merhabalar dün akşam eşimle tartıştık dün oğlumda bende hastaydık alışverişe çıktığımız sırada görümcem aradı size geliyoruz diye eşim hastayım diye gündüzden temizliğe yardım etmiş onlar gelene kadarda yadımlarını esirgemedi geçenlerde oraya gitmiştik oğlum ve kuzenleri salondaydı kabak çekirdeği veryimde yesin dedim ne hikmettirki oğlum tüm çiğniyor zaten oraya verme kirlenir dediler ok dedim çocuguma kayınvalidemin baktığı zamanlarda iki tanede onun oğlu var sürekli bizdeler ve yatak odamdan ekmek kırıntıları toplar heryer berbat olurdu ama birgünde bişey demeedim onlara eşime söyledim ben onlara ses çıkarmıyorum neden onlar benim çocuguma böyle yapıyolar dedim eşimde sinirlendi söyle kendin dedi onlar kendi cocuğuna yapıyor falan dedi beni deli etti orda sadece haklısın yetecekti bana görümcemin maddi manevi çok desteğini gördüm inkar edemem asla bu kadarda rahatlık yoruyor beni dün gittiler heryer berbat olmuş yerler kuruyemiş oyuncaklar darma duman eşime bak dedim hale oda tamam bırak ben temizlerim dedi akşam yattım sabahta sesizce işe geldim ramış onlara kızıyosun benden çıkarıyosun abimle yaşadığı bir sıkıntı vardı sen hiç onlara bişey demiyosun başkaları yüzünden yine sinir olup kapattık çok sinirleniyim hala