- 26 Kasım 2012
- 6.157
- 2.858
- 198
- Konu Sahibi sevdasinemalarda
-
Telefonlassaydiniz bu kadar gerilmezdiniz
10 dk diye cikip 6 saat sonra gelmesi kavya sebebi evet.
Hic mi konusmadiniz bu sure boyunca?
Valla 5/6 saat beklemissiniz.Merak eder insan arar.Esinizde arayabilirdi sizi.Kavga edecek bi durum yok bence.Birdaha haberleselim kocacigim deyin.Gonlünü alın hadiCenaze evi diye aramadim
Buluşmaları uzun sürmüş
Sizin benzer bir olayınız daha olmamış mıydı? Eşinizin huyu bu sanırım.
Geciktiklerinde aradınız mı eşinizi? Ne dedi?
Valla 5/6 saat beklemissiniz.Merak eder insan arar.Esinizde arayabilirdi sizi.Kavga edecek bi durum yok bence.Birdaha haberleselim kocacigim deyin.Gonlünü alın hadi
1 saat geçtiğin de neden aramadınız ?
İyide bekleyen sizsiniz onun arayıp araba bozuldu tamire götürüyorum demesi gerekirdi. Sizde ona göre yemek hazırlardınız. Büyütülecek bir şey değil ama eşinizin üste çıkması yanlış.
Zamanlamada bir aksilik olmuş belli ki siz de o sırada yemeğinizi yapardınız geldiklerinde yemeğinizi yer birlikte gezmeye çıkardınız . Bu kadar büyütmeye gerek yok .
Keşke kocanız dışarda yemek ısmarlasaydı sizin de gönlünüzü alırdı. siz de eşinizin huyunu öğrenin madem hep böyle. 10dakka dediğinde anlayın ki 1saat. valla benim böyle bir akrabam var çocukalrı bize bırakıp işini halletmeye gidiyo. arayıp canım yarım saate geliyorum diyo. ben de anlıyorum ki daha 1,5saat gelmeyecek çocuklara atıştırmalık falan hazırlıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?