- 3 Şubat 2018
- 26.039
- 112.047
- 598
- Konu Sahibi atalente35
Video ucuz da. Ama delirecek bir durum mu? Hayir. Esinize "Annem babamda görüyor, seni yalnis tanıyabilirler böyle" diyin olsun bitsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sanırım haklısınız yapım gereği çok dikkatli detaycı ve kıskancım hepsi bir olunca malum..gene ben suçlu oldum kendisi üste cıktıKonu sahibi ben bu şarkıyı geçen bir mekanda duymuştum,hep kulagimdaydi ama nasıl tarif Edip bulacağımi bilemedim.
Şimdi görünce cidden çok mutlu oldum:)
Konuya gelince
Bence koca hakli. Yani abartacak birşey yok ki. Size bir saygısızlık da yok.
Bence bağırana çağırana,kalp kırana kadar ailenize mahcup olduğunuzu ve hoşuna gitmediğini soyleyin.
Sonuçta o storiyi atmazsa ölecek değil ya.
Klibe kızmak sacma ama eğer rencide oluyorsaniz o da dikkatli davranmali.
Bunu da konuşa konuşa çözmeyi deneyin, kırıp incitmeden,dırdır yapmadan...
Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.
Sozleri cok sacma.ingilizcesi yok anlamaz zaten ama klip zaten onu kastediyor.belli yanibu gecen yazin en populer sarkilarindan di esinizin tredlerde bayagi arkadan geliyor
Ayrica anlamida:
Bu zihni harekete geçiren sarılmış bir flüt
Kimin hediyesi
Yeni giden
Çılgın kal ve bizimle oyna
Ben de ona bunu söyledim
(Ben de ona bunu söyledim)
Onunla git bum bum, tam tam
Birlikte bum bum, tam tam tam
Git, harekete geç bum bum, tam tam
Hadi, aşağı in bum bum, tam tam tam
Git, harekete geç bum bum, tam tam
Hadi, aşağı in bum bum
Onunla git bum bum
Birlikte bum tam tam
(bum tam derken ne kastetigini anladiniz umarim )
Sanırım haklısınız yapım gereği çok dikkatli detaycı ve kıskancım hepsi bir olunca malum..gene ben suçlu oldum kendisi üste cıktı
Allahim gece gece delircem sinirden basim ağrıyor.haksizmiyim allah icin.essimin ufak bi isi vardi disari cikti arabaya televizyon taktirdi yeni ne alaka diceksiniz hepsi bundan kaynakli delirmem.bi video atmis whatsappa assagida attigim linke bi bakarmisniz tobe tope kadinlar alelen orasini burasini salliyo.sonucta cevrem var ayip ailem babam hepsini gectim bana yapilan bi saygisizlik.cok kizdim konusmuyorum ama kaldırmıyor. Abartiyosun diyor.abartiyomusum.sizce haksizmiyim.

Link tıklanmıyor.