Eski sevgiliyi geçtim ama gözü benim Yanımda bile kızlarda diyorsunuz. Bu daha ciddi. Oyarım onun Gözlerini.
Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi
İşte bir kere affedince devamı böyle geliyor demekki. Boşanamayacaksan iyice bir Korkut Gözünü.Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi
İşte bir kere affedince devamı böyle geliyor demekki. Boşanamayacaksan iyice bir Korkut Gözünü.
Hangi kadın olsa sinir olur bu duruma. Hakkınızda Hayırlısı olsun. Boşanmış bir anne Babanın çocuğu olarak size tek tavsiyem yavrunuzu arada bırakmayın. Onun psikolojisi her şeyden önemli. Sonra toparlaması zor oluyor.Tabikide bosanicam hangi kadin hayatinin en güzel yillarini aptal bir erkegin pesinde bitirmek ister üstelik verdigin degeri haketmeyen sana hic deger vermeyen birbirini. Sadece emin olmak istiyorum
Bazen bana kiskanc kafayi yemis muamelesi yapior hepten sinir oluyorum keske insanlari önceden taniyabilswydik
Tabikide bosanicam hangi kadin hayatinin en güzel yillarini aptal bir erkegin pesinde bitirmek ister üstelik verdigin degeri haketmeyen sana hic deger vermeyen birbirini. Sadece emin olmak istiyorum
Bazen bana kiskanc kafayi yemis muamelesi yapior hepten sinir oluyorum keske insanlari önceden taniyabilswydik
İnsanları önceden tanıdığınızda da bir şey değişmiyormuş işte madem evlenmeden önce de hataları vardı, ne diye ödül gibi evleniyorsunuz?
Ama bu şekilde davranmaya devam ederseniz de emin olabileceğinizi pek sanmıyorum. Ya gerçekten sadece iş için bir araya geliyorlarsa, yoktan yere bu kadar olay çıkardığınız için yalancı çoban durumuna düşersiniz ilerde.
Kocanin ne oldugunu sende iyi biliyosun.
Ayyyyyy adam resmen kadin duskunu mehmet ali erbil gibi
Aslinda bastan belliymis ama sevmissin iste..Herkeze rest cektigim icin kabullenemiyorum galiba:/
Isi kabul etmek zorunda deil sonucta alicagi para onu zengin etmezdi beni o kiz icin ezdi gecti bir baska seferde baska bir müsterisnin kizi icin bana aynisini yapmisti nasil bir iletisim kuruyorki bu bayanlar onu ard arda arayip adeta hesap sorarcasina neden bakmiyorsun diyebiliyor anlamadim bu sanirim ben kadin hastasi bir adamla evlendim insan her gördügü bayana bakarmi ya dik dik inat yapar gibi
Valla ben olsam bende kaldiramazdim böyle bi durumu... Allah büyük konusturmasin tabi de.. Ikimizde ailelerimizi ezerek evlendik demissin. Ama esin barismis. Peki sen barismadinmi ailenle?
Onun bu kadinlarindan haric hic bir sorunumuz yok zaten ailesiyle görüsmüyoruz iki aileyi ezerek evlendik ama o ailesiyle baristi ama ailesi cocugu bile kabul etmiyor ses bile cikartamiyor ailesine... Beraberkende evlenmeden cok hatasi oldu bir gün facede baska bir kizi sormus teklif yollamis bir gün evdeyim dedi arkadasinin internetten tanistigi kizin evine gitmisler ordan cikti vs vs bunun gibi bir sürü olay hadi affetteim ama artik kaldiramiylrum bin defa söylüyoeum kadinlara mesafeni koy muattap olma yanimda bari bakma diye hep ayni bosanmak ostedimi söyledimde kabul etmiyor evi terketmiyor soguttu kendinden iyice kaldim böyle sap gibi
Olayı anlamadım aslında, ben şirket sahibi olsam, başka bir şirket sahibi de (kadın erkek olması farketmez) beraber yaptığımız iş için "neden bakmıyorsun?" derim rahat rahat. Hangi anlamda dediniz ki bunu? Benim aklıma neden mailllerine, telefonuna bakmıyorsun? diye hesap sorabileceğim geldi çünkü. Karısı, sevgilisi vs. falan da umrumda olmaz.
Ama yok dediğiniz alıcı gözüyle nefes alan her kadına bakmasıysa işler değişir. Minik olaylardan drama çıkartmayın o zaman, ikide bir beni ezdin geçtin derseniz, ortada fiil olmadıkça gerçekten ezik kalırsınız karşısında. Yaptıklarınızın paranoya kıskançlığı olmadığına bir şekilde emin olun, bir daha da huzurunuzu bozmaması için atın hayatınızdan madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?