- 24 Haziran 2016
- 7
- 1
- 1
- 30
- Konu Sahibi Amberkrdmn
Merhaba ablalarim buraya gecen ay da konu acmistim erkek arkadasimdan dolayi o hatasini anladi ozur diledi ve baristik cok iyiydik 1 aydir bi krre bile tartismadik taa ki düne kadar. Dunden onceki gun biz erkek arkadasimla bulustuk. Dunde baska bi ortak arkadasimiz hadi bulusalim dedi. Erkek arkadasimda uyuyomustu bulusasim yok demis. Ama uyudugunda ben aksam tartisgimizda ogrendim. Neyse o bulusasim yok diyince biraz bozuldum ama bisey demedim. Aksama dogru biz bununla konusurken bana dedi ki askim x kiz bulusalim diyo y erkek arkadasla birlikte diye. Normalde hic bulusmazlar okadar samimi bile degiller bennde sen bilirsin dedim ama sonrasinda agzimi tutamayip sen benimle bulusmak isteme o kizla bulus gibisinden sey yazdim bu direk beni tersledi ne diyosun sen gibisinden uyuyodum ondan oyle dedim falan dedi biz tartismaua başladık beklemedigim tepki aldim ya defol git gibi. Bende ondqn sonra bulusmani istemiyorum dedim ben oyle diyince oda inadina bulusucam dedi Bende eger bulusursan bidaha yuzume bakma dedim. Oda sen boyle tehdit et beni dedi bulusucwm dedi. Bende tehdit etmek degil beni ne kadar onemsemedigini gormek falan yazdim ama bu sonucta bulustu. Bende bu kadar degersiz olup iliskiyi devam ettiremem dedim ayrildik. Oda cok haksızsin ama bilmiyosun dedi ayrıldık. 1 aydir okadar guzeldik ki ailesiyle falan tanistim bi anda boyle ayrilik cok mu fevri davranmisim uzun oldu ozur dilerim bu arada