- 26 Haziran 2012
- 178
- 172
- 303
- Konu Sahibi manikserce
-
para harcama konusunda hak verdim size ama belki askerlik öncesi eğlenmek istemiştir.
sizi de düşünmüş yani, hakkını yemeyin.
Hediye benim icinde onemli degil ama dogum gunum kesinlille ozel hissettirilmeliydi keskeAma askere gidecek diyorsun, bundan sonra bu tarz bon için aradan aylar yıllar geçmesi gerekecek. İstemiştir gitmek. Sen de doğum gününğ istediğin gibi kutlasaydın keşke, o zaman sorun etmezdin. Doğu. Günlerinde hediye çok önemli değil ama özel bişey yapmak önemli.
Hediye benim icinde onemli degil. Ama birsey yapma derken benim icin dogum gunleri onemsiz demedim ona sadece para harcamamiz gerektigini bunuda onumuzdeki dogum gunleride telafi edebilecegimkzi soylemistim oduncuguma heralde arkadasinin dogum gunune goturerek telafi edecegizAma askere gidecek diyorsun, bundan sonra bu tarz bi organizasyon için aradan aylar yıllar geçmesi gerekecek. İstemiştir gitmek. Sen de doğum gününğ istediğin gibi kutlasaydın keşke, o zaman sorun etmezdin. Doğu. Günlerinde hediye çok önemli değil ama özel bişey yapmak önemli.
Daha ne kadar anlayisli olabilirim ki? Zaten birsey yapma durumu olmadigini bildigim icin kendine stres yapmasin diye birsey yapma demisim kusura bakma ben bunu dedikten bir hafta sonra arkadasinin dogun gunune beni davet eden bir adama ne diyebilirim ki. Evet askere gidecek elbette eglenmek bizimde hakkimiz ama illaki birsey yapilacaksa basbasa bir organizasyon yapabilirdi sonucta bende 2 yildir beraber oldugum adamdan ayri kalicam askerlik surecinde ve hergun gordugum adamdan ayri kalicam benimde psikolojim bozuk diyelim olamazmiadam askere gidecek bu kadar üstüne gitme tamam canım de git bu çok büyük bir dert degil buna kızıyorsunuzda çikolata çiçegede bu kadar kızdınızmı bence abartmışsınızaskerlik pskolojisi kolay birşey degil ailesinden sevdiklerinden ayrılacak sonuçta biraz anlayışlı olun
Tabiki buyutmuyorum sonucta acikca bu sebeplerden dolayi gitmeyecegimi soyledim ki gitmemde. Ama ne bilim insan kendini bi degersiz bi aptal hissediyor bu durumlarda keske oda benim gibi dusunceli davransaydi eminim bu teklifle gelmezdi banaMerhaba canım. Arkadaşların aksine ben sana hak verdim açıkçası. Askerden önce eğlenmek hakkı olabilir ama senin bu ince düşüncen karşısında onun böyle yapması bence çokta hoş olmamış. Ama büyütülecek bir mesele degil bence. O yüzden kendini de onu da üzme. Demekki ödeyecek durumu varki istemiş. Keyfinize bakın tatlım
Daha ne kadar anlayisli olabilirim ki? Zaten birsey yapma durumu olmadigini bildigim icin kendine stres yapmasin diye birsey yapma demisim kusura bakma ben bunu dedikten bir hafta sonra arkadasinin dogun gunune beni davet eden bir adama ne diyebilirim ki. Evet askere gidecek elbette eglenmek bizimde hakkimiz ama illaki birsey yapilacaksa basbasa bir organizasyon yapabilirdi sonucta bende 2 yildir beraber oldugum adamdan ayri kalicam askerlik surecinde ve hergun gordugum adamdan ayri kalicam benimde psikolojim bozuk diyelim olamazmi
İlahi erkekler öyle bizim gibi detaylı düşünen canlılar değil . Eşim yapar benzer şeyleri söylerim yahu böle böle ama baktım o istiyor 70,80 den önemli değil bir insanın mutluluğu , geçmişte bende aman ödensin cart curt , şimdi bakıyorum gerekte yokmuş arada cozutmak iyidir . Para bulunuyor ama keyif, ağız tadı , yaşam sevincimi gittimi parayla alamıyorsun ... Git keyif al , kırmana değmez ...Arkadaslar merhaba, dert degil ama verdigim tepkide haksizmiyim birde sizlerin yorumunu alayim dedim.
Gecen hafta dogum gunumdu. Erkek arkadasim bir ay sonra askere gidecek ve ufak tefek borclarinida kapatmak istiyor gitmeden once.bu arada 2 yildir beraberiz ve dondugunde kismetse seneye bu zamanlar evlenmeyi dusunuyoruz. Tum bunlari bildigimden su durumdayken para harcamamiz gerektigini dogum gunumde hicbirsey yapmamasini almamasini soyledim. Sagolsun yine cicegimi cikolatami almis :) buraya kadar bir sikinti yok. Ama bugun gelmis bana yakin bir arkadasinin aradigini cumartesi aksami dogum gunu icin bir yer ayarladigini (kisi basi 70 tl ymis bu arada) bi program yok dimi gidermiyiz diye soruyor. Beynime kan sicradi resmen. Ben sikinti cekmesin diye kendi dogum gunumde ozel birsey yapmamasini istemisim para harcamasina kiyamamisim o kalkmis bana bir baskasi icin para harcamaktan bahsediyor. Bende tum bunlari dile getirdim ; ben kendi dogum icin sana para harcatmaya kiyamamisim madem bu gece icin bir butce ayiricaz neden bir baskasinin hic tanimadigimiz insanlarla dolu organizasyonunda heba edelim dedim. Ya sinir oldum gercekten boyle ince dusunmemeliymisim demekki parasinin olmadigini bile bile birseyler yapmasini bekleseymisim. Yahu be adam senin neyine arkadasinin dogum gunu sen once sevgilini dusun dimi ama??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?