haksizmiyim?(gorumcem)

Esimle konuscagim.birdaha isterse beni one surme.kendin hayir de.kardesine hayir diyemiyor.stresini ben cekiyorum

Ay dusundukce sinirlerim bozuluyor.ayni sahneleri bende dusundum:) en cokta rahatca dusuncesizce istemesi.acaba bahane uydurdugumu anlamismidir.insallah anlamistirda istemez bidaha

anlarsa anlasın canım. o da kendi çalışıp kazandığında kendisine daha iyisini alsın.
tekrar isterse bahane söylemeyin arkadaşlarında dediği gibi veremem benim için çok önemli,her daim kullanıyorum deyin geçin.

benim de başıma çok gelmiştir. kırmamak için veripte, isteye isteye; bana ulaştığında da kullanılacak halden çıkmış olan çok eşyam oldu.

Tesekkur ederim.tamda yazmak istediklerim bu

Ben sizi anlıyorum. Bilgisayarım olsun cep telefonum olsun ben eve gelen misafirlerin çocukları kullanırken bile içim giderdi ilk aldığımda. Daha jelatinini çıkarmaya kıyamadığım diz üstü bilgisayarımda oyun oynarken dan dun kullanmaları. Kaldı ki 2 ay şehir dışına vereceğim. Her insan farklıdır. Kimisi kitabını vermek istemez. Köşesini kıvırsa delirir. ya da oof altını çizerek not alsa. Kimi giysilerini asla paylaşmaz sünerse, ter kokarsa. Yani her insanın vardır veremeyeceği bir şeyler.

bence bu tarz özel eşyalarını kimseye vermekden pek hoşlanamadığını güzelce sinirlenmeden bence söylemelisin.
hem bu sorunu köten çözer, hem sen de boşyere takıp sinirlenmezsin hemde bundan sonra olası bu tarz işeyleri isteme açısından sınırını çizmiş olursun.

Açıkçası ben de sevmem elektronik aletleri vermeyi çünkü herkes aynı incelikte kullanmıyor.
Bu nedenle vermek istemiyorsan ben olsaydım açıkça kırmadan güzellikle söyler, önünü keserdim.

Ayrıca 1-2 saatlik veya 1 günlük değil, iki ay istiyor. Ben makinasız duramam derdim herhalde.
Bir de Allah korusun çalınsa kaybetse ne olacak?

ben vermem vallahi

bi de yurt ortamı ordaki kıslar beni de şöyle çek böyle çek diye dudak büzmeye başlarlar
sonraa elden ele...
Ben verirdim herhalde dikkatli kullanmak sartiyla maglum cok kiymetli ya :12
kendi kardesi istesede veremem dermiydi acaba konu sahibi merak ettim..
Bigun degilki bu.iki ay...
Ve maddi manevi degeri yuksek bisey.herkesin kullanabilecegi birseyde degil ustelik.ne demek verin gitsin.yurtta velevki calinsa kirilsa yenisini alabilecekmi hayir.kaybimla kalacagim.
o zaman onada boyle soyle yalan soylemek yerine
Bi kerede yorumlara muhalefet olmayin... Nerden biliyorsunuzki benim maddi durumumu ? durumum super diye mi boyle bi yorum yapmis oluyorum ????
telefon baska birsey zaten... insan bi fotograf makinesine 2000 lira verebiliyorsa gayette iyi oldugu belli maddi durumun
siz fikrinizi belirtmissiniz bende fikrimi beli.rttim sizinle ayni dusuncede olmak zorunda degilim..

Aslinda dogruyu soylemeye calistim.ama yapamadim.yalan soyledim o anda.evet oda sonra dedi.hey allahim.bidaha istemez insallah.boyle dusuncesizlik olurmu yahu! Rahatliga bak

Senin yerinde olsam ben de vermem 300 liralık bişi olsa gözün görmez de 2 bin liralık makinamı asla vermem

Dilerim bir daha istemez

Sokaktaki simitçinin iphone sahibi olduğu güzel ülkemde, 2000 liralık mal sahibi olmak maddi durumun iyi olduğunu göstergesi değildir. Sizin maddi durmunuz üzerine kafa yormamıştım ama şahsi fikrim 2000 liralık mala verin gitsin demek için esas maddi durumun iyi olması lazım. Ayrıca maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünmüş olsam bile bu kötü bir şey değil ki. Maddi durumunuzun iyi olması negatif bir şey mi ben anlamadım. Hiç bir zaman foruma gireyim de herkese muhalefet olayım gibi bir derdim olmadı. Sadece fikir belirtiyorum. Aksine arkadaşa katılıyorum yorumlarımın sayısı da az değildir. Sizin nickinizi aklımda tutsam iyi olur sanırım ki bir daha sizden alıntı yapmayayım. Çünkü bu kadar basit bir konuda böyle çıkışlar beni kırıyor. Hem de hiç bir saygısızlığımın ya da ğneleyici bir sözümün olmadığı mesajlarda.

Keşke yalan söylemeseydiniz . Arkadaşına veriyorsunda bize vermiyorsun diyecekler bu seferde.

Benim fikrim bu.. Benim fikrimin ustunden bana hitaben yorum yapmayin iyi olur..genel olarak soyledim olmayin diye size hitaben degil,
Bence 2000 lira gayette gostergesi bi kisinin aylik maasi 2000 lira,ben bi makineye 2000 lira vermem sahsen.. maddi durumumun iyi olmasi yada kotu olmasi konu degil orda sanki hee sende para cok atip tutarsin gibi bir mana cikiyo bana gore neyse.. vermesin kardesim madem oyle..arasi bozulmasin istiyor bende versin diye dusundum taslanmama az kaldi :44:

Gerçekten art niyetli bir şey söylememiştim. Ben misal starbuckstan kahve içiyorum. Bazen saçmasapan bir kahveye verdiğim 7 lirayı unutuyorum. Bir gün bir arkadaşım çıkıp oof ya şu adam hep kahveleri bana ısmarlatıyor dese, ben de düşünemesem aman altı üstü kahve ısmarlıyorsun desem. Biri de beni uyarsa. "Sende para çok atıp tutuyosun demek istedi bana" diye düşünmem. Onun yerine o kahvenin zırt pırt ısmarlanacak bir şey olmadığını bana hatırlattı diye düşünürüm. Yani bilmiyorum benim yorumlarımdan bir art niyet çıkardıysanız üzülürüm. Çünkü feminist damarıma dokunan bir iki spesifik konu dışında iğneleyici yazmamaya dikkat ediyorum.

Bu arada başka bir konuda da konu sahibine muhalefet(!) oldum. Hatta fotoğraf makinesine gönderme bile yaptım. Herkesin hayatta önem verdiği şeyler başka diye. Yani olay sadece fikir belirtmek.

..........................................

Konu içeriği boşaltmak yasak arkadaşım. Konunda ne oldu da boşalttın ki? Hayır 2012 üyesisin. Boşaltılan konuların geri doldurulduğunu bilmen lazım. Niye böyle bir şey yaptın ki? Uzamasın istiyorsan, konunun kapatılmasını istiyebilirsin.

Son düzenleme:
Canım bence bu birazda eşinden aldığı rahatlıktan laptop mesela almış vermemiş e abisi de kardeşini belli ki kıramıyo olan sana oluyo aslında foto çekmenin hobin olduğunu söylemişsin oda senin görümcen mutlaka bilir bunu ama belli ki umursamamış sonra falan dediğine göre de yine isteyecek bence de açık açık söyle yoksa daha çok gıcık olacağın şeyler olur

vermek istemediğim bişeyi direk söylerim vermem helede 2bin tllik makine mı 2 ay vericem 2 gün değil 2 ay mümkün değil birine bir şeyimi 2 ay veriyorsam benim ihtiyacım yok demektir zaten

Icerik silmekten banlanmissin ama vermemekte haklisin. Cokta paylasimci bir insanim ama ben de vermezdim ama yalan da soylemezdim.

Bence dogruyu soYleyin.canim makinam cok pahali Bisey olursa yine alamam.sadece ben cekim yapiyorum kimseye vermiyorum beni yanlis anlamani istemem, veremem

açıklamasını yap düşünceni söyle düşüncende de ters bişey yok zaten

üslubunu yumuşat ve syle bunda yalan söylicek bir durum yok....

Son düzenleme:
Valla mezun olup işe girer girmez kendime profesyonel bir makine almıştım 2küsür bir şeydi benimki de . 12 taksitle yaya yaya ödedim. Taksidi bitene kadar da kendime telefon almadım. Kapaklı eski model bir samsung kullandım :)

o makineyi ben de annemin kardeşimin eline çekim için bile vermiyorum. Kaldı ki 2 ay boyunca yurtta kalan bi kıza vericem. Neden? Kızcağız arkadaşlarıyla fotoğraf çekicek havasını atıp facebooka prof çekim fotoğraflarını eklicek. Oldu paşam. Başka?

Eşinin biraz malını kıymetlemesi lazım. Bu tip eşyaları veremeyeceğini söylemeli. Kaldı ki bu senin hobin. Nereye gitsen yanında taşırsın. Ne kadar büyük de olsa taşıyorsun her an çekim yapmak isteyebilirsin. Eşinle bir haftasonu pikniğe gidersin ooo bir sürü malzeme çıkar. Ama makinemiz küçük hanımda facebooka profil fotosu çekicek. Yok ya.. Hiç kusura bakmasın. Görümce değil de annem babam olsa 2 ay boyunca makinemi alamaz.. Makineni her daim yanında taşıdığın devamlı çekim yaptığın için veremeyeceğini söyle olsun bitsin..

Bence şansını denemiş laptop gibi onunda üstüne yatabilirmiyim diye ama olmamış üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…