Haksızlık mı yapıyorum yanlismi dusunuyorum

Bitecekse zaten kendiliğinden biter. Demek ki benimle görüşmek istemiyor der bırakırım. Ama bir iki ay sonra arayıp buluşup o sürede neler olduğunu neler yaptığımızı da konuşabiliriz. Ben süreci sıkıntımı varsa fiziksel ağrımı vs anlatırım, o da biten ilişkisinin kendisine etkilerini anlatır. Hemen o gün o hafta konuşup raporlamak zorunda değiliz. İniş çıkışlar mutlaka olur. Lisede üniversitede değiliz ki her gün birbirimizi görecek ortamımız olsun? Belki evlilik düşündüğü aile kurma amaçlı bir ilişkisiydi. 37 yaşındaymış, belki O da anne olma hevesi taşıdı ama ayrıldı bitirdi ilişkisini. Bu nedenle sizin tüp bebek, anne olma sürecinize dahil olmak istememiş bile olabilir. Size yansıtıp, istemeyerek kıracak üzecek bir şey olmasın diye kendini geri çekmiş de olabilir. Yani arkadaşlıklarda bugün olmadıysa hiç olmasın denmemeli. Eş değiliz ebeveyn değiliz, birbirimizi her an göremeyebiliriz konuşamayabiliriz.

Belki de gerçekten arkadaş vasfı taşımıyor, umursamaz önem vermeyen biri. Ama yazdığınıza göre yediğiniz içtiğiniz ayrı gitmiyormuş. Sevgilisinden ayrıldığı bir dönem olmasa haklısınız ama bazen derdini üzüntünü kendi içinde yaşamak istersin. Hazmedip, yüzleşip, kapatıp, hayata kaldığın yerden devam edersin. Bence kendisine mesafeli olmak kaydıyla bir şans daha verin.
 
Çocuğum olup şu forumlarda takılana kadar tüp bebeğin bu kadar sancılı bir süreç olduğunu bilmiyordum. Bu da benim cahilliğim belki ama bilmezdım işte ki o süreçleri yaşamadığım için hala tam idrak edemiyorum bence. O da zaten hayatının güllük gülistanlık bir döneminde değilmiş.
 
Çok güzel yazmışsın basliktada dediğim gibi haklimiyim haksizmiyim yanlışmi dusunuyorum bilmiyorum şuan psikolojik olarak belki ilaçlardan bende iyi düşünemiyo olabilirim ama ben onu anlıyorum ne hissettiğini ne düşündüğünü biliyorum o gözlerinden çektiği aciyida biliyorum herşey ikimiz içinde üst üste geldi ama dediğim gibi ben onun yanında olmaya çok çalıştım çalıştık 3lu bı arkadaslik grubumuz vardı koptu bizden çağırdık gelmedi gelelim dedik kabul etmedi yazdık cevap vermedi ama bize bunları yaparken başka arkadaşlarıyla yemeklerede gidildi cafelerde boy boy fotolarda çekildi gezmelere gidildi iyi gelicekse yapsinda zaten inşallah yakın zamanda toparlariz arkadaşligimizi
 
Tüp bebek sürecini herkrs bilmeyebilir . Bana sor ben de bilmiyorum. Bide yanlış anlarsın diye de sormamış olabilir..Arkadaşlık ilişkilerinde bu kdar beklentiye girmemek lazim daha 1 yıldır tanişiyosunuz bide…Nasılsın demedi yok aramadı….oda zor bir süreçten geçiyormus zaten . Bu yüzden arkadaslik mi bitirilir
 
Bi arkadaşım sizin gibi ikinci çocuk için tedavi oluyordu, psikolojik anlamda zor bi dönemden geçtiğini düşünmedim o kadar, bir tane evladı vardı sonuçta.. Belki sizin arkadaşınızda öyle düşünüyordur..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…