• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızlık

Kaderinbenimlderdine

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2017
482
74
13
34
Merhaba arkadaşlar , benim üvey annem var onunla yaşadığım olayı anlatmak istiyorum içimi dökmek ,üvey annemin o kadın yani , bana ve anneme bela lanet okuduğunu duydum babama dedi bunu ben de duydum bana deli akılsız dedi ben de yılan şeytan dedim babam bana kızdı bağırdı ne yapayım ben alıp başımı gitmek istiyorum cok çaresizim hiç huzurum yok burda dualarınıza cok ihtiyacım var ; ((

Merhaba arkadaşlar , benim üvey annem var onunla yaşadığım olayı anlatmak istiyorum içimi dökmek ,üvey annemin o kadın yani , bana ve anneme bela lanet okuduğunu duydum babama dedi bunu ben de duydum bana deli akılsız dedi ben de yılan şeytan dedim babam bana kızdı bağırdı ne yapayım ben alıp başımı gitmek istiyorum cok çaresizim hiç huzurum yok burda dualarınıza cok ihtiyacım var ; ((

duydum derken, kulak misafiri oldun galiba, senin evde olduğunu biliyor muydu, keşke kavgaya müdahil olmasaydın

Senin kendi icinde ve kafanda çozmen gerekenler var gibi baskasinin laflarini dusunme bence oncelikle kendinin saglikli bir ruh hali ve dusunce yapisi na sahip olman icin destek almani tavsiye ederim

Back
X