HAKSIZMIYIM?

mrs obsession

Belki yarın daha güzel olur
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
105
114
53
Arkadaşlar merhaba nedense buraya yazma ihtiyacı hissettim biden bire yardımcı olursanız sevinirim arkadaş grubundan bir arkadaşıma kaale almadığı için çok sinirlendim buluşacaktık ama o gitmiş başka bir arkadaşı ile o saate buluşması çok sinirlendirdi

Son düzenleme:
sizden daha yakın arkadaşı vardır,büyük ihtimalle eşi belli bi saate kadar çıkmasına izin vermiştir o da onunla geçirmiş vaktini. sizi de kırmak istememiş evine çağırmış işte. yani aklıma bu geldi.

kırılmakta haklısınız. ama arkadaşlık bitirmeye değer mi bilmiyorum aranızdaki samimiyete bağlı. kırıldığınızı belli edin yine de.

Evet bizden başka bur arkadaş grubu daha var ama biz ona bu kadar ilgi gosterirken onun boyle yapması kırıyor ister istemez

Ya da ben biraz açiklamasinj samimi bulmadım aniden geldi falan dedi ama sabahtan beri bahaneler öne sürdü bi anda gelse yazardı ya da o an aciklama yapardı diye düşunüyorum. Sanki uygun bir dille anlatsa anlamiycaz . Son dakika emrivaki yapmasi üzdu

Kusura bakma ama resmen sizi hiç takmamis canim.işine gelince demek ki cafede başkalarıyla bulusabiliyor.
Sonuna kadar haklısın

Aynen aramiycam o plan program yapsa dahi son dakikada katilaniyacağimj söyliycem ayni zamanda bir iki defa daha böyle yapmisti tam buluşucaz yok buraya gittim yok gelenjycem ama işin ilginc tarafi hep o buluşalim diye yaziyor kendisi katilmiyor sanırim samimi değil

Aniden gelmiştir ya o :sopa:
Yoksa deli mi bu
Ay küçük bebişi de varmış
Az müsamaha gösterin yaws
Ne öyle hemen arkadaşlık sorgulamak falan :110:

Nedense aniden gedığine inanmiyorum yada abiden gelse yazmazmi bir insan kizlar aramasak haber vermiycek resmen kapida kalicaktik bebegi sorun degil yeterki gezmek istesin gider istedigi yere

Nedense aniden gedığine inanmiyorum yada abiden gelse yazmazmi bir insan kizlar aramasak haber vermiycek resmen kapida kalicaktik bebegi sorun degil yeterki gezmek istesin gider istedigi yere

Sıkıntı az zamana çok şey sığdırmaya çalışmaktan kaynaklanıyor.Birde bekarlıktaki gibi olmuyorki hiçbişey.E bebek zaten başlı başına sorumluluğun dibi.Her yere gidilmiyor işte çocukla.Bıraksan durdu durmadı aklı kalıyor insanın.:anne:
Zaman kısıtlıdır.Yoksa kim istemez arkadaşlarıyla oturup iki lafın belini kırmayı.:eğlence:
Bende ailemden ve arkadaşlarımdan uzakta yaşıyorum.İnan feleğim şaşıyor gidince
Siz şey yapmayın ya yinede
Sizi seviyordur :oops:

Back
X