Haksizmiyim?

Amberkrdmn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2016
7
1
1
30
Merhaba ablalarim buraya gecen ay da konu acmistim erkek arkadasimdan dolayi o hatasini anladi ozur diledi ve baristik cok iyiydik 1 aydir bi krre bile tartismadik taa ki düne kadar. Dunden onceki gun biz erkek arkadasimla bulustuk. Dunde baska bi ortak arkadasimiz hadi bulusalim dedi. Erkek arkadasimda uyuyomustu bulusasim yok demis. Ama uyudugunda ben aksam tartisgimizda ogrendim. Neyse o bulusasim yok diyince biraz bozuldum ama bisey demedim. Aksama dogru biz bununla konusurken bana dedi ki askim x kiz bulusalim diyo y erkek arkadasla birlikte diye. Normalde hic bulusmazlar okadar samimi bile degiller bennde sen bilirsin dedim ama sonrasinda agzimi tutamayip sen benimle bulusmak isteme o kizla bulus gibisinden sey yazdim bu direk beni tersledi ne diyosun sen gibisinden uyuyodum ondan oyle dedim falan dedi biz tartismaua başladık beklemedigim tepki aldim ya defol git gibi. Bende ondqn sonra bulusmani istemiyorum dedim ben oyle diyince oda inadina bulusucam dedi Bende eger bulusursan bidaha yuzume bakma dedim. Oda sen boyle tehdit et beni dedi bulusucwm dedi. Bende tehdit etmek degil beni ne kadar onemsemedigini gormek falan yazdim ama bu sonucta bulustu. Bende bu kadar degersiz olup iliskiyi devam ettiremem dedim ayrildik. Oda cok haksızsin ama bilmiyosun dedi ayrıldık. 1 aydir okadar guzeldik ki ailesiyle falan tanistim bi anda boyle ayrilik cok mu fevri davranmisim uzun oldu ozur dilerim bu arada

Sana gerçekten değer verseydi herşeyden önce o tepkiyi vermezdi, bırak buluşmayı. Kesinlikle arama. Ararsa da yelkenleri hemen suya indirme.

Seninki o kizla bulusmak istiyor ve senin tepkinle bunun yolunu bulmuş inadina yaparım diye. Defol gite kadar geldiyse olay senin yerinde olsam kesinlikle aramazdim. yaşlarınız kaç bu arada?

Yo bence sen haksız değilsin.
Sana gelince hayır başkalarıylayken fırlıyor yataktan.
Sana değer vermeyene verme.
Defolmuş.yüzüne bile bakma

Ya anlamiyorum zaten. Su sevgilisi olan, nisanlisi olan evli olan adamlarin nedir bu baska kari kiz meraki anlamiyorum. Madem kari kizla bulusmak cok hosuna gidiyor evlenme sevgilin olmasin git istediginle arkadas ayağına takil.
Ya benim kocamin yada sevgilimin baska kadinla neden bulussun? Ne isi olur?
Daha dun esime bir ton kizdim. Biz sevgili iken mahalkedki kizlarla gezmis tozmus ohhh.. neymis cocukluk arkadasiymis.
Bende actim agzimi yumdum gozumu. Madem yanlis birsey yapmadın, telefona gorusurken erkek arkadaslarinal gorusmelerini soyluyordunda kiz arkadaslarinla bulustugunu neden soylemiyordun? Demekki yanlis birsey yaptigini normal olmadigininsende biliyorsun. Kizarim diye demedin.
Her aklima geldiğinde kavga ediyorum. Sevgili iken bilmis olsaydım keisn ayrilirdim. Ben baskalariya cakit geciriyormuyum Hayır. .. oda gecirmemeli...
Hala sinir oluyorum aklima geldikce.

Şu ilişkilerde ergence davranmak yerine olgun bir yetişkin gibi davranmayı deneyin o zaman herşey çok daha güzel olacak.

Ya anlamiyorum zaten. Su sevgilisi olan, nisanlisi olan evli olan adamlarin nedir bu baska kari kiz meraki anlamiyorum. Madem kari kizla bulusmak cok hosuna gidiyor evlenme sevgilin olmasin git istediginle arkadas ayağına takil.
Ya benim kocamin yada sevgilimin baska kadinla neden bulussun? Ne isi olur?
Daha dun esime bir ton kizdim. Biz sevgili iken mahalkedki kizlarla gezmis tozmus ohhh.. neymis cocukluk arkadasiymis.
Bende actim agzimi yumdum gozumu. Madem yanlis birsey yapmadın, telefona gorusurken erkek arkadaslarinal gorusmelerini soyluyordunda kiz arkadaslarinla bulustugunu neden soylemiyordun? Demekki yanlis birsey yaptigini normal olmadigininsende biliyorsun. Kizarim diye demedin.
Her aklima geldiğinde kavga ediyorum. Sevgili iken bilmis olsaydım keisn ayrilirdim. Ben baskalariya cakit geciriyormuyum Hayır. .. oda gecirmemeli...
Hala sinir oluyorum aklima geldikce.
Benim 20 yıllık arkadaşım var. Ne yani evlenince görüşmeyelim mio_O

Yasin kac?? Brz cocuk muhabberleri gibi geldi bana bulus bulusma falan:)) ama arama snde ayril sana dger vermeyen erkege sende verme bak ozmn degere binersn iste

Seninki de görüşmüş işte:KK70:
Iyi gulmussin hos gulmussun ALLAH aglatmasinda... ozaman uzaktaydim. Maalesef haberim yoktu... simdi gorussun sıkıyorsa... haberim olsaydi ozamanlar zaten ayrılırdim hic dinlemezdim yok arkadasim yok bilmem neyim diye...
Simdide 4-5 sene once olan sey icin ayrilamam herhalde. 2 yillik evliyiz.

Erkek milleti al birini bir otekine.

images (2).webp

Back
X