• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haksızmıyım allah icin!

atalente35

Tam bir hanımefendi..
Kayıtlı Üye
1 Eylül 2018
1.048
1.916
63
Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.

Annenizle babanıza gizlesin durumunu madem rahatsız oldunuz.Şarkıyı beğendi attı belki ben sinirden delirecek bir şey görmedim açıkcası:KK64:

Aile grubuna mı attı? Anneniz babanız ne alaka?

Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.

hahaha alemsınız gercekten. klıp o ya abartıyorsunuz dıye dusunuyorum.

Klibi indirmesi lazım atması için. Link olarak attıysa şarkıyı beğenmiştir ama

Kızma hemen o şarkının klibi öyle bu arada en sevdiğim şarkı ;)
Bum bum bum tam tam tam konu sahibi beni bumlicak !! ben ne dertteyim bu neyin peşinde diye :))

Bu şarkıyı biliyorum
Yazın benim kocam da evde açardı ses sistemimiz de var
Şarkıyı beğendiğini söyler
Ben cok takılmadım artık bu şekilde olmayan klip yok

Back
X