Haksızsam söyleyin kızlar

ThanksForever

Okeye 4. geliyor :p
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2016
291
177
18
Mrb ve günaydin herkese,
Dün esimle cok fena birbirimize girdik. Ben yaklasik 3 aylik gebeyim ve sabahtan aksama bi kismi ayakta olmak üzere calisiyorum,bir de 3 yasa yakin bir cocugumuz var. Esim ev isi yapmaktan nefret eden ve tembel yetistirilmis bir tip. Ikinci cocugu cok istedi neyse islerde yardimci olacagini sart kostum ve kabul etti.
Tatildeydim suana dek bi temizlik prolemimiz yoktu,donuste de kadin temizledi evi neyse aradan 2 gun gecti evde cocuk da olunca dokuntu kir v.s. dun esimden evi makinaya vermesini istedim, nolduu yaaa daha iki gun oldu temizlikci cikali bu ne v.s bi ton laf, ev hergun olmadi iki gund bir supurulur yani yaz gunu cocuk da kirletiyor v.s dedim yok yarin bilmem ne dedi...
Ben de tmm bn yaparim diyince aldi supurgeyi ama bi yandan da sinirli cocuga bagiriyor sinirinden o ara.
Ben de bi guzel patladim, supurmesin diye gittim sarteli kapattim, gitti acti ben inatla toz torbasini attim cope..boyle yapacaksan yapma minnetli is istemiyorum diye....Sonrasi malum ne sinir hastasi oldugum kaldi ne bas belasi...küsüm ve konusmayi düsünmüyorum...belki cogunuza basit bi dert ama biz 5 yildir bu ev isleri yuzunden birbirimize giririz..ya yapmaz ya da yapti mi binbir surat...inanin biktim artik hem is hem ev hem cocuk hem gebelik....

Sizin istediğiniz anda olmadı diye sinirlenmişsiniz gibi görünsede Belliki yılların birikimi var.. Ama gebe oldugunuzu unutmadan sakin yaşamaya çalışın.. Bırakın herşeyi kontrol etmeyi..

Ertes
Pardon da neden kendinizi uzuyorsunuz. Adam tafra yapsa da salter kapatmak ne toz torbasıni atmak ne bu nasıl agresif lik? Size de bebeğe de o 3 yaşında çocuğa da günah bırak ertesi gün supurulsun
Ertesi gun de bi bahane bulacak, bu ilk degil ki...o kadar cok laf etti ki artik sinirlerim zipladi iyice, ve cok tepki gosterdim. Gercekten bu sekilde yapicaksa yaptirmam yani..yorum icin de tsk

Ben sana hak verdim ama hamilesin bu kadar sinir öfke iyi değil canım bebek için de senin için de çocuğun için de iyi değil şimdi herşeyden etkileniyor o çocuk bak benim ki iki yaşında birbirimize o yanımızdayken sesimizi yükseltemez olduk hemen etkileniyor çünkü o masum nasıldır bir düşünsene o kavga ortamın da ayrıca hamileliğin en hassas olduğu dönemdesin evi bırak umursama bakalım ne yapacak

hafta sonunu bekleyebilirdin bence..çokta acele etmene gerek yok..haa misafirin gelecekse ayrı konu tabi..ama kimse gelmeyecekse bukadar temizlik bağımlısı olmana gerek yok...
benimde eşim ev işlerinden nefret eder..hamileliğimden dolayı yardımcı olur arada ama onada iş söylerken vakti zamanını iyi tutturuyorum..işten gelince hafta içi al süpür demiyorum..hafta sonuna bırakıyorum..veya misafir gelecekse o zaman söylüyorum..

valla 18 yıllık evliyim adamı değiştiremedim.yok yapmıyor yapmıcakta nefret ediyor süpürge sesinden.annesi çok titizmiş çocukken bıkmış temizlikten şimdi bana patlıyor bende önceden senin gibiydim.artık ne onu ne kendimi üzüyorum.kadın alıyorum hamileliklerimdede sık aldım kadını.bazen bu yardımcıya çok para gidiyor dediğinde bende aynı fikirdeyim gel birlikte yapalım parayıda dışarda yeriz oh miss diyorum yok yok tamam gelsin kadın der hemen.

Sizin istediğiniz anda olmadı diye sinirlenmişsiniz gibi görünsede Belliki yılların birikimi var.. Ama gebe oldugunuzu unutmadan sakin yaşamaya çalışın.. Bırakın herşeyi kontrol etmeyi..
Evet 5 yilin bikmisligi var...ve daha bi kac ay once soz vermis anlasmisiz..ilk talebimde sukoyuveriyor.yorum icin tsk.

Kucuk cocuk var yerler biskuvi parcalari sac ve kil dolu ve cok tuylu esim her yer kil midem bulaniyor, haftasonunu bekleyin demissiniz de igrenc olur ya..ki o zaman da bahane bulur o trasa gider arkadasina gider v.s ..haftalik temizlikci var ama yetmiyor ki...bir iki alinmasi gerekiyor ustten ve adamin yarim saatini almiyor, iki oda bir mutfak kullandigimiz.

Canım evde bağrış çağrış 3 yaşındaki çocukta şahitse bu olaylara çocuğa zarar,seni çok iyi anlıyorum aynısı bendede var ama böyleler işte ne yapalım,yaşadığın olayın benzerlerini bende yaşadım insan kendine hakim olamıyor hamilelik hormonları daha beter yapıyor,kafaya takmamaya çalış ,yoksa geçmez böyle hamilelik

Kendiniz üstten çekseydiniz makinaya tehlikeli bi hamilelik süreciniz yoksa.
Bu kadar agresiflik size zarar.
Valla hamile halimle gunboyu calisiyorum eve gelip cocukla ugrasiyorum,yemek yapiyor cocuga yediriyorum.. belim kiriliyor resmen...ben bu halimle evi supureyim o otursun yani bu mu evlilik bu mu paylasmak hayati bilmiyorum...bence hamile olmasam bile bu kadar yuk varken uzerimde yardimci olmali ki bebek istediginde soz vermisti beni yormayip uzmeyecegine...bos lafmis hepsi...adam ne lohusalik dinlemisti ne de gebelik dinliyor...

Valla hamile halimle gunboyu calisiyorum eve gelip cocukla ugrasiyorum,yemek yapiyor cocuga yediriyorum.. belim kiriliyor resmen...ben bu halimle evi supureyim o otursun yani bu mu evlilik bu mu paylasmak hayati bilmiyorum...bence hamile olmasam bile bu kadar yuk varken uzerimde yardimci olmali ki bebek istediginde soz vermisti beni yormayip uzmeyecegine...bos lafmis hepsi...adam ne lohusalik dinlemisti ne de gebelik dinliyor...
Bırakın işi çalışmayın madem.
İkisine yetemiyorum sende yardım etmiyosun laf ediyosun işi bırakıyorum deyin.

Kucuk cocuk var yerler biskuvi parcalari sac ve kil dolu ve cok tuylu esim her yer kil midem bulaniyor, haftasonunu bekleyin demissiniz de igrenc olur ya..ki o zaman da bahane bulur o trasa gider arkadasina gider v.s ..haftalik temizlikci var ama yetmiyor ki...bir iki alinmasi gerekiyor ustten ve adamin yarim saatini almiyor, iki oda bir mutfak kullandigimiz.
haftalık temızlıkcınız varsa bir iki de siz alabılırsınız.
temızlıkcı gıdelı ıkı gun olmusken hıc bı erkek evı süpürmek ıstemez
onlar bzm gbı bakmıyorlar bu temızlık olayına
bnm eşim de yapmak istemez temızlık pek ama bu sekılde davransam asla yapmaz
şuanda yardım edıyor sağolsun

Pardon da neden kendinizi uzuyorsunuz. Adam tafra yapsa da salter kapatmak ne toz torbasıni atmak ne bu nasıl agresif lik? Size de bebeğe de o 3 yaşında çocuğa da günah bırak ertesi gün supurulsun
+1
arkadaşa katılıyorum
ister afra ister tafra yapsın
büyük çocuğunuzu alıp uzaklaşacaktınız süpürdüğü yerden

bende eskiden sizin gibiydim
şimdi ofurdasa da pofurdasa da hiçbişey demiyoum

Back
X