- 25 Eylül 2011
- 7.574
- 11.490
- 498
- Konu Sahibi ManzaramDeniz
-
Esimle konuscagim.birdaha isterse beni one surme.kendin hayir de.kardesine hayir diyemiyor.stresini ben cekiyorumBaşta öyle anladım ama sonra farkedip düzelttim.:))
Kardeşine kızar, size diş biler , böyledir bu işler.
Verdiğiniz makine az buz birşey değil ki, üstelik iki aylığına istiyor.
Ben olsam asla ve asla vermem.
Kızarsa kızsın , eşinizde sizi öne sürmesin.
Yurtta kaybolsa yerine kyacaklar mı yenisini.
Fotoğrafçılıkkursuna gitmeyi düşünüyorum falan deyin olmazsa.
Ay dusundukce sinirlerim bozuluyor.ayni sahneleri bende dusundum:) en cokta rahatca dusuncesizce istemesi.acaba bahane uydurdugumu anlamismidir.insallah anlamistirda istemez bidaha
Tesekkur ederim.tamda yazmak istediklerim bu
Gorumcem sehir disinda okuyor.esimin bize aldigi tam profosyonel baya tuzlu aldigi bi makina var.ve benim en buyukhobim cekim yapmak.
Gorumcemde abisine (esime) makinayi iki ayligina alabilirmiyim demis.benim gozum gibi baktgim makinayi iki ayligina sehir disina goturecekmis ve yurtta kaliyor.makinaya bisey olsa biseyde diyemicem!
Bu dusuncesizlik degilmi.esim bana sordu.bende tepkimi gosterdim.esimin laptobuda onda.yani artik onun.ona giden bisey geride gelmez yani.kesin degil.ama ihtimalde var.esime unv ogrencisi elinde iyi teli var
Ne yapacak profsyonel makinayi.ve makina benim sonucta.bu ne rahatlik.istedgi makina ikibinliralik makina!!
Esimde bana hak verdi.neyse ben gorumceme yalan soyledim
Bi arkadasin cekimi var soz verdim ceke gidicem diye.oda sonra o zaman dedi.
Olayin ardindan gunler gecti ofkem hala dinmedi.birdaha isterse tepkimi koyarim ama kotu olacagim onun bu dusuncesizligi yuzunden.aramizda cok iyiydi.bu mesele yuzunden sinir koydum!
Ben verirdim herhalde dikkatli kullanmak sartiyla maglum cok kiymetli ya :12ben vermem vallahi
bi de yurt ortamı ordaki kıslar beni de şöyle çek böyle çek diye dudak büzmeye başlarlar
sonraa elden ele...
o zaman onada boyle soyle yalan soylemek yerineBigun degilki bu.iki ay...
Ve maddi manevi degeri yuksek bisey.herkesin kullanabilecegi birseyde degil ustelik.ne demek verin gitsin.yurtta velevki calinsa kirilsa yenisini alabilecekmi hayir.kaybimla kalacagim.
Bi kerede yorumlara muhalefet olmayin... Nerden biliyorsunuzki benim maddi durumumu ? durumum super diye mi boyle bi yorum yapmis oluyorum ????Her insanın paylaşmayacağı eşyalar vardır. Bazıları için bu elektronik eşyalardır. Telefon olsun, fotoğraf makinesi olsun biz ne zorluklarla kılı kırk yararak aldığımızdan kıymet biliyoruz. Onu almak için harcanan para nasıl kazanılır biliyoruz. Bazen henüz okuyan küçük kardeşlerin bu konuda sorumluluk bilinci oluşmuş olmuyor. 2000 liralık aleti verin gitsin ne olacak ki diyecek kadar da maddi durumu iyi olmayabiliyor insanların. Hani başına bir şey gelse çerez parası gibi yenisini alırım ne olacak ki olmayabiliyor.
Aslinda dogruyu soylemeye calistim.ama yapamadim.yalan soyledim o anda.evet oda sonra dedi.hey allahim.bidaha istemez insallah.boyle dusuncesizlik olurmu yahu! Rahatliga bak
Ben verirdim herhalde dikkatli kullanmak sartiyla maglum cok kiymetli ya :12
kendi kardesi istesede veremem dermiydi acaba konu sahibi merak ettim..
o zaman onada boyle soyle yalan soylemek yerine
Bi kerede yorumlara muhalefet olmayin... Nerden biliyorsunuzki benim maddi durumumu ? durumum super diye mi boyle bi yorum yapmis oluyorum ????
telefon baska birsey zaten... insan bi fotograf makinesine 2000 lira verebiliyorsa gayette iyi oldugu belli maddi durumun
siz fikrinizi belirtmissiniz bende fikrimi beli.rttim sizinle ayni dusuncede olmak zorunda degilim..
Sokaktaki simitçinin iphone sahibi olduğu güzel ülkemde, 2000 liralık mal sahibi olmak maddi durumun iyi olduğunu göstergesi değildir. Sizin maddi durmunuz üzerine kafa yormamıştım ama şahsi fikrim 2000 liralık mala verin gitsin demek için esas maddi durumun iyi olması lazım. Ayrıca maddi durumunuzun iyi olduğunu düşünmüş olsam bile bu kötü bir şey değil ki. Maddi durumunuzun iyi olması negatif bir şey mi ben anlamadım. Hiç bir zaman foruma gireyim de herkese muhalefet olayım gibi bir derdim olmadı. Sadece fikir belirtiyorum. Aksine arkadaşa katılıyorum yorumlarımın sayısı da az değildir. Sizin nickinizi aklımda tutsam iyi olur sanırım ki bir daha sizden alıntı yapmayayım. Çünkü bu kadar basit bir konuda böyle çıkışlar beni kırıyor. Hem de hiç bir saygısızlığımın ya da ğneleyici bir sözümün olmadığı mesajlarda.
Benim fikrim bu.. Benim fikrimin ustunden bana hitaben yorum yapmayin iyi olur..genel olarak soyledim olmayin diye size hitaben degil,
Bence 2000 lira gayette gostergesi bi kisinin aylik maasi 2000 lira,ben bi makineye 2000 lira vermem sahsen.. maddi durumumun iyi olmasi yada kotu olmasi konu degil orda sanki hee sende para cok atip tutarsin gibi bir mana cikiyo bana gore neyse.. vermesin kardesim madem oyle..arasi bozulmasin istiyor bende versin diye dusundum taslanmama az kaldi :44:
..........................................
Gorumcem sehir disinda okuyor.esimin bize aldigi tam profosyonel baya tuzlu aldigi bi makina var.ve benim en buyukhobim cekim yapmak.
Gorumcemde abisine (esime) makinayi iki ayligina alabilirmiyim demis.benim gozum gibi baktgim makinayi iki ayligina sehir disina goturecekmis ve yurtta kaliyor.makinaya bisey olsa biseyde diyemicem!
Bu dusuncesizlik degilmi.esim bana sordu.bende tepkimi gosterdim.esimin laptobuda onda.yani artik onun.ona giden bisey geride gelmez yani.kesin degil.ama ihtimalde var.esime unv ogrencisi elinde iyi teli var
Ne yapacak profsyonel makinayi.ve makina benim sonucta.bu ne rahatlik.istedgi makina ikibinliralik makina!!
Esimde bana hak verdi.neyse ben gorumceme yalan soyledim
Bi arkadasin cekimi var soz verdim ceke gidicem diye.oda sonra o zaman dedi.
Olayin ardindan gunler gecti ofkem hala dinmedi.birdaha isterse tepkimi koyarim ama kotu olacagim onun bu dusuncesizligi yuzunden.aramizda cok iyiydi.bu mesele yuzunden sinir koydum!
Icerik silmekten banlanmissin ama vermemekte haklisin. Cokta paylasimci bir insanim ama ben de vermezdim ama yalan da soylemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?