- 24 Haziran 2016
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Amberkrdmn
-
Benim 20 yıllık arkadaşım var. Ne yani evlenince görüşmeyelim miYa anlamiyorum zaten. Su sevgilisi olan, nisanlisi olan evli olan adamlarin nedir bu baska kari kiz meraki anlamiyorum. Madem kari kizla bulusmak cok hosuna gidiyor evlenme sevgilin olmasin git istediginle arkadas ayağına takil.
Ya benim kocamin yada sevgilimin baska kadinla neden bulussun? Ne isi olur?
Daha dun esime bir ton kizdim. Biz sevgili iken mahalkedki kizlarla gezmis tozmus ohhh.. neymis cocukluk arkadasiymis.
Bende actim agzimi yumdum gozumu. Madem yanlis birsey yapmadın, telefona gorusurken erkek arkadaslarinal gorusmelerini soyluyordunda kiz arkadaslarinla bulustugunu neden soylemiyordun? Demekki yanlis birsey yaptigini normal olmadigininsende biliyorsun. Kizarim diye demedin.
Her aklima geldiğinde kavga ediyorum. Sevgili iken bilmis olsaydım keisn ayrilirdim. Ben baskalariya cakit geciriyormuyum Hayır. .. oda gecirmemeli...
Hala sinir oluyorum aklima geldikce.
Sen görüş. Benim kocam gorusmesin.Benim 20 yıllık arkadaşım var. Ne yani evlenince görüşmeyelim mi
Seninki de görüşmüş işteSen görüş. Benim kocam gorusmesin.
Iyi gulmussin hos gulmussun ALLAH aglatmasinda... ozaman uzaktaydim. Maalesef haberim yoktu... simdi gorussun sıkıyorsa... haberim olsaydi ozamanlar zaten ayrılırdim hic dinlemezdim yok arkadasim yok bilmem neyim diye...Seninki de görüşmüş işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?