haksizmiyim?

manikserce

Guru
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2012
178
172
303
Arkadaslar merhaba, dert degil ama verdigim tepkide haksizmiyim birde sizlerin yorumunu alayim dedim.
Gecen hafta dogum gunumdu. Erkek arkadasim bir ay sonra askere gidecek ve ufak tefek borclarinida kapatmak istiyor gitmeden once.bu arada 2 yildir beraberiz ve dondugunde kismetse seneye bu zamanlar evlenmeyi dusunuyoruz. Tum bunlari bildigimden su durumdayken para harcamamiz gerektigini dogum gunumde hicbirsey yapmamasini almamasini soyledim. Sagolsun yine cicegimi cikolatami almis :) buraya kadar bir sikinti yok. Ama bugun gelmis bana yakin bir arkadasinin aradigini cumartesi aksami dogum gunu icin bir yer ayarladigini (kisi basi 70 tl ymis bu arada) bi program yok dimi gidermiyiz diye soruyor. Beynime kan sicradi resmen. Ben sikinti cekmesin diye kendi dogum gunumde ozel birsey yapmamasini istemisim para harcamasina kiyamamisim o kalkmis bana bir baskasi icin para harcamaktan bahsediyor. Bende tum bunlari dile getirdim ; ben kendi dogum icin sana para harcatmaya kiyamamisim madem bu gece icin bir butce ayiricaz neden bir baskasinin hic tanimadigimiz insanlarla dolu organizasyonunda heba edelim dedim. Ya sinir oldum gercekten boyle ince dusunmemeliymisim demekki parasinin olmadigini bile bile birseyler yapmasini bekleseymisim. Yahu be adam senin neyine arkadasinin dogum gunu sen once sevgilini dusun dimi ama??

para harcama konusunda hak verdim size ama belki askerlik öncesi eğlenmek istemiştir.
sizi de düşünmüş yani, hakkını yemeyin.

Ama askere gidecek diyorsun, bundan sonra bu tarz bi organizasyon için aradan aylar yıllar geçmesi gerekecek. İstemiştir gitmek. Sen de doğum gününğ istediğin gibi kutlasaydın keşke, o zaman sorun etmezdin. Doğu. Günlerinde hediye çok önemli değil ama özel bişey yapmak önemli.

para harcama konusunda hak verdim size ama belki askerlik öncesi eğlenmek istemiştir.
sizi de düşünmüş yani, hakkını yemeyin.

olabilir ama ben onun yerinde olsam once telafi etmem gereken bir dogum gunu oldugunu atlamazdim. Yada illa eglenmek istiyorsa boyle bur organizasyon gecen haftada yapilabilirdi dimi ama?

Acimiycaksin kimseye acincak hale dusersin derler erkege hic aci.iycaksin bosversene sen keyfini halini dusunceksin birak naparsa yapsin boyle yapa yapa tepene cikar lafini falanda geciremzsin nasilsa bu kiz herseyi alttan aliyo ses cikarmiyo diycek k.bkma suan sinirliyim ve erkek milletnden nefret ettim

Haksizsiniz...Erkegin parasini dusunmeyeceksiniz.. Kiymete binmiyor sizin gibiler...Yazik olur size...Bosverin...O dusunsun...

Haklısın canım. ..malesef onlar bu kadar ince olamıyorlar. .iyisimi sende bi dahakine bu kadar düşünme bırak harcsin yapsın. Sen harcatmazsan onar bulur harcayacak yer

Bence haklisin. Ince dusunmeyle de alakasi yok. Gayet kabaca dusunsem bile haklisin. Sizin uyarinizi dikkate almayip size guzel bir surpriz hazirlasaymis madem.

Hediye benim icinde onemli degil ama dogum gunum kesinlille ozel hissettirilmeliydi keske
Hediye benim icinde onemli degil. Ama birsey yapma derken benim icin dogum gunleri onemsiz demedim ona sadece para harcamamiz gerektigini bunuda onumuzdeki dogum gunleride telafi edebilecegimkzi soylemistim oduncuguma heralde arkadasinin dogum gunune goturerek telafi edecegiz

adam askere gidecek bu kadar üstüne gitme tamam canım de git bu çok büyük bir dert degil buna kızıyorsunuzda çikolata çiçegede bu kadar kızdınızmı bence abartmışsınız askerlik pskolojisi kolay birşey degil ailesinden sevdiklerinden ayrılacak sonuçta biraz anlayışlı olun

Merhaba canım. Arkadaşların aksine ben sana hak verdim açıkçası. Askerden önce eğlenmek hakkı olabilir ama senin bu ince düşüncen karşısında onun böyle yapması bence çokta hoş olmamış. Ama büyütülecek bir mesele degil bence. O yüzden kendini de onu da üzme. Demekki ödeyecek durumu varki istemiş. Keyfinize bakın tatlım

Daha ne kadar anlayisli olabilirim ki? Zaten birsey yapma durumu olmadigini bildigim icin kendine stres yapmasin diye birsey yapma demisim kusura bakma ben bunu dedikten bir hafta sonra arkadasinin dogun gunune beni davet eden bir adama ne diyebilirim ki. Evet askere gidecek elbette eglenmek bizimde hakkimiz ama illaki birsey yapilacaksa basbasa bir organizasyon yapabilirdi sonucta bende 2 yildir beraber oldugum adamdan ayri kalicam askerlik surecinde ve hergun gordugum adamdan ayri kalicam benimde psikolojim bozuk diyelim olamazmi

Tabiki buyutmuyorum sonucta acikca bu sebeplerden dolayi gitmeyecegimi soyledim ki gitmemde. Ama ne bilim insan kendini bi degersiz bi aptal hissediyor bu durumlarda keske oda benim gibi dusunceli davransaydi eminim bu teklifle gelmezdi bana

tamam sizde etkilenirsiniz ama hiç tanımadıgı yüzlerce insanın içinde yaşayacak olan siz degilsiniz

İ
İlahi erkekler öyle bizim gibi detaylı düşünen canlılar değil . Eşim yapar benzer şeyleri söylerim yahu böle böle ama baktım o istiyor 70,80 den önemli değil bir insanın mutluluğu , geçmişte bende aman ödensin cart curt , şimdi bakıyorum gerekte yokmuş arada cozutmak iyidir . Para bulunuyor ama keyif, ağız tadı , yaşam sevincimi gittimi parayla alamıyorsun ... Git keyif al , kırmana değmez ...

Sevdiğin insanla para yerine, güzel anı biriktirilir bence. Haklısın ama bas git ne olucak ki, güzel bir anıyı 70-80 liraya alamassın istesen.

sana hak verdim..ama fazla gönül koyma,onun derdı ona yeter bugünlerde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…