Zaten yaşadığım yerde sayılı Türk var , isterdimki kendi kültürümden insanlarla da arkadaş olayım görüşeyim ama olmayınca olmuyor .Siz çok haklısınız, pohpohlanmayi beklerken beklemediği sözleri duyunca gerçek yüzünü çıkarmış. Arkadaşlık bu değil, sizin arkadaşınız değilmiş. Icinize sinmeyen bir şeyler varmış zaten. Muhattap olmayın belki yine arar.
Evet hemde ne kusmak , bir an sinir krizi geçiriyor sandım.İnsanların size karşı gerçek düşüncelerini öğrenmek istiyorsanız onun canını azıcık yakın derler ya sizin ki de cuk cuk oturmuş.
Arkadaşınız sandığınız samimiyetsiz baya baya kusmuş
vardır bir hayır de yoluna devam et.Evet hemde ne kusmak , bir an sinir krizi geçiriyor sandım.
Evet öyle ama gelecekte neler olacak çok iyi tahmin ediyorum. Aradan bir süre geçecek ve ya kendisi yazacak yada birilerini devreye sokacak, biraz drama birazda bir iki laf ben saftirik yine hop tekrar aynı seyleri tekrar yasa . Kin tutamıyorum maalesef , kızıyorum ama aradan bir süre geçince unutuyorum herseyi .vardır bir hayır de yoluna devam et.
Bazen güzel şeyler yaşamak için kötü şeyleri de göze almak gerek.
Cesaretinizi kutlarım.
Konu türk olup olmaması değil insan olması. Bu zatı muhterem ise arkadaş olunacak biti değil besbelli... Siz iyi niyetinizle Son sans vermişsinz ama o gene kendi yüzünü göstermiş iyide olmuş, bundan sonra hayatınızda yeri olmaz. Hiç gelemem böyle sorunlu insanlara... Size bağırması falan ne hakla ?Zaten yaşadığım yerde sayılı Türk var , isterdimki kendi kültürümden insanlarla da arkadaş olayım görüşeyim ama olmayınca olmuyor .
Kin tutmayın ama Size göre biri değil belli. Sizi üzer tekrar tekrar görüşmek... affedin ama görüşmeyin.Evet öyle ama gelecekte neler olacak çok iyi tahmin ediyorum. Aradan bir süre geçecek ve ya kendisi yazacak yada birilerini devreye sokacak, biraz drama birazda bir iki laf ben saftirik yine hop tekrar aynı seyleri tekrar yasa . Kin tutamıyorum maalesef , kızıyorum ama aradan bir süre geçince unutuyorum herseyi .
Burda sosyal güvence oldukça gelişmiş durumda diğer ülkelere göre. Örneğin çocuğum hastalandığında ben evde kalıp çocuğuma baktığımda maaşımdan sadece yüzde yirmi kesinti oluyor. Evet yaşadığı hayatı onaylamıyorum, zira sadece çocuk doğurmakla olmuyor , herkes çocuk doğurabilir ama önemli olan sonrası. Diğer türlü yaşadığı hayat beni ilgilendirmiyor .Bana haklı geldi arkadaşınız. İşten çıkma durumu olmayabilir, sıkı çalışma saatleri olabilir. Arkadaşınız doktor değilse sağlığıyla alakalı bi sorunu çözemez çocuk bunlar ayrıca basit bir hastalıktır muhtemelen. Gerçekten arkadaşsınız bu minvalde konuşmanız gerekiyordu. Tepkisi çok absürt ama içten içe yaşadığı hayatı onaylamadığınız için bu şekilde davrandığınızı düşünüyorum. Arkadaşlığınızı bitirmek faydanıza olacaktır.
Demek istediğim arkadaş çok çocuk yapmak istiyor ama bu gibi durumlarda çocuklarının sorumluluklarını da almak gerekiyor...Yanı şimdi işteyken tek bir ebeveyn ıse gelememesı çokta anormal bır durum değil. Hem anlamadığım sız ona karşı ılk giriş cümlelerınızde yok çocukların babası bellı değil ayrıntısına hıc gerek yoktu onun sıze dedıklerıyle sızın ona karşı düşüncelerınız arasında bır fark yok. Karşınızda ki sesli söylemiş. Arkadaşlığınızı bitirmeniz ikiniz içinde hayırlısı olur
Aslında tam olarak demek istediklerimi yansıtamadıgım için kullandığım kelime yer yöne çekilebilecek bir durumda suan. Ayrıca beni ilgilendirmez ve zinhar kelimesi arasında çok fark var başkasının kullanmadığı kelimeleri kesit yapmak çok yanlış .Siz zaten giriş cümlelerinizde arkadaşınız hakkındaki fikirlerinizi beyan etmişsiniz. Çocuklarının babası kim belli değil -ama zinhar sormuyorum öyle biri değilim- , biz küsmüştük malum onun kafa gidik tarzında sözlerinizle... Bu konuda da kendinizi haklı görüyorsunuz belli. Bu olayla da bir daha ki sefer neden tartıştığınızı unutup barışmaya kalkmazsınız umarım.
Ben sözleriniz gittiği yeri elbette abartılı ifade ettim sizin cümlelerinizi okurken öyle anlaşılıyor, yoksa kafa gidik de benim lafım. ama malum onun psikolojisi böyle olduğundan kavgalıydık lafınızın abartı hali yani.Aslında tam olarak demek istediklerimi yansıtamadıgım için kullandığım kelime yer yöne çekilebilecek bir durumda suan. Ayrıca beni ilgilendirmez ve zinhar kelimesi arasında çok fark var başkasının kullanmadığı kelimeleri kesit yapmak çok yanlış .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?