Haksizmiyim

sevdasinemalarda

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2012
6.157
2.858
198
Merhaba kızlar
Eşim bugün taziye ziyaretine gitti çocuğu da götürdü
10dk uğrar gelirim sonra alışverişe gideriz dedi

11 de gittiler 17.30 da geldiler
Arabayı da tamire goturmus fln
Bugün mahfoldu evimde basık çok sıkıldım tartışırken

hani yemek diye hesap sordu!
Kavga ettik

Kırk yıl da bir yere çıktık mahfettin dedi
Haksız miyim

10 dk diye cikip 6 saat sonra gelmesi kavya sebebi evet.
Hic mi konusmadiniz bu sure boyunca?

Sizin benzer bir olayınız daha olmamış mıydı? Eşinizin huyu bu sanırım.

Geciktiklerinde aradınız mı eşinizi? Ne dedi?

1 saat geçtiğin de neden aramadınız ?

Cnm 11 de çıktılar taziye kaç dk olurki dedim git gel alışveriş yapcaz
Bekledim haber yok 2de msj attım yeni girdik dedi:oha: (ancak toplanmislar )

4te aradım yeni çıktık! !! araba parçası alıyorum araba yaptır cam yarım saate ordayım dedi 1.30 saat sonra geldi :KK11: yemek yapsaydın sikildiysan dedi:KK62:

İyide bekleyen sizsiniz onun arayıp araba bozuldu tamire götürüyorum demesi gerekirdi. Sizde ona göre yemek hazırlardınız. Büyütülecek bir şey değil ama eşinizin üste çıkması yanlış.

İyide bekleyen sizsiniz onun arayıp araba bozuldu tamire götürüyorum demesi gerekirdi. Sizde ona göre yemek hazırlardınız. Büyütülecek bir şey değil ama eşinizin üste çıkması yanlış.

Şöyle buyutulçek bişi her işi duzensiz
Yarım saatlik işim var der 3 saat sürer

11 de gidiyor cenaze evine 2 de giriyor
Bende çıkmıştır diye bekliyorum

Üste çıkmak degil de benim surat beş karış tartışırken yemek hesabı soruyor !

Görevim olan bir şeyi yapmamisim gibi iyi yemek te yapma fln dedi
Yemek yapmak benim gorevimmi yaa

Keşke kocanız dışarda yemek ısmarlasaydı sizin de gönlünüzü alırdı. siz de eşinizin huyunu öğrenin madem hep böyle. 10dakka dediğinde anlayın ki 1saat. valla benim böyle bir akrabam var çocukalrı bize bırakıp işini halletmeye gidiyo. arayıp canım yarım saate geliyorum diyo. ben de anlıyorum ki daha 1,5saat gelmeyecek çocuklara atıştırmalık falan hazırlıyorum..

Zamanlamada bir aksilik olmuş belli ki siz de o sırada yemeğinizi yapardınız geldiklerinde yemeğinizi yer birlikte gezmeye çıkardınız . Bu kadar büyütmeye gerek yok .

Keşke kocanız dışarda yemek ısmarlasaydı sizin de gönlünüzü alırdı. siz de eşinizin huyunu öğrenin madem hep böyle. 10dakka dediğinde anlayın ki 1saat. valla benim böyle bir akrabam var çocukalrı bize bırakıp işini halletmeye gidiyo. arayıp canım yarım saate geliyorum diyo. ben de anlıyorum ki daha 1,5saat gelmeyecek çocuklara atıştırmalık falan hazırlıyorum..

Sinir olmuyormusunuz
Ben alisamiyorum
Dışarı yemeğe de gitmezdim inadimdir biraz;)
Yemek hazırlardı yedik şimdi de başı tuttu uzandı

Çok sıkıldım çok off buhran gecircem suracikta

Back
X