Haksizmiyim

Hanim0

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
72
24
8
arkadaslar evliyim bir oglum var esim meslegi nedeniyle sürekli insanlarla görüsmek zorunda ama kendi secebiliyor isi kabul edip etmemekte neyse eski sevgilisinin calistigi yere kesinlikle gitmemesini ve o isleri kabul etmemesini söyledim. Bir ay önce müsterisi kizin is yerine gidip esimi getiricegini söylemis kizda cok sevinmis ve gülmüs sonra onu kabul edemem kendi arasin demis müsterisi anlam verememis tabi esimi aramis numarayi vermis esim kizi aramis halletmiLer konuyu bugun sabah ögrendimki esim o kizin oldugu ise gitmis müsterisiyle sabahleyin ve ben ögrendigimde sok oldum beni resmen ezdi gecti ona bir sürü mesajlar attim is yerine gidip o kizla bi ilgisi olup olmadigini sordum eski sevgillermis kiz evlenmi bosanmis 3 ay sonra tekrar gelmis simdi bu durumda kim hakli? Ne yapmaya calsiiyor bu adam ? Bende bosanmak istedigimi söyledim ona defalarca asla bir kadinla ilgili tartisma istemedigimi söyledim ve beni yine ezdi gecti..ben beklerdimki onun kabul etmemesini benim rahatsiz olmami istememesini... Ve bu kadin konulari yüzünden sürekli tartisiyoruz artik biktim heryerde häzü kizlarda kadinlarda benim yanimda bile piskolojimi bozdu resmen hic bir sekilde güvenemiyorum artik

Ve bu kadin konulari yüzünden sürekli tartisiyoruz artik biktim heryerde häzü kizlarda kadinlarda benim yanimda bile piskolojimi bozdu resmen hic bir sekilde güvenemiyorum artik

Başka kadınlara sizin yanınızda bile samimi mi davranıyor? Son kısım iyi okunmuyor da.

Eski sevgiliyi geçtim ama gözü benim Yanımda bile kızlarda diyorsunuz. Bu daha ciddi. Oyarım onun Gözlerini.

Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi

Ayyyyyy adam resmen kadin duskunu mehmet ali erbil gibi

İşte bir kere affedince devamı böyle geliyor demekki. Boşanamayacaksan iyice bir Korkut Gözünü.

İşte bir kere affedince devamı böyle geliyor demekki. Boşanamayacaksan iyice bir Korkut Gözünü.

Tabikide bosanicam hangi kadin hayatinin en güzel yillarini aptal bir erkegin pesinde bitirmek ister üstelik verdigin degeri haketmeyen sana hic deger vermeyen birbirini. Sadece emin olmak istiyorum
Bazen bana kiskanc kafayi yemis muamelesi yapior hepten sinir oluyorum keske insanlari önceden taniyabilswydik

Hangi kadın olsa sinir olur bu duruma. Hakkınızda Hayırlısı olsun. Boşanmış bir anne Babanın çocuğu olarak size tek tavsiyem yavrunuzu arada bırakmayın. Onun psikolojisi her şeyden önemli. Sonra toparlaması zor oluyor.

İnsanları önceden tanıdığınızda da bir şey değişmiyormuş işte madem evlenmeden önce de hataları vardı, ne diye ödül gibi evleniyorsunuz?

Ama bu şekilde davranmaya devam ederseniz de emin olabileceğinizi pek sanmıyorum. Ya gerçekten sadece iş için bir araya geliyorlarsa, yoktan yere bu kadar olay çıkardığınız için yalancı çoban durumuna düşersiniz ilerde.

Isi kabul etmek zorunda deil sonucta alicagi para onu zengin etmezdi beni o kiz icin ezdi gecti bir baska seferde baska bir müsterisnin kizi icin bana aynisini yapmisti nasil bir iletisim kuruyorki bu bayanlar onu ard arda arayip adeta hesap sorarcasina neden bakmiyorsun diyebiliyor anlamadim bu sanirim ben kadin hastasi bir adamla evlendim insan her gördügü bayana bakarmi ya dik dik inat yapar gibi

Ayyyyyy adam resmen kadin duskunu mehmet ali erbil gibi

Bu güzeldi hahha evet ya güzel kadin görünce dayanamiyor bakiyor ya baksin ama
Benim yanimda biraz düsünsün buda kirilmazmi diye ki ben cok bakimli alimli bi insanim baskasi bana bakinca olay cikartiyor ama kendi ohhh

Olayı anlamadım aslında, ben şirket sahibi olsam, başka bir şirket sahibi de (kadın erkek olması farketmez) beraber yaptığımız iş için "neden bakmıyorsun?" derim rahat rahat. Hangi anlamda dediniz ki bunu? Benim aklıma neden mailllerine, telefonuna bakmıyorsun? diye hesap sorabileceğim geldi çünkü. Karısı, sevgilisi vs. falan da umrumda olmaz.

Ama yok dediğiniz alıcı gözüyle nefes alan her kadına bakmasıysa işler değişir. Minik olaylardan drama çıkartmayın o zaman, ikide bir beni ezdin geçtin derseniz, ortada fiil olmadıkça gerçekten ezik kalırsınız karşısında. Yaptıklarınızın paranoya kıskançlığı olmadığına bir şekilde emin olun, bir daha da huzurunuzu bozmaması için atın hayatınızdan madem.

Valla ben olsam bende kaldiramazdim böyle bi durumu... Allah büyük konusturmasin tabi de.. Ikimizde ailelerimizi ezerek evlendik demissin. Ama esin barismis. Peki sen barismadinmi ailenle?

Valla ben olsam bende kaldiramazdim böyle bi durumu... Allah büyük konusturmasin tabi de.. Ikimizde ailelerimizi ezerek evlendik demissin. Ama esin barismis. Peki sen barismadinmi ailenle?

Benimkiler esimi kabul etmedigi icin ben silin beni dedim onunkular beni ve cocugu kabul etmiyor esim
Görüsüyor halen yani benim kadar fedakar deil farlediyoeum gün gectikce

henüz buraya kadar okudum, yorum yapmadan duramadım
bence konuyu yanlış açmışsınız
sizin probleminiz eski kız arkadaş değil
keşke eski kız arkadaşı yazacağınıza baştan eşinizin bu davranışlarını yazsaymışsınız...

Kendisi sabah gidiyor devlet dairelerinde mahkemelerde filan calisiyor bazen diyorum sabah ciktinda rajatca bi kadinin evine gidebilir aksama kadar calistim diyebilir telefon kayitlarina baktim göze carpam bisey yok ama iphonlarda net üzeri arama mesajlasma
Var o yüzden yakalamayada bilirim diye düsünüyorum temelde söyledigi yalanlar yüzünden bi güvensizlik olustu yaptigi seyler tersime geliyor kadin konusunda hasas oldumu bile bile herdefasinda tekrarliyor buraya yazma nedenimde bu kafam karisik bosanmak istiyorum
Kabul etmiyor pesini birakmam diyor hatalarini söyleyince yine üste cikiyor off cok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…