- 6 Nisan 2013
- 675
- 325
- 133
- Konu Sahibi kastamonu777
-
eşimde öyle dediArkadaşım yanlış anlama da yılbaşına daha yıl var.
O zamana kadar gün ola harman ola.
ya zaten gideriz dedi eşim mesele o değil de babasının gıcıklığııııBen gidiyorum sende cipsinle gir yeni yila
De ..
Ve cik git
Bu arada resmen 3 ay var ya
Öyledir.eşimde öyle dedi
ya ben aklıma bişi geldi mi illa halletmek netleştirmek istiyorum ondan şeyettim :)
işte o bizi boynumuza semer takıp istediği yere çekmek istiyoboyun eğme bence bu ne ya çocuk musunuz siz ?
Üç ay mı takmak mı?ya zaten gideriz dedi eşim mesele o değil de babasının gıcıklığııııhe valla 3 ay ben bunu takarım kafaya
sanırım sizinki en güzeliÖyledir.
Ben haftasonunu bile planlamadığımdan garip geldi.
çalışıyorum zaten :)Üç ay mı takmak mı?
Çalışmayı düşünmez misiniz?
Daha yoğun çalışmayı düşünmez misiniz?çalışıyorum zaten :)
takmak dediğim ne biliyo musunuz? ben şimdi babasının karşısına geçip sen nasıl böyle böyle dersin diyemicem ya onu takıcam ya böyle içim içimi yicek
bu sefer zaten direk emrivakiye gidiyoruz dicemBu seferki daveti de söylersin bahane uydurursa iyi madem ben gidiyorum hayatım sen bilirsin deyip gidersin.
Evlenmiş koca adam olmuş hala böyle basit mevzulara kendi değil de babası karar veriyorsa bırak ne yapıyosa yapsın.
dimiGıcık olan babası değil eşiniz.
"Laf yapar" gerekçesi çok komik değil mi?
Bizim de hayatımızda laf yapanlar oluyor ama takmıyoruz. Çünkü daha birey olamamış, kendi fikirleri, planları olmayan, başkalarının yönlendirmelerine göre hareket eden biri böyle hareket eder.
Eşinize söyleyin, kim ne lafı yaparsa yapsın hayatım, nasılsa 2 günde unutulur deyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?