• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık olmuyor mu ?

Bu enerjiyide nerden buluyorlar anlamam.Hastasın madem otur evinde yay ayaklarını misler gibi dinlen.Kalan ömrünü ne tüketirsin ki çene yaparak.Gelinmiş damatmış kendilerini paralıyorlar karışacam diye.Git evine gör kızını/oğlunu her neyse gerisini boşver yani kim ne yaparsa yapsın.Hem hastalar hem çene yapmaktanda vazgeçmiyorlar.Ben olsam hiç uğraşmam ya gelin onu mu yapmış bunu mu yapmış ne yaparsa yapsın ister aç otursun,isterse hergün dışarda yesin,isterse evini bok götürsün banane.Oğlum olursa o düşünsün,kızım olursa kızım düşünsün.Şuan farkettimde mis gibi kayınvalide olur benden ha boşa kocanı gel oğlum olursa alayım seni ben :KK53:

Hakikaten yaaa sözde hasta ama ağzi durmuyor o nasıl biseyse artık ben bile yoruluyorum onu dinlerken.Kendi yorulmuyor.
Boyle durumlardada oturup arkadaslarin dedigi dengeyi bilmem neyi dusunemiyorum valla her evime geldiginde ben stress yasicaksam,sinir olcaksam susarak denge olsa nolur ki ..

evlilikte bahsedilen 'fedakarlik'lardan biri de bu iste.. bekarliktaki gibi olamiyorsun.. tahammul etmen gerekiyor, bazen susman gerekiyor.. esini bu kadar zorlamaya gerek yok..

musaamma degil, müsamaha..
konuya gelince, evlilikte bahsedilen 'fedakarlik'lardan biri de bu iste.. bekarliktaki gibi olamiyorsun.. tahammul etmen gerekiyor, bazen susman gerekiyor.. esini bu kadar zorlamaya gerek yok..

Teşekkürler düzeltme için.
Ben sonuna kadar zorlamayı düşünüyorum çunku kadinin sesini daha uzun süre cekme düşüncesi beni dahada kızdırıyor.
Kalp hastasi ayilip bayiliyor diye geri duruyorum olabildigince ama ota püsürede ağlanmaz ki iyice kullanmaya başladı ve buna izin vermekte istemiyorum beni dusundurende bu aglama bilmem ne merasimi zaten en az hasarla bir sekilde halletmek zorundayim boyle bir fedakarligi yapmak istemiyorum kesinlikle

Hakikaten yaaa sözde hasta ama ağzi durmuyor o nasıl biseyse artık ben bile yoruluyorum onu dinlerken.Kendi yorulmuyor.
Boyle durumlardada oturup arkadaslarin dedigi dengeyi bilmem neyi dusunemiyorum valla her evime geldiginde ben stress yasicaksam,sinir olcaksam susarak denge olsa nolur ki ..
Eşin konuşmazsa sen konuş bence.Ama konuya sakince gir,tatlı dille başla yani söze.Anne bir şey konuşucam seninle ama lütfen ağlama,fenalaşma olayları olmasın sonuçta sende benim annemsin gerek yok böyle şeylere de.Sonra rahatsız olduğun şeyleri anlat.Sakın yanlış anlama beni aynı şeyleri kendi annemede söylüyorum ben. Benim böyle değişmeyen bir huyum var çok konuşulduğu zaman ben inanılmaz derecede rahatsız oluyorum.Lütfen sende biraz özen göster buna kalplerimiz kırılmasın ikimizinde de.Belki düzelir o zaman.

Evet kv baya gecimsizlik geçmişimiz mevcut ama simdi kadin aglayip bayilma seyi yapiyor oda umrumda olmazda en son kalp vardi hastaneye kaldirilmisti başima kalacak yada yine fenalascak diye dusunuyorum sadece .. bi sekildede halletmem gerekiyor . Evlilik dengesini filan dusunemeyecegim beynimi utuluyor nezamana kadar onu cekecegim bendekide psikoloji bendekide kafa yani ben huzursuzsam ve zorunluluktan agzimi acamiyorsam oyle denge olmasin zaten bilmiyorum

Bir şekilde halletmeniz gerekiyor evet, ancak bu şekilde sürekli bu konuyu düşünerek ve bu kadar üzerine giderek çözüm bulmanız zor görünüyor, öfkelisiniz ve bu öfkeniz yıkıcı olacak gibi görünüyor. Umarım öfkenizi bir miktar kontrol altına alıp öyle çözmeye çalışırsınız, bu haliyle çözüm değil çözümsüzlük olur çünkü ulaşacağınız yer. Allah yardımcınız olsun

Bu KK'ya, insanlara neler oluyor yahu. Geçen gün 16 yaşında ki genç bir kıza ağzına geleni sayan bir üye, bugünde kayınvalideye, anneye herşeyi geçtim bir "insan"a mahlukat diyen bir üye...
Kendi anne babasına gelince mangalda kül bırakmazlar ama "yabancı" birileri olduğunda hakaretin bini bir para.

Konu sahibi kusura bakma seninle ilgili değil ancak yazmadan geçemedim.

Eşin konuşmazsa sen konuş bence.Ama konuya sakince gir,tatlı dille başla yani söze.Anne bir şey konuşucam seninle ama lütfen ağlama,fenalaşma olayları olmasın sonuçta sende benim annemsin gerek yok böyle şeylere de.Sonra rahatsız olduğun şeyleri anlat.Sakın yanlış anlama beni aynı şeyleri kendi annemede söylüyorum ben. Benim böyle değişmeyen bir huyum var çok konuşulduğu zaman ben inanılmaz derecede rahatsız oluyorum.Lütfen sende biraz özen göster buna kalplerimiz kırılmasın ikimizinde de.Belki düzelir o zaman.

En sonki aglamasi esim abisini biyeri goturcekmis abisi istemis isi varmis ogunde pazar bizde cikacaktik . Neyse annesi bende .. bende dedim onun kendi arabasi nerde ?? Oraya otobus filanda gitmiyormuydu? dedim bu cumlelerden basladi aglama olayı durum okadar vahim yani gayet sakin ses tonumla normalce sordum haberim yoktu esimede sorma firsatim olmamisti arabasini filan sen düşun mokunu cikartmak bu oluyor demek

Kaynanaya mahluk diye lakaplar,, öok konuşuyo susturucam ben onu demeler. Dehşet içinde okudum yorumları ve konuyu.. Siz böyle oldugunuzdan kaynanalarınız bu şekilde diye düşünüyorum (istisnalar hariç). Ve Dua ediyorum umarım erkek çocuklarınız vardır ve kaynana olursunuz. Oha ben şok.. Bildiğin şok.

Bu KK'ya, insanlara neler oluyor yahu. Geçen gün 16 yaşında ki genç bir kıza ağzına geleni sayan bir üye, bugünde kayınvalideye, anneye herşeyi geçtim bir "insan"a mahlukat diyen bir üye...
Kendi anne babasına gelince mangalda kül bırakmazlar ama "yabancı" birileri olduğunda hakaretin bini bir para.

Konu sahibi kusura bakma seninle ilgili değil ancak yazmadan geçemedim.

Benimle ilgili degilse neden buraya yaziyorsun ? Kendine ayrı konu aç madem dertlendin bu olaylara..

. "Geçen gün 16 yaşında ki genç bir kıza ağzına geleni sayan bir üye, bugünde kayınvalideye"

Ben mi kvye agzima geleni saydım ? Hani hakaret nerede ben göremiyorum.

En sonki aglamasi esim abisini biyeri goturcekmis abisi istemis isi varmis ogunde pazar bizde cikacaktik . Neyse annesi bende .. bende dedim onun kendi arabasi nerde ?? Oraya otobus filanda gitmiyormuydu? dedim bu cumlelerden basladi aglama olayı durum okadar vahim yani gayet sakin ses tonumla normalce sordum haberim yoktu esimede sorma firsatim olmamisti arabasini filan sen düşun mokunu cikartmak bu oluyor demek
Ohhoo eşine söyle onu bir psikoloğa falan götürsün o zaman normal değil durumu.Ortada kavga yok,bir şey yok,kalp kırma yok.Böyle bir sorudan insan ağlar mı.Kayınpederin yok mu o ne diyor bu durumlara?

Kaynanaya mahluk diye lakaplar,, öok konuşuyo susturucam ben onu demeler. Dehşet içinde okudum yorumları ve konuyu.. Siz böyle oldugunuzdan kaynanalarınız bu şekilde diye düşünüyorum (istisnalar hariç). Ve Dua ediyorum umarım erkek çocuklarınız vardır ve kaynana olursunuz. Oha ben şok.. Bildiğin şok.

Ben mahluk diye bir kelime kullanmadim. Baska uyenin yazdiğı kelimeyi benim üstüme yapıştırmayın.Kim ne yazdi düzgün okuyun illa okuyacaksanız.
Benim cocugum yok olsaydida tutup evine gidip başlarında çene patlatmazdım.

Ohhoo eşine söyle onu bir psikoloğa falan götürsün o zaman normal değil durumu.Ortada kavga yok,bir şey yok,kalp kırma yok.Böyle bir sorudan insan ağlar mı.Kayınpederin yok mu o ne diyor bu durumlara?
Yok o köyde duruyor genelde arada bikaç ay geliyor. Onunlada konuşulcak gibi degil :)

Benimle ilgili degilse neden buraya yaziyorsun ? Kendine ayrı konu aç madem dertlendin bu olaylara..

. "Geçen gün 16 yaşında ki genç bir kıza ağzına geleni sayan bir üye, bugünde kayınvalideye"

Ben mi kvye agzima geleni saydım ? Hani hakaret nerede ben göremiyorum.
Size söylemedim diyorum bilmem farkındamısınız? Konuya yorum yapan ayrı bir üye de gördüm, ikili tartışmaya girmemesi için alıntılamadım. Konu içinde konu sahibi dışında kimseyle ilgili bir şey konuşmuyormuşsunuz gibi garip tepkiler içerisine girmeyin. Derdim olursa elbette açarım, 6 senede neyin nasıl olduğunu bilebiliyorumdur tahmin edersinizdir ki. Size iyi geceler.

Size söylemedim diyorum bilmem farkındamısınız? Konuya yorum yapan ayrı bir üye de gördüm, ikili tartışmaya girmemesi için alıntılamadım. Konu içinde konu sahibi dışında kimseyle ilgili bir şey konuşmuyormuşsunuz gibi garip tepkiler içerisine girmeyin. Derdim olursa elbette açarım, 6 senede neyin nasıl olduğunu bilebiliyorumdur tahmin edersinizdir ki. Size iyi geceler.

Tartışma yaşamak istemiyorsanız hiç laf çarpmazsınız.Insanlar saf değil sirf alinti yok diye kendisine söylendiğini anlamıyor değil.
Ben kendi konumda başka muhabbetler istemiyorum.Başka yerde devam edebilirsiniz.Bu beni ilgilendirmiyor.
Iyi geceler

Back
X