten vazgeçmedim seviyorum çünkü ama bu 2 aydada bana hiç halimi hatrimi sorması beni çok üzdü

Evet haklısın oda hakli ama bende haklıyım bence bana gelsin sürekli arasin sorsun diye beklemiyorum ki 2 ayda hicmi aklına gelmem yani ki bunlardan önce hergun sürekli konuşan kisilerdik bu yuzden üzülmem bence

Yumurta toplandığı gün arkadaşınızın hiç bir işi gücü derdi olmayacak mı? Hazır kıta sizin gel demenizi mi bekleyecek? Dünya sizin etrafınızda mı dönsün? Çocuğunuz var, ilk kez annelik hamilelik süreci de değil. Sevgilisinden ayrılmış derdi üzüntüsü vardır, kendi halinde kalmak istiyordur ve mahremini anlatmak istemiyordur olamaz mı? Benim arkadaşım tüp bebek sürecinde olsa devamlı arayıp noldu ne yaptın diye darlamam. Müsait olunca sen beni ara derim rahat bırakırım. Arkadaşlığınızı bitirmeniz iyi olmuş, çünkü gerçek arkadaşlık bu değil. İnişler çıkışlar olur, bir süre görüşme gelme gitme bile olmaz, beni aramadın sormadın ben de bitiriyorum diyen biri gerçek arkadaş değildir. Tedavi sürecinde şu gün bu gün randevunu ertele, gel dertleşelim dese iptal edip gidecek miydiniz?

Evet haklısın oda hakli ama bende haklıyım bence bana gelsin sürekli arasin sorsun diye beklemiyorum ki 2 ayda hicmi aklına gelmem yani ki bunlardan önce hergun sürekli konuşan kisilerdik bu yuzden üzülmem bence
Yaşlariniz kaç.Siz 2.çocuk icin ugrasiyorken o evlenmeyi umdugu kisiden ayrilmis belkide bunalima girdi.Hic evlenemeyecegim ben cocugum olmayacak diye dusunuyor bile olabilir

Kendimi ifade edemedim sanırım yada yanlış ifade ettim bilmiyorum diyorum ki halini anliyorum iyi olmadığıni biliyorum Dünya benim etrafımdada dönsün istemiyorum sizin bı sıkıntıniz olsa ve gerçekten arkadaşım dediginiz kişi bir kere bile nasılsın demese ne hissedersiniz ne güzel yazmışsın müsait olunca sen beni ara derim demişsiniz bana öylede demedi ki

Yaşlariniz kaç.Siz 2.çocuk icin ugrasiyorken o evlenmeyi umdugu kisiden ayrilmis belkide bunalima girdi.Hic evlenemeyecegim ben cocugum olmayacak diye dusunuyor bile olabilir
Ben 32 yasindayim arkadaşım 37 yaşında canım

Ben 32 yasindayim arkadaşım 37 yaşında canım
Yaa kızın belki son umuduydu emin ol yıkılmıştır o.Ben de 38 yasinda evlendim bak kızı cok iyi anladim.O yaşta tekrar dogru duzgun birini bulmak onu tanimak kendini yeni baştan anlatmak çok zordur bir de uzun süreli iliskiydi diyorsun.Belki kizcagiz şuan ben hiç anne olamayacağım diye düşünüyor

Evet yıkıldı biliyorum uzun süreli iliskisiydi evlenme planları yapıyordu hayellerinide biliyorum diyorum ya ben anlıyorum hak veriyorum keşke daha çok yanında olabilseydim olmakta isterdim ama olamadım wp grubumuz var arkadaşlarla oda var o grupta hadi üzüntüden aklına gelmedim varsayiyorum ama orda konusuluyo başka konusulara cevaplar veriliyor ama ben birşey yazdığımda bana cevap verilmiyor gerçekten bak o durumdayken ben bişey zaten beklemiyordum ondan bı nasılsın deseydi ne dicektim ki iyiyim bekliyorum dicektim sadece belki ilaçlar etkisiyle ben duygusal düşünüyorumdur inşallah toparlariz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…